Uvijek ponavljati na cemu je takozvana rs nastala

Post Reply
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

Abu FEED el-Castro wrote:Ma bjezi bolan i vi muslimani, samo bi okolo hodali i ljudima ćune rezali...

:-) :D
Teroristi pravi :D
nista od podjele

Post by nista od podjele »

Danko_Bananko wrote:Ja sege na ozbiljnoj temi :-)

Abu Srbine sunnecenje ti ne gine :D
I suncokert Ante Pavelica i Alojzija Stepinca nam se vratio iz Banije :D :-D
Danko sretan ti Uskrs , hrvatsko cvijece moramo zalijevati da ne uvene ....... :D :-D :D :-D
nista od podjele

Abu FEED el-Castro wrote:
nista od podjele wrote:
Abu FEED el-Castro wrote:Ja te volim! :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I ja tebe , narocito kada si u Krusevcu .Nista se ne sekiraj imam jarana seika u Saudijskoj Arabiji Abu -el - na - bi -jem -te na pi-ra -mi -du tako da ces gorivo za trakotor dobiti dzabaka :D :-D :) A kada stignes u majcicu onda se prijavi na forum beograd-x i pricaj im kako je neizbjezno da se Vojvodina i Sandzak & Kosovo odvoje jer dosta je bilo zajebancije pa da zivite u rahatluku u beogradskom pasaluku :-D :D
Šta ću u Kruševcu kad je Sarajevo naše, kad tad! Mi razmisljamo dugoročno, imamo sabura vise od vas... :-D Drago mi je da imas tog jarana, da imades gdje otpelat kad vrEme dodje... :D
Vrlo duhovito , poceo si da lupetas , jer ovaj post je bez ikakvog smisla , izgubio si kompas , pokusavas na silu da budes duhovit ......izletio si iz uloge ......bio si u tudjim cipelama , sada trazis svoje .....ti cista tragedija ....pogledaj se u ogledalo...............
Abu FEED el-Castro

Post by Abu FEED el-Castro »

Prokuzen sam nema sta...vec sam prizno.. A u ogledalu nista novo: stasit i plećat momak... s poduzom bradom.. :D
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

nista od podjele wrote:

Danko sretan ti Uskrs , hrvatsko cvijece moramo zalijevati da ne uvene ....... :D :-D :D :-D
ovo cvijece ne vene lahko, previse je ponosno :D ...a posto sam vehabija ( reko Svemirsky ) zbog dobrih odnosa sa Saudijom, kao i devama potrebno mi malo vode :D
Abu FEED el-Castro

Suti bolan ne odaji se, ovaj je kreno redom i bez milosti, nek makar neko ostane kamufliran :-) :-)
Po njemu bi Mladi muslimani imali počasnu ložu na Ravnoj gori, odmah do vehabija...

Ipak ne mogu da ne priznam da mi se jako dopada :D pa me strah sta ce zoom sutra na njega kazat :-) :D
Evo u tom duhu moja optimistična prognoza koja mu daje 5 dana zivota :-) :-D
nista od podjele

Danko_Bananko wrote:
nista od podjele wrote:

ovo cvijece ne vene lahko, previse je ponosno :D ...a posto sam vehabija ( reko Svemirsky ) zbog dobrih odnosa sa Saudijom, kao i devama potrebno mi malo vode :D
Ma kakav ponos moze imati cvijece :-) biljka k'o biljka ........i k tome da prostis hrvatsko cvijece.........nego Danko gdje vam je onaj ustaski genaral dajdza Mate Sarlija, pravo ime Nijaz Skadrak koji je prijetio Bosni :-D :)...i jos me intersuje nesto ...gdje je Munib Suljic ?
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

:D kaktus druze, dirnes, a o on bocne.....ma sta bocne, ubode :D
toro

Post by toro »

[/quote]Ipak ne mogu da ne priznam da mi se jako dopada Very Happy pa me strah sta ce zoom sutra na njega kazat Roll Very Happy
Evo u tom duhu moja optimistična prognoza koja mu daje 5 dana zivota Roll [quote]

Sto pjesnik bi re´ko:Kad utihnu argumenti prizivaju se banovi.Zalosno : :( :(
medievalan

Post by medievalan »

Ima lijek za stanje u tzv.Bosni-neka se svi muslimani vrate u pradedovsku veru i neće više nikada biti građanskog rata.
toro

Post by toro »

Ima lijek za stanje u tzv.Bosni-neka se svi muslimani vrate u pradedovsku veru i neće više nikada biti građanskog rata.
Eto promijenicemo ime tzv.Bosne, uzecemo dzedinu vjeru a sta cemo sa cunama ???? :-? :-?
pitt

Post by pitt »

medievalan wrote:Ima lijek za stanje u tzv.Bosni-neka se svi muslimani vrate u pradedovsku veru i neće više nikada biti građanskog rata.
mozete se i vi (ti i bagra koja razmislja isto) vratiti u civilizaciju :roll:
danas

