Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Malo nevezano za ove sjajne MTB ture, ali kontam ako vi ne znate, ne znam ko bi bolje znao:
treba mi za djetetov biciklic unutrasnja guma 14-ka, gdje to potraziti u Sarajevu?
Hvala unaprijed!
mayab wrote:Malo nevezano za ove sjajne MTB ture, ali kontam ako vi ne znate, ne znam ko bi bolje znao:
treba mi za djetetov biciklic unutrasnja guma 14-ka, gdje to potraziti u Sarajevu?
Hvala unaprijed!
.... Slike su super, ekipi svaka čast na zalaganju, mada njima je uživanje prilikom vožnje najbolja čestitka...
Nego mene zanima sljedeća stvar....
U glavi sam se odrekao nekih novaca i spreman sam na dvije rate kupiti neki malo jači bicikl jer me ovaj bic koji gazam zadnjim sedam godina pomalo izdaje...
GT Vs Polar... ????
Gt bicikla sam pogledao u Lužanima u CC-u super su, djeluju jako i ljudi o njima imaju samo riječi hvale.. no Polar bicikla mi isto tako djeluju prilično jako i nekako mi se čini da su malo jeftiniji... gdje se može pogledati ta marka bicikala, naletio sam u par radnji na model il dva.. nikako negdje da baš vidim neki širi izbor...?
Što se tiče mojih potreba za biciklom, barem tri puta heftično relacija Vrelo Bosne Stojčevac, Dariva.. spremam se za neku malo zahtjevniju turu... biciklo mi je jedan od načina bijega iz ovog učmalog grada....
Hvala..
uvjek dobar gost wrote:
U glavi sam se odrekao nekih novaca i spreman sam na dvije rate kupiti neki malo jači bicikl jer me ovaj bic koji gazam zadnjim sedam godina pomalo izdaje...
GT Vs Polar... ????
o koliko novaca pricamo?
sto se tice GT vs. Polar...mislim da tu nema dileme-GT! Definitivno.Cvrsto stojim iza toga...a i sam ces se uvjeriti u ovo.Raspitaj se jos malo.Ili recimo...Specialized
Znaci,samo nam reci neku gornju granicu svoje kupovne moci pa da ti preporucim Best buy
pozdrav
uvjek dobar gost wrote:
GT Vs Polar... ????
o koliko novaca pricamo?
sto se tice GT vs. Polar...mislim da tu nema dileme-GT! Definitivno.Cvrsto stojim iza toga...a i sam ces se uvjeriti u ovo.Raspitaj se jos malo.Ili recimo...Specialized
Znaci,samo nam reci neku gornju granicu svoje kupovne moci pa da ti preporucim Best buy
pozdrav
negdje oko 700KM možda i malo više jer kad se već zavaljujem.... stoja gore dole....