Teroristi praviAbu FEED el-Castro wrote:Ma bjezi bolan i vi muslimani, samo bi okolo hodali i ljudima ćune rezali...
![]()
Uvijek ponavljati na cemu je takozvana rs nastala
-
Danko_Bananko
-
nista od podjele
I suncokert Ante Pavelica i Alojzija Stepinca nam se vratio iz BanijeDanko_Bananko wrote:Ja sege na ozbiljnoj temi
Abu Srbine sunnecenje ti ne gine
Danko sretan ti Uskrs , hrvatsko cvijece moramo zalijevati da ne uvene .......
-
nista od podjele
Vrlo duhovito , poceo si da lupetas , jer ovaj post je bez ikakvog smisla , izgubio si kompas , pokusavas na silu da budes duhovit ......izletio si iz uloge ......bio si u tudjim cipelama , sada trazis svoje .....ti cista tragedija ....pogledaj se u ogledalo...............Abu FEED el-Castro wrote:Šta ću u Kruševcu kad je Sarajevo naše, kad tad! Mi razmisljamo dugoročno, imamo sabura vise od vas...nista od podjele wrote:I ja tebe , narocito kada si u Krusevcu .Nista se ne sekiraj imam jarana seika u Saudijskoj Arabiji Abu -el - na - bi -jem -te na pi-ra -mi -du tako da ces gorivo za trakotor dobiti dzabakaAbu FEED el-Castro wrote:Ja te volim!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kada stignes u majcicu onda se prijavi na forum beograd-x i pricaj im kako je neizbjezno da se Vojvodina i Sandzak & Kosovo odvoje jer dosta je bilo zajebancije pa da zivite u rahatluku u beogradskom pasaluku
![]()
Drago mi je da imas tog jarana, da imades gdje otpelat kad vrEme dodje...
- Abu FEED el-Castro
Prokuzen sam nema sta...vec sam prizno.. A u ogledalu nista novo: stasit i plećat momak... s poduzom bradom.. 
-
Danko_Bananko
ovo cvijece ne vene lahko, previse je ponosnonista od podjele wrote:I suncokert Ante Pavelica i Alojzija Stepinca nam se vratio iz BanijeDanko_Bananko wrote:Ja sege na ozbiljnoj temi
Abu Srbine sunnecenje ti ne gine![]()
![]()
Danko sretan ti Uskrs , hrvatsko cvijece moramo zalijevati da ne uvene .......![]()
![]()
![]()
- Abu FEED el-Castro
Suti bolan ne odaji se, ovaj je kreno redom i bez milosti, nek makar neko ostane kamufliran
Po njemu bi Mladi muslimani imali počasnu ložu na Ravnoj gori, odmah do vehabija...
Ipak ne mogu da ne priznam da mi se jako dopada
pa me strah sta ce zoom sutra na njega kazat
Evo u tom duhu moja optimistična prognoza koja mu daje 5 dana zivota

Po njemu bi Mladi muslimani imali počasnu ložu na Ravnoj gori, odmah do vehabija...
Ipak ne mogu da ne priznam da mi se jako dopada
Evo u tom duhu moja optimistična prognoza koja mu daje 5 dana zivota
-
nista od podjele
Ma kakav ponos moze imati cvijeceDanko_Bananko wrote:ovo cvijece ne vene lahko, previse je ponosnonista od podjele wrote:I suncokert Ante Pavelica i Alojzija Stepinca nam se vratio iz BanijeDanko_Bananko wrote:Ja sege na ozbiljnoj temi
Abu Srbine sunnecenje ti ne gine![]()
![]()
Danko sretan ti Uskrs , hrvatsko cvijece moramo zalijevati da ne uvene .......![]()
![]()
![]()
...a posto sam vehabija ( reko Svemirsky ) zbog dobrih odnosa sa Saudijom, kao i devama potrebno mi malo vode
-
Danko_Bananko
-
toro
[/quote]Ipak ne mogu da ne priznam da mi se jako dopada Very Happy pa me strah sta ce zoom sutra na njega kazat Roll Very Happy
Evo u tom duhu moja optimistična prognoza koja mu daje 5 dana zivota Roll [quote]
Sto pjesnik bi re´ko:Kad utihnu argumenti prizivaju se banovi.Zalosno :

Evo u tom duhu moja optimistična prognoza koja mu daje 5 dana zivota Roll [quote]
Sto pjesnik bi re´ko:Kad utihnu argumenti prizivaju se banovi.Zalosno :
-
medievalan
Ima lijek za stanje u tzv.Bosni-neka se svi muslimani vrate u pradedovsku veru i neće više nikada biti građanskog rata.
