Navijacka dobacivanja

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#151 Re: Navijacka dobacivanja

Post by ultima_palabra »

2004. Vučinić iz Leotara izjavio u novinama prije gostovanja na Grbavici da dolazi u Sarajevo pojesti burek i uzeti 3 boda... to je Napolija-Paju toliko iznerviralo da ga je megafonom prozivao cijelih 90 minuta :D "Vučiniću, nije ti ovo Koševo, gore se jede burek i bodovi uzimaju", "Vučiniću, dođi vamo da pojedeš burek iz moje guzice" :lol:
Urban B.

#152 Re:

Post by Urban B. »

forza milan wrote:ovu sam cuo od jarana koji ide na sve utakmice, cak i kantonalnu ligu gleda
ima onaj sudija suljo iz sarajeva, nizak lik pravo
ko god malo intenzivnije prati fudbal mora ga znat, legenda ziva
i na jednoj tekmi lik s tribina mu dobaci: ''Suljo koliki si mogo bi na truleksu klanjat''!

ja sam oplako :D :lol: :lol: :lol: :lol:
rajvosa1

#153 Re: Navijacka dobacivanja

Post by rajvosa1 »

Tamo nekad još 1980-ih... Škoro igra za Želju i daje go, ali sudija poništava i pokazuje, vukući se za rukav, da je Škoro napravio faul. Lik se dere sudiji: Dabogda taj rukav u džepu nosio!

U Sarajevu igra Bernard Barnjak, lik promašuje prazan go sa dva-tri metra i hvata se za glavu. lik se dere: Za kurac se uhvati a ne za glavu, jebem li ti majku. Dabogda te majka u bureku prepoznala!"

Prva značajna žrtva SIDE bio je tamo početkom 1980-ih glumac Rock Hudson. Onda je na tekmama česta kletva bila: Jebo ti Rock Hudson majku"
vinnie_jones

#154 Re: Navijacka dobacivanja

Post by vinnie_jones »

ultima_palabra wrote:2004. Vučinić iz Leotara izjavio u novinama prije gostovanja na Grbavici da dolazi u Sarajevo pojesti burek i uzeti 3 boda... to je Napolija-Paju toliko iznerviralo da ga je megafonom prozivao cijelih 90 minuta :D "Vučiniću, nije ti ovo Koševo, gore se jede burek i bodovi uzimaju", "Vučiniću, dođi vamo da pojedeš burek iz moje guzice" :lol:
Legenda :D a sezonu prije, oslobađao kalinovičku regiju

"Domaćine predaj oružje, opkoljen si! :lol:
sht3lla

#155 Re: Navijacka dobacivanja

Post by sht3lla »

Majjah wrote:Prica mi jaran sto je igrao prije par sezona u Vrbanjusi, dosao neki tip i razgovara sa Bracom, ima kaze sina fudbalera i hoce da vidi sa Bracom legendom moze li ga dovest barem na probu. Pita njega Braco znal mali ista, ovaj ga sad poce falit, ma brz ko strijela, jak u duelu, sa loptom sve zna, a Braco ce njemu na to ,,pa vodi ga onda u Manchester, koji si ga qurac meni doveo'' :D :D :D

Hahahaha, e ova je jedna od boljih provala!!!!
Impavidus

#156 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Impavidus »

Prošle godine Unis-Olimpic u Vogošći uzvratna utakmica. I vodi Olimpic, imaju kontrolu nad utakmicom, igraju bez nekog pritiska, kad dobacuje neki čovjek "Ma ja uvijek su oni bili bolji od Unisa, deru nas, vidi šta nam rade, imaju ljudi tradiciju...". Kad javlja se drugi (inače koliko sam mogao primijetiti tu utakmicu jedna od onih tipa Brace što dođe samo da provaljuje) : "Kakva bolan njihova tradicija, Unis kad je igrao po prvim ligama, Olimpik igrao kupove Interexa i ostalih marketa" :D
Komplet tribina "legla". Još bude smješnije kad to kažu ti lokalni šaneri, jednostavno neke stvari se moraju i čuti i vidjeti da bi imale smisla.
Bratov brat

#157 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Bratov brat »

Impavidus wrote:Prošle godine Unis-Olimpic u Vogošći uzvratna utakmica. I vodi Olimpic, imaju kontrolu nad utakmicom, igraju bez nekog pritiska, kad dobacuje neki čovjek "Ma ja uvijek su oni bili bolji od Unisa, deru nas, vidi šta nam rade, imaju ljudi tradiciju...". Kad javlja se drugi (inače koliko sam mogao primijetiti tu utakmicu jedna od onih tipa Brace što dođe samo da provaljuje) : "Kakva bolan njihova tradicija, Unis kad je igrao po prvim ligama, Olimpik igrao kupove Interexa i ostalih marketa" :D
Komplet tribina "legla". Još bude smješnije kad to kažu ti lokalni šaneri, jednostavno neke stvari se moraju i čuti i vidjeti da bi imale smisla.
:lol:
rajvosa1

#158 Re: Navijacka dobacivanja

Post by rajvosa1 »

Stara kletva sudijama ili svojim igračima koji se provaljuju: dabogda ti apoteka menza bila
Gusztav

#159 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Gusztav »

rajvosa1 wrote:Stara kletva sudijama ili svojim igračima koji se provaljuju: dabogda ti apoteka menza bila
Qrcem katran mješ'o
rajvosa1

#160 Re: Navijacka dobacivanja

Post by rajvosa1 »

Gusztav wrote:
rajvosa1 wrote:Stara kletva sudijama ili svojim igračima koji se provaljuju: dabogda ti apoteka menza bila
Qrcem katran mješ'o
Lik psuje igrača Želje nakon 100 promašenih šansi: jebem ti majku, sestru, oca... i nema više šta psovati, pa onda: Jebem ti ono što ti niko nije jebo!
tazmaniaBAN4

