pittuljko, nemoj curu u startu foliratipitt wrote:gdje treba (h)apliciratimlada i zelena wrote:Nek nije pedofil, alkos, narkoman, nek je musko, srednje visine ili vise...nek nije glup...nek je dobar svojim starcima...neka ima dushu ( stvarno mislim dushu-da je u stanju da osjeca ista prema drugima- ljubaf, a ne samo da mjeri koju velicinu grudnjaka zene oko njega nose, i omjer /zaobljenost straznjice),
nek nije ni vjernik ni nevjernik, nego onako sredinom ( k'o i ja sama), nek nije lazov, muljator, varalica....nek je dobar covjek...neka zna s djecom...a ne da se fata za glavu ako mu se icije dijete priblizi ili ne daj Boze zaplace pored njega...nek je dobar brat sestri svojoj...nek se zna obradovati sitnicama..( kad ga zagrlim onako slucajno), nek mu sex nije sportska disciplina vec umjetnost...
ih ima toga jos..samo ja imam posla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za sve ovo je kriva Gricka Vjestica..kud je procitah jadna ja i zalosna jos u sedmom razredunikad necu dragoga naci
:D:D
Kriteriji...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dacina_curica
- Lace
godina...moze i mladjimamica 31 wrote:dobra tema.Bas sam vas htjela isto pitat, jerbo stalno spominjete neke kriterije, a niko se ne izjesnjava kakve
![]()
mislim da se kriteriji s godinama mijenjaju.
S jedne strane opadaju (s godinama vam je manje bitno kako tip/djevojka izgleda), s druge strane rastu (vise se fokusirate na inteligenciju i osobine partnera/partenrke)![]()
E mene sad interesuje sta znaci "spustit kriterije"Dze popustate
izgled...ne mora vise biti savrsen...po mojim zahtjevima
- pitt
i da ima manji nos od tvogLace wrote:godina...moze i mladjimamica 31 wrote:dobra tema.Bas sam vas htjela isto pitat, jerbo stalno spominjete neke kriterije, a niko se ne izjesnjava kakve
![]()
S jedne strane opadaju (s godinama vam je manje bitno kako tip/djevojka izgleda), s druge strane rastu (vise se fokusirate na inteligenciju i osobine partnera/partenrke)![]()
![]()
izgled...ne mora vise biti savrsen...po mojim zahtjevima
- Lace
nasla vec...ne guraj se...i ima manji nos al su mu vece usipitt wrote:i da ima manji nos od tvogLace wrote:godina...moze i mladjimamica 31 wrote:dobra tema.Bas sam vas htjela isto pitat, jerbo stalno spominjete neke kriterije, a niko se ne izjesnjava kakve
![]()
![]()
izgled...ne mora vise biti savrsen...po mojim zahtjevima:D ja automatski diskvalifikovan
:D
- dacina_curica
ne brini nista, nije pittuljica ozenjen......evo trazimo neku da joj ga "priheftamo"
......Interested?

- pitt
da sam ozenjen ne bih trazio i pitao........pa nisam sehamlada i zelena wrote:nek nije ozenjenpitt wrote:gdje treba (h)apliciratimlada i zelena wrote:Nek nije pedofil, ozenjen, alkos, narkoman, nek je musko, srednje visine ili vise...nek nije glup...nek je dobar svojim starcima...neka ima dushu ( stvarno mislim dushu-da je u stanju da osjeca ista prema drugima- ljubaf, a ne samo da mjeri koju velicinu grudnjaka zene oko njega nose, i omjer /zaobljenost straznjice),
nek nije ni vjernik ni nevjernik, nego onako sredinom ( k'o i ja sama), nek nije lazov, muljator, varalica....nek je dobar covjek...neka zna s djecom...a ne da se fata za glavu ako mu se icije dijete priblizi ili ne daj Boze zaplace pored njega...nek je dobar brat sestri svojoj...nek se zna obradovati sitnicama..( kad ga zagrlim onako slucajno), nek mu sex nije sportska disciplina vec umjetnost...
ih ima toga jos..samo ja imam posla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za sve ovo je kriva Gricka Vjestica..kud je procitah jadna ja i zalosna jos u sedmom razredunikad necu dragoga naci
:D:D
- dacina_curica
opaaaa, pittic, mozel' mustuluk?.....pa ti sad reci da te ne pazim

- dacina_curica
ma ne brini za problem, fleksibilan je onmlada i zelena wrote:al' ima 1 problemcic
- dacina_curica
ma bas takva mu i treba.....samostalna....mlada i zelena wrote:nisam bona sponzorusa...a kroz teme on nesto nabaci da trazi sponzorussu...ja si sAMA PLACAM racune...samoodrziva mladA
...iima li dje kakva scuola za sponzoruse..valja nama danas svasta nauciti da bi kakvog sarana upecale
A eto nisam vidjela da je trazio sponzorusu, ja svo vrijeme kontam da on bi da bude sponzorusa.....
PS. ako nadjes skolu za sponzoruse javi obavezno, moglo b se svasta nauciti
- nebojeplavo
Pih, kakve ja sve teme propustim
hebem ti vise ovaj odmor

-
PITARKA_SA
imam jarana kome su kriteriji da ima dvije noge,dvije ruke,dva oka,dvije sise..i njemu onda sve stima
da ima kosu po mogucnosti,a sto se tice karaktera kaze:nek je samo zensko
pa sta god to znacilo
ziva istina,tita mi
ziva istina,tita mi
- anais_nin
njega pravo lako zadovoljitiPITARKA_SA wrote:imam jarana kome su kriteriji da ima dvije noge,dvije ruke,dva oka,dvije sise..i njemu onda sve stimada ima kosu po mogucnosti,a sto se tice karaktera kaze:nek je samo zensko
pa sta god to znacilo
![]()
ziva istina,tita mi
-
Novosti
#171 Re: Kriteriji...
Moj je kriterij da voli Zamjatinove knjige za dalje nebitno 
- Ludzak
#172 Re: Kriteriji...
Nemam ga nikako.
- Xavier1
#173 Re: Kriteriji...
Crna kosa
Lijepi zubi
Velike sise
Tamniji ten
Visina 162-172
Ne smije da pusi i pije
Nista vise za pocetak.
Lijepi zubi
Velike sise
Tamniji ten
Visina 162-172
Ne smije da pusi i pije
Nista vise za pocetak.
-
moonca
#174 Re: Kriteriji...
ispravno....i da imash -- kada 'ona' naidje - nista ne bi bilo sa 'te' liste, a tebi se svidja i ugodno se osjecas u njenom drustvu - to je kritetij...Ludzak wrote:Nemam ga nikako.
- Euphoria
#175 Re: Kriteriji...
Xavi 
Volim te zato što si tako brutalno iskren
OK su ti kriteriji u tvojim godinama. Ali kako moonca reče... Zaljubit ćeš se u sve suprotno
Volim te zato što si tako brutalno iskren
OK su ti kriteriji u tvojim godinama. Ali kako moonca reče... Zaljubit ćeš se u sve suprotno