svake prestupne kad odes do sarajevapitt wrote:da pokazem sjekuticezmijaIzmaj wrote:pitt se drzi teme..vidi mu osmijeha, sirokog![]()
:D inace imam dobro zubalo koje redovno posjecuje zubara
:D
Sirok osmijeh i zlatan zub
- pitt
jjok ja....imam dobro oswiguranjedanas wrote:svake prestupne kad odes do sarajevapitt wrote:da pokazem sjekuticezmijaIzmaj wrote:pitt se drzi teme..vidi mu osmijeha, sirokog![]()
:D inace imam dobro zubalo koje redovno posjecuje zubara
:D
![]()
![]()
-
zmijaIzmaj
ho's imati za kartetech10 wrote:Nista ni od zubiju. Danas kurs 1.43.
- cHupjahalic@
isplati se ici u Bosnu, ako nista makar radi ovih iz chemerike sto ce nam klompe dovuci.
ja evo vec pocela preskakati obroke
... marka po marka... sakupi se... taman da se ode na muziku sa bjelim zubicima i novim klompicama. 
ja evo vec pocela preskakati obroke
-
fatal error
kakav "yard sele".tech10 wrote:Mi ovdje redovno idemo na "yard sale", kupimo za bagatelu, i onda im zakacimo onih etiketa (malo zafrknuto uvuci onu platicnu kacicu, mada su neki nabavili i aparat) da misle da je roba iz robne kuce. How yes no.
- cHupjahalic@
e draga Minno... valja ih prvo sve staviti na listu, prebrojatiMinnela wrote:chupkice,jesi pocela s kupovinom poklona za Bosnu![]()
ima evo snizenja raznoraznih poslije ovog Uskrsa
![]()
..Za deset kruna pet majica
..taman rodbini da podijelis
nek se zna kad choopka dolazi iz inostranstva.
-
Pearl
cuj i kafe i secera???cHupjahalic@ wrote:e draga Minno... valja ih prvo sve staviti na listu, prebrojatiMinnela wrote:chupkice,jesi pocela s kupovinom poklona za Bosnu![]()
ima evo snizenja raznoraznih poslije ovog Uskrsa
![]()
..Za deset kruna pet majica
..taman rodbini da podijelis
... ako nista kupit cu im po kilo kafe i secera.
![]()
![]()
nek se zna kad choopka dolazi iz inostranstva.![]()
ako si donio, onda se kurcis.. ako nisi donio onda si fukara....
u svakom slucaju ne valja.. kafa i secer samo najbitnijima, ostalima po cokoladu
- cHupjahalic@
ma kakvo rasipanje, to ja hocu da vide da se Fala bogu ima u inostranstvu.Minnela wrote:chupka se pravo rasipa![]()
..
perlice,od mene imas cokoladu zato sto si tako skromnasamo reci hoces li svedsku ili neku nasu,posto i nasih ima u arapskim radnjama
![]()
Minno, kad meni dolazila ne moras nista donositi
-
Pearl
ma ne mora meni citava... moze samo red...Minnela wrote:chupka se pravo rasipaPearl wrote:cuj i kafe i secera???cHupjahalic@ wrote: e draga Minno... valja ih prvo sve staviti na listu, prebrojati... ako nista kupit cu im po kilo kafe i secera.
![]()
![]()
nek se zna kad choopka dolazi iz inostranstva.![]()
![]()
ako si donio, onda se kurcis.. ako nisi donio onda si fukara....![]()
u svakom slucaju ne valja.. kafa i secer samo najbitnijima, ostalima po cokoladu![]()
![]()
..
perlice,od mene imas cokoladu zato sto si tako skromnasamo reci hoces li svedsku ili neku nasu,posto i nasih ima u arapskim radnjama
![]()
- cHupjahalic@
nije ni nama la`ko u dijaspori, evo cisti primjer da zahtjevaju sta da im donesemo.Pearl wrote:ma ne mora meni citava... moze samo red...moze bilo koja, samo da se nije ono bijelo po njoj nahvatalo od dugog stajanja
ne gleda se poklonu u rogove.
a vala svaka strana cokolada je dobra pa makar joj i rok pros`o.
