FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Majstorinho

Post by Majstorinho »

1-3 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Buduci strah i trepet odbrane reala,milana,liverpoola,chelsija...

Image
vatana

Post by vatana »

Prekjucer je Barca dobila kineski Beijing Guoan sa 0:3

Barcelona: Jorquera (Oier 46'), Zambrotta, (Crosas 66') Thuram, Oleguer (Valiente 82'), Abidal (Sylvinho 46'). Touré (Motta 46'), Iniesta (78'), Xavi (Dimas 86') Dos Santos (Ezquerro 74'), Henry (Ronaldinho 46'), Eto'o (Maxi 70')

Golovi: 0-1 Dos Santos (08'), 0-2 Iniesta (57'), 0-3 Ronaldinho (76')

Danas su stigli u Japan gdje ce odigrati trening utakmicu protiv Yokohame.
LSD

Post by LSD »

Vidi ih sto su se zagrlili,rodila ih majka.Ko braca rodjena :D Ova barca ce trpati po 5 golova u prosjeku.
EastBoy

Post by EastBoy »

Barca Champion
damirm

Post by damirm »

Predlazem da nadjemo neku pristojnu kafanu:

da nema puno prometa,

da je gazda Barcin fan,

da je voljan da pusta Barcine tekme,

a mi da mu punimo kasu i navijamo!

Ja nemam nikoga u planu, da ne mislite da ja ovo nekom nabacujem...Ko zna, mozda ovako napravimo i pravi fan club!
vatana

Post by vatana »

Sinoc 0:0 protiv Santandera. Gledo sam tekmu, isto se nastavlja ko prosle sezone. Napadaju, stvaraju sanse al nema realizacije.

Odbrana je opet katastrofalna, vile su ih nekoliko puta pronosale :)

Sastav: Valdés, Zambrotta (Márquez 78'), Thuram, Oleguer, Abidal, Touré (Deco 68'), Xavi, Iniesta, Ronaldinho, Eto'o, Messi (Henry 60')
LSD

Post by LSD »

Thuram i Oleguer opet u prvom sastavu :? :? :? :? Barca ce primati golove i gubiti titule sve dok je ove dvojice u prvih 11 (Thuram je nekad bio igracina ali sad je star i spor....a ovaj Oleguer je prvoklasan kloc i ja ne mogu da skontam kako takav levat moze ikako igrati u klubu kao sto je Barca).
Chopper_Horrace

Post by Chopper_Horrace »

Roman ponudio 130mil. eura za Ronaldinha koji ima klauzulu u ugovoru da ga moraju pustiti ako neko ponudi 130miliona. Zanimljivo je da na oficijelnom sjatu Chelsea nishta ne opvrgavaju kao sto je bio slucaj sa nekim spekulacijama oko transfere, tokom ovovg prelaznog perioda, kada su reagovali odmah i, preko svog net sajta, svima stavili do znanja kako stvari stoje.
Ako se ovo desi ne bi me cudilo da Lampard ode u kontra smjeru tj. prema Barci.... :zzzz:
vatana

Post by vatana »

LSD wrote:Thuram i Oleguer opet u prvom sastavu :? :? :? :? Barca ce primati golove i gubiti titule sve dok je ove dvojice u prvih 11 (Thuram je nekad bio igracina ali sad je star i spor....a ovaj Oleguer je prvoklasan kloc i ja ne mogu da skontam kako takav levat moze ikako igrati u klubu kao sto je Barca).
Igrali su zato sto su Puyol i Milito povrijedjeni.
Majstorinho

Post by Majstorinho »

U srijedu pocinje liga prvaka (bar za mene).FC Barcelona igra sa Lyonom na stadionu Camp Nou.Prognoza?Rutinska pobjeda Barcelone :oops:
van Basten

Post by van Basten »

Majstorinho wrote:U srijedu pocinje liga prvaka (bar za mene).FC Barcelona igra sa Lyonom na stadionu Camp Nou.Prognoza?Rutinska pobjeda Barcelone :oops:
:-) :-) svako li se naziva navijačem Sarajeva :-) :-)
Inače, u okviru teme - zanimljiva je grupa Barci ove sezone, biće interesantno
Majstorinho