Post by danas »

pitt wrote:
medievalan wrote:Ima lijek za stanje u tzv.Bosni-neka se svi muslimani vrate u pradedovsku veru i neće više nikada biti građanskog rata.
i ti puno trazis :D ovo ni harry potter ne bi mogao napraviti :D :-)
Abu FEED el-Castro

zoom66 wrote:
nista od podjele wrote:
Abu FEED el-Castro wrote:Ja te volim! :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I ja tebe , narocito kada si u Krusevcu .Nista se ne sekiraj imam jarana seika u Saudijskoj Arabiji Abu -el - na - bi -jem -te na pi-ra -mi -du tako da ces gorivo za trakotor dobiti dzabaka :D :-D :) A kada stignes u majcicu onda se prijavi na forum beograd-x i pricaj im kako je neizbjezno da se Vojvodina i Sandzak & Kosovo odvoje jer dosta je bilo zajebancije pa da zivite u rahatluku u beogradskom pasaluku :-D :D
novokomponirana narodna: tjera zumke ovce po banatu tjera zumkeeeee...:D:oops:
Pa dze si bolan dosad, ja se vec zabrino :? :D
Ako primjetis, i ja sam u medjuvremenu ušao u veliki tabor četnika, i to na velika vrata :D :D Mo'š bolan zamislit :D
pitt

Post by pitt »

danas wrote:
pitt wrote:
i ti puno trazis :D ovo ni harry potter ne bi mogao napraviti :D :-)
bi zato malj u glavu :D Kad je vec za abortus kasno :D
Abu FEED el-Castro

maha wrote:Pa necemo valjda opet obozavat vatru, drvo grom i ostale "bogove"? ako se pravoslavcima ne svidja njihova vjera bujrum, mi smo zadovoljni time sto smo muslimani i sto nam je vjera islam. a nije nas strah ni da se agresija ponovi. sad je ipak malo drugacije nego 92.
Nije nas strah zato ako je bude, sad ce je neko drugi pravit :-) :D
Helem ja sam svoje reko, insistiram da gamad ide, pa il' ovako il' onako :o
pitt

Post by pitt »

ne tjeraj me :D
Ahmmed

Post by Ahmmed »

Abu FEED el-Castro wrote:
maha wrote:Pa necemo valjda opet obozavat vatru, drvo grom i ostale "bogove"? ako se pravoslavcima ne svidja njihova vjera bujrum, mi smo zadovoljni time sto smo muslimani i sto nam je vjera islam. a nije nas strah ni da se agresija ponovi. sad je ipak malo drugacije nego 92.
Nije nas strah zato ako je bude, sad ce je neko drugi pravit :-) :D
Helem ja sam svoje reko, insistiram da gamad ide, pa il' ovako il' onako :o
we la havle, we la kuwete illa billahi... feed, pomaže, Boga mi :)
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

Možda nema veze sa temom ali mi se učinilo zanimljivim.
Begler Beg: "Digao si se protiv carskog dvora Husein kapetane."

- Jesam Begler Beže, jer ste zulum činili po Bosni; odgovara Husein kapetan.

Begler Beg: "A i fes ti smeta, šta imaš protiv fesa na glavi slavnog turskog vojnika, Huseine kapetane?"

Husein kapetan: "Nemam ništa ako je na njegovoj glavi, ali ako ga u Bosni na silu stavljate na našu bošnjačku, imam, Begler Beže."

Begler Beg: "Šta bošnjačku, i u Bosni, nema više Bosne, a neće biti ni Bošnjaka, Huseine, gineš za državu koja nikad nije ni postajala, niti će."

Husein kapetan: "Ima Bosne Begler Beže i Bošnjaka u njoj, bili su prije Vas i ako Bog da, biće i poslije Vas!"
twat

Post by twat »

I ja da napomenem da je rs nastala nevoljom nesrpskih naroda i da je kad-tad treba smaknuti, a pristalice kazniti.
Bosna je imala i tezih trenutaka u historiji pa je opstala.
I opet ce. I bolja, I veca. I prkosnija!
kucuk

Post by kucuk »

Teta Karla obecala ustupiti tajne dokumente sudu u Hagu, pisu americke novine.Dokumenti su navodno skrivani zbog toga da ne bi oslabili bezbjednost Srbije.
brdo

Post by brdo »

ineleZub wrote:Pa vec jednom ste uradili to mojoj porodici.Jel vam nije bilo dosta?
hajde ne seri da si istjeran nebih tu sada sjedio i branio fasiste i koljace :x
rashid

Post by rashid »

Vise me zanima sta sam ja, nego sta mi je bio pradeda.
Dezidijat

Post by Dezidijat »

ineleZub wrote:travnik
Ma, sta seres ba?? kakv Travnik? u tom je gradu do 1991 bilo 100 srba ..navedi mi ime ulice i ime skole u Travniku koja nosi ime nekog mudzahedina.

Ne lupaj gluposti - INFORMISI SE
Post Reply