Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jarane, nije ti laHko..
Ta poruka mi suhveli, cuj-umrijet cu bes tebe,usla si mi pod kozu..
Kao sto sam citala jedan komentar, moze biti da je mali pukao na vlastitu krv.. Dont know.. Stvarno...
Taj drugi komentar glasi da okrenes stranicu..AH, KAD BI TO BILO LAKO LAKO!!
Davnih dana bi i ja okrenula svoju
I, BY TEH WAY; NMAJVISE SE PALI NA LUCY LU?? Sha ba, jel`mu to 16 god!!!
Alaselamet!
e citam duze ovu temu i ne kontam curu. ja kad bi svom nasla bilo sta otiso bi u micku paternu. zao mi je al ti si curo za mene glupa ko murac. vidis da te levati i ti trazis ovde savjet. jaranice to se odma nogira i aufNIEwiedersehen. al sto neko rece trebalo bi saFunicu snimit.
mislim da bi trebala ici na plasticnu operaciju lica.Neka ti pokusaju napraviti nesto slicno....ma ustvari samo neka ti nesto urade sa ocima ono čajniz fazon....eh ako ti guza nije ko njena to ce te onda kostati mnogo para ali ljubav nema cijene...pa eto ne znam sta bih ti drugo preporucio sto nisu vec.....
Ma kao prvo to sto mu je rodica... nemora nista znaciti. To jeste neka vrsta Taboo-a ali se dogadja mnogo cesce nego sto raja hoce da shvati to. Znam licno nekoliko primjera gdje ljudi kazu da bi svoju rodicu krehno.
Ja licno iz ove price nemislim da je to otislo toliko daleko ali zvuci mi da je bilo nekog flirtovanja ovo ono, sto se jos cesce dogadja izmedju nekih rodjaka kojinisu iz iste sredine, nevidjaju se i sta ja znam. Al to moze bit mala privremena igra, koja se zavrsi samo na flertovanju a nijedno nemaju petlje da idu do kraja.
Ako hoces da nesto saznas od njega nemoj bit previse ozbiljna, okreni malo na zafrkanciju reci gdje ti je ona rodica... cura ti... uh jest dobra i ja da imam dobrog rodjaka i ja bi s njim.. itd... mozda ti se i otkrije malo.
Da, ima slucajeva da se ljudi "loze" rodice, ali je to stvarno fuuuj !
A znate da je kod ARAPA to sasvim legalno - i normalno!!!???
Mislim, zeniti se i udavati iz porodice...
Ja znam slucaj gdje je momak (iz Irana) ozenio kcerku svog amidze!!!
Tako da po njima i latino-amerikancima - covjek ne radi nista lose time sto se lozi na svoju rodicu - osim sto vara djevojku naravno
Ja znam milion sluicajeva. Indijci svi se udaju i zene za prve rodzake... i to se familije dogovaraju tako namjerno... cim se rodjak jedan rodi odma se zna kome ide i ko s kim ide. S njima kad pricas to zvuci tako normalno.