I meni, pravo!
A ljubomornim i dezurnim pljuvacima
I meni, pravo!
U shopping dijelu 110 prodavnica, onda je tu poslovni toranj sa kancelarijama i slicno, i pored najluksuzniji hotel u BiHBlack swan wrote:oduševljen sam kad se nešto novo napravi ili napreduje
samo nek se gradi nek izgleda ljepše da nije ona rupa i oni zidovi ko u susjednim zgradama...
šta će ono sve biti unutra ?
U prevodu, dosta radnih mjesta će biti izgubljeno u drugim firmama, počevši bukvalno od sljedećeg ćoška.P308 wrote:U shopping dijelu 110 prodavnica, onda je tu poslovni toranj sa kancelarijama i slicno, i pored najluksuzniji hotel u BiHBlack swan wrote:oduševljen sam kad se nešto novo napravi ili napreduje
samo nek se gradi nek izgleda ljepše da nije ona rupa i oni zidovi ko u susjednim zgradama...
šta će ono sve biti unutra ?
U prevodu dosta novih radnih mjesta
Prokleta bila zemlja bez nezaposlenosti pa se ovakve grozote i danas desavajuVjecitiStudent wrote:U prevodu, dosta radnih mjesta će biti izgubljeno u drugim firmama, počevši bukvalno od sljedećeg ćoška.
šerijatske hotel ShazaSkyfox wrote:Navodno hotel iz grupacije Kempinski
tačno/AltaU prevodu, dosta radnih mjesta će biti izgubljeno u drugim firmama, počevši bukvalno od sljedećeg ćoška.
Halal KempinskiSkyfox wrote:Navodno hotel iz grupacije Kempinski
jel' to znaci da nece biti klempe, ooooooooh myyyyyy goooooooodVjecitiStudent wrote:Halal KempinskiSkyfox wrote:Navodno hotel iz grupacije Kempinski
Shaza im je hala kempinski dioVjecitiStudent wrote:Halal KempinskiSkyfox wrote:Navodno hotel iz grupacije Kempinski
I Bristol je tu vec nekoliko godina.StupskaBitanga wrote:Shaza im je hala kempinski dioVjecitiStudent wrote:Halal KempinskiSkyfox wrote:Navodno hotel iz grupacije Kempinski
hypko_nurko wrote:ja ovog studenta, nema teme na kojoj on ne patetise
Tacnohypko_nurko wrote:ja ovog studenta, nema teme na kojoj on ne patetise
Da je i meni tvog optimizma...drugi profil wrote:Jedino pozitivno ovdje je sto su gradjevinci zaradili. Oni su uradili konkretan posao, stvorili novu vrijednost.
A objekat je mislim poslovni promasaj. Ali hajd, njima je svakako viskapara pa mogu cekati i par deceniaj da im se vrati ulog. Ovi folovi trgovina i shoping centara ne idu kad svijet nema para. Ta radna mjesta su kratka vijeka. Ali dobro, objekat je reprezentativan i visokog nivoa, pa neka ga u gradu. Samo ce ruzno izgledati kad se pocnu radnje zatvarati.
Dobro, jer mislis da nece ovako biti?esad_plavi wrote:Da je i meni tvog optimizma...drugi profil wrote:Jedino pozitivno ovdje je sto su gradjevinci zaradili. Oni su uradili konkretan posao, stvorili novu vrijednost.
A objekat je mislim poslovni promasaj. Ali hajd, njima je svakako viskapara pa mogu cekati i par deceniaj da im se vrati ulog. Ovi folovi trgovina i shoping centara ne idu kad svijet nema para. Ta radna mjesta su kratka vijeka. Ali dobro, objekat je reprezentativan i visokog nivoa, pa neka ga u gradu. Samo ce ruzno izgledati kad se pocnu radnje zatvarati.
Odlično. Kad oba objekta budu završena lijepo će izgledati.P308 wrote: U shopping dijelu 110 prodavnica, onda je tu poslovni toranj sa kancelarijama i slicno, i pored najluksuzniji hotel u BiH
U prevodu dosta novih radnih mjesta
Zato što naš narod mrzi sve što se gradi. Ništa im ne valja, sve im je bespotrebno.Qler wrote:Ne znam koji dušman moraš biti pa da kudiš pogotovo ovako veliki projekat. Ljudi ulažu milione, zaposle 1000 sto direktno sto indirektno.. i onda dođe neki seljak i kaže, ma ovo ništa ne valja... A niko od takvih da išta napravi u svom životu...
Ako mislis na mene, ja bih strasno volio da sam u krivu po ovom pitanju.Ambrozija wrote:Meni je jako drago sto objekat napreduje, i ne mogu da vjerujem da neki kao da jedva cekaju da sve propadne da mogu reci da su bili upravu
znaš kako..ovi mali mozgovi kontaju da se ovakvi shoping centri prave samo za okolne mahalaše..Qler wrote:Ne znam koji dušman moraš biti pa da kudiš pogotovo ovako veliki projekat. Ljudi ulažu milione, zaposle 1000 sto direktno sto indirektno.. i onda dođe neki seljak i kaže, ma ovo ništa ne valja... A niko od takvih da išta napravi u svom životu...