Post by Majstorinho »

van Basten wrote:
Majstorinho wrote:U srijedu pocinje liga prvaka (bar za mene).FC Barcelona igra sa Lyonom na stadionu Camp Nou.Prognoza?Rutinska pobjeda Barcelone :oops:
Znam ja da pocinje u utorak.Ali,za mene pocinje u srijedu.Mene ne interesuje utakmica reala koja se igra u utorak.Za mene postoji samo srijeda.Ostali mi nisu vazni.Nikakav Milan,Manchester...Zato sam napisao u zagradama to "bar za mene".
van Basten

Post by van Basten »

Majstorinho wrote:
van Basten wrote:
Znam ja da pocinje u utorak.Ali,za mene pocinje u srijedu.Mene ne interesuje utakmica reala koja se igra u utorak.Za mene postoji samo srijeda.Ostali mi nisu vazni.Nikakav Milan,Manchester...Zato sam napisao u zagradama to "bar za mene".
E vidiš za mene je Liga prvaka počela još u Julu... na Malti... zato i kažem " svako li se naziva navijačem SARAJEVA"
Majstorinho

Post by Majstorinho »

van Basten wrote:
Majstorinho wrote:
van Basten wrote: :-) :-) svako li se naziva navijačem Sarajeva :-) :-)
E vidiš za mene je Liga prvaka počela još u Julu... na Malti... zato i kažem " svako li se naziva navijačem SARAJEVA"
To su pretkola.Sad me i ti malo zajebavas.Ne bi da se s tobom prepucavam,jer si pitar.
vatana

Post by vatana »

To su bila pred, pred, pred kola :) Tu i Čečenija ima svog zastupnika :)

Ja sam nadam pobjedi Barce, barem 1:0. Samo ta 3 poena su bitna.
Vidjet cemo sad u nedjelju protiv Osasune u kakvoj su formi.
vatana

Post by vatana »

Samo 0:0 protiv Osasune sinoc. Pobjeze Real :(
Borej

Post by Borej »

lyon u formi s obzirom razultate u zadnje vrijeme, sto se za barsu i ne moze reci ali ipak su ovo ekipe koje su zadnjih 2-3 godine uz arsenal i psv igrale najljepsi fudbal u ligi pravaka, tako da se moze ocekivat prava tekma, nadam se i nekom ranom golu pa kad je dernek nek i ...... :D :D

a bilo bi lijepo kad bi se ove dvije ekipe sudarile u finalu.... :D :D
LSD

Post by LSD »

Evo Barca lagano 3-0 protiv nikad slabijeg Lyona ...samo ronaldinho je van forme totalno izgleda...da ne bude kajanja kasnije sto ga nisu slozili Milanu za 120 milona kad se moglo.
vatana

Post by vatana »

Los Lyon totalno. Nisam ih nikad slabije vidio.
Barcelona s pola snage dosla do pobjede. Prvo poluvrijeme su napadali, stiskali, stvarali sanse, u drugom samo sto nisam zaspo. Jedva sam izdrzo do kraja, toliko su pasivni bili. Isto ko da sam gledo Milan - Juventus, a ne Barcelonu :)
Al cim je izvadio Retardinja, odmah se moglo vidjeti da ima malo vise elana u igri. Sere vala previse, ne dodaje kad kad treba, ne puca kad treba nego nesto dribla, hoce s loptom u gol da udje.
Trebali su ga tusnut Milanu ili Celziju. Nikad vise ovoliko love za njega nece moc uzet.

Slijedeca je u subotu protiv Sevilje kod kuce. Ako budu igrali ko sinoc, zijanit ce 100%.
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Vazna pobjeda protiv seville.Pogledajte golove i prilike...

http://www.youtube.com/watch?v=d4mu_xY7 ... ed&search=

:D
vatana

Post by vatana »

Bas vazna pobjeda. Nisu nesto spektakularno igrali, al 3 boda su 3 boda.
Prosle sezone su igrali spektakularno, stvarali sanse, napadali, al nije bilo efektivnosti. Cini mi se da ce ove sezone biti obrnuto. Igraju onoliko koliko im je dovoljno za pobjedu.

Evo i slika od novog Camp Nou.

Imat ce 104.000 pokrivenih sjedecih mjesta.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Majstorinho

Post by Majstorinho »

E ovo ce tek bit stadion!!!
LSD

Post by LSD »

Raja zna li neko sta je sa ronaldinhom,jel istina da gotova stvar oko prelaska u chelsea :?
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Barcelona preuzela lidersku poziciju od Reala 8-)
Post Reply