-
Pearl
ma rekoh ja, bezobrazni smo mi domaci...cHupjahalic@ wrote:nije ni nama la`ko u dijaspori, evo cisti primjer da zahtjevaju sta da im donesemo.Pearl wrote:ma ne mora meni citava... moze samo red...moze bilo koja, samo da se nije ono bijelo po njoj nahvatalo od dugog stajanja
![]()
![]()
ne gleda se poklonu u rogove.![]()
![]()
![]()
a vala svaka strana cokolada je dobra pa makar joj i rok pros`o.jel` tako Minno
![]()
ma bona, nemoj bijelu ako je nasa,ne do bog da je od humanitarne ostala, plaala bih 10 dana sto je nisam na vrijeme dobila
- cHupjahalic@
znaci sir dobijamMinnela wrote:![]()
jeste chupka,tako je
..evo ovdje kod jednog turcina prosao rok nekim slatkisima i on to sad prodaje snizeno..kupis dvoje,dobijes troje
![]()
...
a chupka, pa sta ti mislis koliko ja zaradjujem![]()
dosta sto ces sir dobiti ,sad bi jos i keksove
![]()
..covjek ti da prst,a ti bi mu i glavu otkinula
![]()
![]()
pa eto... nije zgoreg jos nesto ponijeti.
Minno, samo nemoj zaboraviti kad kupis slatkise i ostalo kod arapa, turcina da otkines sve datume, da niko ne vidi.
-
Pearl
pa zar "vi" ne zaradjujete bar po 2000 eura sedmicno ??Minnela wrote:
![]()
![]()
![]()
moj citav svijet se srusio sad
- cHupjahalic@
ma kad trebamo ovako doci jedni kod drugih onda kukamo kako nemamoPearl wrote:pa zar "vi" ne zaradjujete bar po 2000 eura sedmicno ??![]()
![]()
moj citav svijet se srusio sadmino, sta mi uradi..
-
Pearl
sad je meni jasno zasto dajdza satko iz dojclanda sve majice sa onim krokodilom nosa i kaze da je to najboljsa marka tamo.. a kad mi placemo sto nam je doniJo samo po kinder jaje, on kaze da je taj krokodil na majici plagijat i da oni nemaju para... idem ga majci tuziti odmah.. kako laze samo...cHupjahalic@ wrote:ma kad trebamo ovako doci jedni kod drugih onda kukamo kako nemamoPearl wrote:pa zar "vi" ne zaradjujete bar po 2000 eura sedmicno ??![]()
![]()
... a inace kroz pricu ti mi draga zaradjujemo po toliko eura dnevno.
![]()
![]()
- cHupjahalic@
ma mi se satrasmo zivi.Minnela wrote:ma zaradjujemo,ali racuni su najmanje oko 1500,pa ti hajde sad zivi sa 500 citav mjesec![]()
..chupka ,reci joj
nit smo na nebu, ni na zemlji.
ma, svakom je lakse nego nama.... pardon
-
Sogan
jok, socijala je 2000 eura tjednoPearl wrote:pa zar "vi" ne zaradjujete bar po 2000 eura sedmicno ??Minnela wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Pearl
ma znamo mi da vi imate paraaa... samo ne date nikome.. k'o da je problem svim blizim i daljim rodjacima (njih cirka 60) donijeti po majicu, pantalone, cipele, djeci slatkisa i mobitel (da se nadje)...Minnela wrote:ma zaradjujemo,ali racuni su najmanje oko 1500,pa ti hajde sad zivi sa 500 citav mjesecPearl wrote:pa zar "vi" ne zaradjujete bar po 2000 eura sedmicno ??Minnela wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..chupka ,reci joj
- cHupjahalic@
ma znaju to shvabe fino prisit na majiciPearl wrote:sad je meni jasno zasto dajdza satko iz dojclanda sve majice sa onim krokodilom nosa i kaze da je to najboljsa marka tamo.. a kad mi placemo sto nam je doniJo samo po kinder jaje, on kaze da je taj krokodil na majici plagijat i da oni nemaju para... idem ga majci tuziti odmah.. kako laze samo...
![]()
tvom dajdzi sigurno nije la`ko, qq.
- cHupjahalic@
zaboravio si jos reci da socijalnim slucajevima plate i za zubalo u Skandinaviji.Sogan wrote:jok, socijala je 2000 eura tjednoovi jadnici sto rade jedva toliko nakupe za citav mjesec
![]()
- cHupjahalic@
pa sto meni nisi nista reklaMinnela wrote:ja sam naisla ne jeftine sportske carape,original10 kruna 10 pari
..taman za familiju dole
...sad sam rahat
meni je najbolja ona trgovina sto ima stvari sa max cijenom od 20 krona... nakupujes punu korpu a ne das vise od 100.
izgleda da mi je najisplatnije sjesti na autobus pa put pod noge.