Teretana
Moderator: anex
-
mawww
#151 Re: Teretana
uzeo sam Weider Mega Mass 2000 3kg...znaci jedem 5 obroka dnevno,po 2/3 litra vode,imam los metabolizam i uvijek na istoj kilazi,ne mogu da idem u teretanu zbog mnostva stvari,daleko mi i tako to ali sada iz ovaj mega mass dal mogu dobiti 2/3 kg,naravno vjezbanje kuci,trbusnajci,sklekovi,voznja bicikla i slicno...jel moguce to,jer mi je cilj da za 2 mjeseca dobijem 4/5 kg uz pomoc ovoga????
-
kone
#152 Re: Teretana
Pokusaj,nista te ne kosta,ali tesko da ces dobiti 5 kg.Sa 3kg mozes mozda i dobiti 2-3 kg,ali kazem opet tesko,jer ti ipak trebaju tegovi.Ne znam kakav si sa parama,ali valjalo bi ti da imas dvije bucice sa po 20kg(tacnije do 20 kg).Mislim znaci na zbir kg po jednoj bucici.Znaci 40 kg i to 4x5kg,4x3kg i 4x2(8x1kg).Sa tim mozes uraditi dosta toga i fino se popraviti,a da ne ides u teretanu.Ali za to treba i dosta novaca.To je moje misljenje,ali eto sacekaj da ti jos neko nesto ponudi,pa vidi sta se moze,a sta ne.mawww wrote:uzeo sam Weider Mega Mass 2000 3kg...znaci jedem 5 obroka dnevno,po 2/3 litra vode,imam los metabolizam i uvijek na istoj kilazi,ne mogu da idem u teretanu zbog mnostva stvari,daleko mi i tako to ali sada iz ovaj mega mass dal mogu dobiti 2/3 kg,naravno vjezbanje kuci,trbusnajci,sklekovi,voznja bicikla i slicno...jel moguce to,jer mi je cilj da za 2 mjeseca dobijem 4/5 kg uz pomoc ovoga????
- burek_in_space
#153 Re: Teretana
Nedavno dobih savjet od iskusnijeg od mene (i to mnogo) za "popravljanje" mase bez kupovine ikakvih preparate.Ovaj njegov recept,bar on tako kazhe,a nemam razloga da mu ne vjerujem,mijenja WHEY protein.Nakon treninga(chak i kucnog) umutiti 4-5 bjelanaca,300 ml mlijeka i veliku kashiku meda.Kazhe da za mjesec dana chuda chini.Lichno nisam josh uvijek probao,ali znajuci njega,on je nakvasao proshle godine strashno nakon upotrebe toga!
Sretno! 
-
kone
#154 Re: Teretana
Nista od porudzbe,jer imaju samo od 7 kg.Zna li neko gdje se u Zenici jos mogu naci Weiderovi preparati,a da to nije ona apoteka u Londzi 2?kone wrote:A ja bas danas narucio Mega Mass 4000 i super aminos(victory linija)
- Epitop
#155 Re: Teretana
Pokušaj ispod stadiona do Kemine kafane na istočnoj tribini Bilinog poljakone wrote:Nista od porudzbe,jer imaju samo od 7 kg.Zna li neko gdje se u Zenici jos mogu naci Weiderovi preparati,a da to nije ona apoteka u Londzi 2?kone wrote:A ja bas danas narucio Mega Mass 4000 i super aminos(victory linija)
-
Hendrix
#156 Re: Teretana
Zna li ko gdje ima kupiti bućica recimo do 40 kg ukupno obadvije ali da ih dostave na adresu, nemam auto a ne nosi mi se baš 40kg tegova kući. 
- burek_in_space
#157 Re: Teretana
Bilo je u Mercatoru,dvije bucice,50 kg,90 KM.
Dodju fino upakovane u manji koferchic,pa ih nije problem nositi,a odmah i prvu upalu pregrmish dok ih donesesh kuci!
Dodju fino upakovane u manji koferchic,pa ih nije problem nositi,a odmah i prvu upalu pregrmish dok ih donesesh kuci!