#161 Re: Navijacka dobacivanja

Post by tazmaniaBAN4 »

naletih na banjalukaforum, komentar
potez veceri je bio deda koji hvata loptu kraj mene i nabija je nazad na teren uz komentar 'da i ja sutnem jednu u ligi sampiona'
:lol: :lol: :lol:
agent_001

#162 Re: Navijacka dobacivanja

Post by agent_001 »

ultima_palabra wrote:2004. Vučinić iz Leotara izjavio u novinama prije gostovanja na Grbavici da dolazi u Sarajevo pojesti burek i uzeti 3 boda... to je Napolija-Paju toliko iznerviralo da ga je megafonom prozivao cijelih 90 minuta :D "Vučiniću, nije ti ovo Koševo, gore se jede burek i bodovi uzimaju", "Vučiniću, dođi vamo da pojedeš burek iz moje guzice" :lol:

Prije mozda 15ak do 20 dana, ja u tranvaj, i stojim na onom zglobu, cujem neko ko da place, jeca, raja se okrece, kad tek onda odvali plakat, dere se ori, suza suzu goni, celav lik, dres italie, ovo ono, pitam nekog lika pored, jeko ovo, kaze Napoli !!

E sad razlog niakd nisam sazno, al je plako ko godina :) valjda mu je sve ok sada :)
skafiskafsnjak

#163 Re: Navijacka dobacivanja

Post by skafiskafsnjak »

Prosle godine na utakmici Velez - Olimpic u Vrapcicima . Pored kornera Pelak stao i veze snjire od kopacke. Kad mu dobaci lik , kaze : " Vezi vezi, tako su ti staru jutros vezali" . (a uhapsili mu staru onda) . hahahahahah :lol: :lol:
lester burnham

#164 Re: Navijacka dobacivanja

Post by lester burnham »

ne znam na kojoj je utakmici bilo,
poslije ocajnog suta jednog od igraca u polju culo se sa tribine "probaj lijevom mozda si lijevak"... :)
ganjeta

#165 Re: Navijacka dobacivanja

Post by ganjeta »

Dabogda ti Parvinja vozio djecu na ekskurziju :mrgreen:
necko_hz

#166 Re: Navijacka dobacivanja

Post by necko_hz »

ganjeta wrote:Dabogda ti Parvinja vozio djecu na ekskurziju :mrgreen:
Večeras na tekmi bila. :D Oplako. :lol:
ODVRATAN_i_GADAN

#167 Re: Navijacka dobacivanja

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

"Sudiiiiiiiiija, sta se ti mjesas"!!
burekodsira

#168 Re: Navijacka dobacivanja

Post by burekodsira »

tazmaniaBAN4 wrote:naletih na banjalukaforum, komentar
potez veceri je bio deda koji hvata loptu kraj mene i nabija je nazad na teren uz komentar 'da i ja sutnem jednu u ligi sampiona'
odavno jace nisam cuo :mrgreen:
Eborg

#169 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Eborg »

Deda napadač! :lol: :lol: :lol:
Baudelaire

#170 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Baudelaire »

agent_001 wrote:

Prije mozda 15ak do 20 dana, ja u tranvaj, i stojim na onom zglobu, cujem neko ko da place, jeca, raja se okrece, kad tek onda odvali plakat, dere se ori, suza suzu goni, celav lik, dres italie, ovo ono, pitam nekog lika pored, jeko ovo, kaze Napoli !!

E sad razlog niakd nisam sazno, al je plako ko godina :) valjda mu je sve ok sada :)
Meni jaran reče neki dan da on nije nikako dobar u zadnjih par mjeseci. Mama mu je umrla i od tad stalno plače valjda.
Logovan

#171 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Logovan »

tazmaniaBAN4 wrote:naletih na banjalukaforum, komentar
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bratov brat

#172 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Bratov brat »

lester burnham wrote:ne znam na kojoj je utakmici bilo,
poslije ocajnog suta jednog od igraca u polju culo se sa tribine "probaj lijevom mozda si lijevak"... :)
kurty

#173 Re: Navijacka dobacivanja

Post by kurty »

juce utakmica Rudar Breza - Ilijas...

na svako valjanje igraca, sa tribina se cuje "halo sudija, sinoc je Pjanic zuti dobio zbog toga"
the_stick

#174 Re: Navijacka dobacivanja

Post by the_stick »

finale kupa na kosevu igraju sarajevo i orasje (ja mislim)... utakmica dosadna do bola, raja se ubija... linijski sudija bio spomenko mandic... neki frajer na istoku poce da ga doziva, 'spomekoooo, spomenkoooo' sve dok se ovaj nije na kraju okrenuo i poceo da mase (valjda i njemu utakmica bila dosadna)... i sad ovaj frajer opet dobacuje 'spomenkoooo, jesi ti iz livnaaa?'.. sudij drago, okrece se, smije se i klima glavom, kad ovaj frajer, 'a jesi ti dzamiju srusioooo?' :)

opet istok na kosevu... utakmica taman treba da pocne, ceka se prvi sudijin zvizduk, kad frajer dobacuje 'sudijaaaa, 'bem ti mater, sudijaaaa!'

opet ista tribina... igra sarajevo neko pretkolo protiv neke ekipe iz neke lijeve drzave... ekipa se zove rendzers... pjevaju navijaci 'rendzers, rendzers, evo ti ga evo, pa sa njega........' :)
cat lover

#175 Re: Navijacka dobacivanja

Post by cat lover »

Bratov brat wrote:
lester burnham wrote:ne znam na kojoj je utakmici bilo,
kralj :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply