samo da jos jednom ponovim da vjerovatno zene misle o seksu nesto rjedje...ali kad misle onda fakat misle
i da - mislim da je seks u vezi vrlo bitan.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
hajd sto lazes nas al sto sebe....nocna_ptica24 wrote:nikad nisam ulazila u vezu sa nekim ko me seksualno privuče a nije to samo moje mišljenje već i svih koje poznajem...nisam mislila na takvu pretjeranost koa sexanje na uici ..pretjeruješ ili ne znaš šta želim da kažem...ssexualna privčlačnost je nebitna u odnosu da imaš sa nekim fino porazgovarati i da će te taj neko razumjeti
meni je cesto c# u glavi u zadnje vrijeme...Svemirski_Jebach wrote:ima onih koji najvise misle o tome kako razvaliti igricu na pleju...
i onih koji najvise misle koje ce felge na golfa dvojku staviti...
i onih koji najvise misle o tome kakav ce mobitel uzet...
![]()
![]()
oracle, oracle, oracle...BHG wrote:meni je cesto c# u glavi u zadnje vrijeme...Svemirski_Jebach wrote:ima onih koji najvise misle o tome kako razvaliti igricu na pleju...
![]()
![]()
.....biciklo, biciklo, biciklo....._BosanaC wrote:oracle, oracle, oracle...BHG wrote:meni je cesto c# u glavi u zadnje vrijeme...Svemirski_Jebach wrote:ima onih koji najvise misle o tome kako razvaliti igricu na pleju...
![]()
![]()
![]()
uuuu faza oracle-a mi je bila najludja_BosanaC wrote:oracle, oracle, oracle...BHG wrote:meni je cesto c# u glavi u zadnje vrijeme...Svemirski_Jebach wrote:ima onih koji najvise misle o tome kako razvaliti igricu na pleju...
![]()
![]()
![]()
Svemirski_Jebach wrote:eh taj je dobar.....
Prijatelju, sve ti je to isto. Znaci, muskarci i zene podjednako misle na sex, e sad je neka druga stvar kad se neko kune Bogom da nikada ne bi nesto uradio.... Lagati samog sebe je najgora stvar!Svemirski_Jebach wrote:dakle, otisao sam od teme![]()
samo da jos jednom ponovim da vjerovatno zene misle o seksu nesto rjedje...ali kad misle onda fakat misle![]()
i da - mislim da je seks u vezi vrlo bitan.
nocna_ptica24 wrote:oduvijek sam stavljala neke čiste i razumne osjecaja na prvo mjesto ali sam se uvjerilaa kroz život i kroz priče svojih prijateljica,žena ,mama,da muškarcima je osnova veze sex!!!!
meni je to pomalo nenandertalski i životinjski jer pokazuje kako je evolucija mlao odmakla kad se ne mogu kontorlisati nagoni..i sve onda gubi smisao i veza dvoje ljudi postaje fiziološka potreba za parenjem....fuj!!!
šta vi mislite o tome???
gladezsabanss wrote:Veza bez sexa ne moze potrajati dugo, uvjerio se vise puta.van Basten wrote:Sex u vezi je neophodan... koliko je kome bitan individualno je, ali sigurno je da će deprivacija istog dovesti do neželjenih posljedica po vezu. Pa neka smo stotinu puta životinje
Meni je samo vecera uz svjece romanticna, ali ne zbog svijeca, vec zbog hrane
nocna_ptica24 wrote:nikad nisam ulazila u vezu sa nekim ko me seksualno privuče a nije to samo moje mišljenje već i svih koje poznajem...nisam mislila na takvu pretjeranost koa sexanje na uici ..pretjeruješ ili ne znaš šta želim da kažem...ssexualna privčlačnost je nebitna u odnosu da imaš sa nekim fino porazgovarati i da će te taj neko razumjeti