- danas
i ti puno trazispitt wrote:mozete se i vi (ti i bagra koja razmislja isto) vratiti u civilizacijumedievalan wrote:Ima lijek za stanje u tzv.Bosni-neka se svi muslimani vrate u pradedovsku veru i neće više nikada biti građanskog rata.
- Abu FEED el-Castro
Pa dze si bolan dosad, ja se vec zabrinozoom66 wrote:novokomponirana narodna: tjera zumke ovce po banatu tjera zumkeeeee...nista od podjele wrote:I ja tebe , narocito kada si u Krusevcu .Nista se ne sekiraj imam jarana seika u Saudijskoj Arabiji Abu -el - na - bi -jem -te na pi-ra -mi -du tako da ces gorivo za trakotor dobiti dzabakaAbu FEED el-Castro wrote:Ja te volim!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kada stignes u majcicu onda se prijavi na forum beograd-x i pricaj im kako je neizbjezno da se Vojvodina i Sandzak & Kosovo odvoje jer dosta je bilo zajebancije pa da zivite u rahatluku u beogradskom pasaluku
![]()
:oops:
Ako primjetis, i ja sam u medjuvremenu ušao u veliki tabor četnika, i to na velika vrata
- pitt
bi zato malj u glavudanas wrote:i ti puno trazispitt wrote:mozete se i vi (ti i bagra koja razmislja isto) vratiti u civilizacijumedievalan wrote:Ima lijek za stanje u tzv.Bosni-neka se svi muslimani vrate u pradedovsku veru i neće više nikada biti građanskog rata.ovo ni harry potter ne bi mogao napraviti
![]()
- Abu FEED el-Castro
Nije nas strah zato ako je bude, sad ce je neko drugi pravitmaha wrote:Pa necemo valjda opet obozavat vatru, drvo grom i ostale "bogove"? ako se pravoslavcima ne svidja njihova vjera bujrum, mi smo zadovoljni time sto smo muslimani i sto nam je vjera islam. a nije nas strah ni da se agresija ponovi. sad je ipak malo drugacije nego 92.
Helem ja sam svoje reko, insistiram da gamad ide, pa il' ovako il' onako
- Ahmmed
we la havle, we la kuwete illa billahi... feed, pomaže, Boga miAbu FEED el-Castro wrote:Nije nas strah zato ako je bude, sad ce je neko drugi pravitmaha wrote:Pa necemo valjda opet obozavat vatru, drvo grom i ostale "bogove"? ako se pravoslavcima ne svidja njihova vjera bujrum, mi smo zadovoljni time sto smo muslimani i sto nam je vjera islam. a nije nas strah ni da se agresija ponovi. sad je ipak malo drugacije nego 92.![]()
![]()
Helem ja sam svoje reko, insistiram da gamad ide, pa il' ovako il' onako
- seljak_cojek
Možda nema veze sa temom ali mi se učinilo zanimljivim.
Begler Beg: "Digao si se protiv carskog dvora Husein kapetane."
- Jesam Begler Beže, jer ste zulum činili po Bosni; odgovara Husein kapetan.
Begler Beg: "A i fes ti smeta, šta imaš protiv fesa na glavi slavnog turskog vojnika, Huseine kapetane?"
Husein kapetan: "Nemam ništa ako je na njegovoj glavi, ali ako ga u Bosni na silu stavljate na našu bošnjačku, imam, Begler Beže."
Begler Beg: "Šta bošnjačku, i u Bosni, nema više Bosne, a neće biti ni Bošnjaka, Huseine, gineš za državu koja nikad nije ni postajala, niti će."
Husein kapetan: "Ima Bosne Begler Beže i Bošnjaka u njoj, bili su prije Vas i ako Bog da, biće i poslije Vas!"