-
kone
#158 Re: Teretana
Hvala na informaciji,ali kad sam procitao post,odmah sam se sjetio da ima dole ispod stadionaEpitop wrote:Pokušaj ispod stadiona do Kemine kafane na istočnoj tribini Bilinog poljakone wrote:Nista od porudzbe,jer imaju samo od 7 kg.Zna li neko gdje se u Zenici jos mogu naci Weiderovi preparati,a da to nije ona apoteka u Londzi 2?kone wrote:A ja bas danas narucio Mega Mass 4000 i super aminos(victory linija)
Najvjerovatnije da cu ipak do Londze i kupit cu 7kg mega mass-a(170 KM) ili Zell volumen 2.Znam sad ce neko reci da te dvije stvari ne idu zajedno,ali vec imam solidne kilaze za svoju visinu,tako da bih sa Zellvolumen-om mogao pored misica nabaciti i koju kilu
- -danTe-
#159 Re: Teretana
imam jedno pitanje...
isao sam jedno pola godine u teretanu i to do prije 7-8 mjeseci kad sam pokido ligamente koljena na treningu..i od tad nit sam trenirao nit isao u teretanu...sad planiram opet krenuti u teretanu,al bi prvo trebao izgubiti nekih 5-6 kg koje sam dobio jer nisam skoro nista radio...e sad zanima me imali sta da bi mogao uzeti da mi sto prije pomogne da izgubim te kile ili moram neku dijetu ganjat....
isao sam jedno pola godine u teretanu i to do prije 7-8 mjeseci kad sam pokido ligamente koljena na treningu..i od tad nit sam trenirao nit isao u teretanu...sad planiram opet krenuti u teretanu,al bi prvo trebao izgubiti nekih 5-6 kg koje sam dobio jer nisam skoro nista radio...e sad zanima me imali sta da bi mogao uzeti da mi sto prije pomogne da izgubim te kile ili moram neku dijetu ganjat....
- burek_in_space
#160 Re: Teretana
Mislim da nemash previshe kilograma za izgubiti,pa bih ti ja savjetovao samo jak kardio trening,ali ne odmah kad se vratish u teretanu,vec za pochetak odradi na pochetku i kraju treninga po 5-7 minuta bicikla,stepera...and1medjed wrote:imam jedno pitanje...
- Epitop
#161 Re: Teretana
Ništa posebo ne moraš regulisati ishranu samo jedi više puta u toku dana, ali manje porcije i smanji slatko. Ako treniraš redovno 7 kg će nestati za 2 mjeseca.and1medjed wrote:imam jedno pitanje...
- Krigla_Sa
#162 Re: Teretana
Dali je neko koristio ono energetsko pice sto se ima kupiti u DM-u .
Neki ISO drink od "Das Gesunde Plus"

Valjal ovo sta za trcanja i teretane
Neki ISO drink od "Das Gesunde Plus"

Valjal ovo sta za trcanja i teretane
- Epitop
#163 Re: Teretana
Jesam ja, ali nije ništa posebno da bi se osjetila razlika u treningu.
- DoradO
#164 Re: Teretana
jeli zna neko gdje mogu kupiti CEO i koliko kosta 
- Krigla_Sa
#165 Re: Teretana
Znaci da ne uzimam bezveze.. OK hvala.Epitop wrote:Jesam ja, ali nije ništa posebno da bi se osjetila razlika u treningu.
Jos pitanja
Dali je ucinkovita stvar onaj pojas sto se veze oko stomaka, navodno se puno vise covjek oznoji s njim dok npr. trci i lakse se skine stomak... ?
Koliko para dodje
I da, dali je stetan l carnitine , vidim ima u apoteci uzeti weiderov u ampulama 1000 mg, kazu fino iskoristi masti i pretvori u snagu... Uzeti ili ne ?
-
Ali_G
#166 Re: Teretana
Ja korisim pojas za vrijeme treninga (neka 2-3 mjeseca) oznojis se ti po stomaku, al neke aman velike promjene nisam primjetio. Nego ima li kakav pojas za grudi 
- burek_in_space
#167 Re: Teretana
@Krigla_Sa
pojas ti koshta 20 KM i mozhesh naci u Mercatoru ili u Skenderiji(bar je prije bilo).Pomazhe pojas,ali sad da je toliko djelotvoran,po mom mishljenju i nije bash jer ih znam dosta koji ga nose pa dzaba,naslage i dalje stoje li stoje.
Shto se tiche l carnitina,morace ti neko drugi odgovoriti,nisam bash najkompetentniji!
@Ali_G
zar je dotle doshlo da treba za grudi?!
pojas ti koshta 20 KM i mozhesh naci u Mercatoru ili u Skenderiji(bar je prije bilo).Pomazhe pojas,ali sad da je toliko djelotvoran,po mom mishljenju i nije bash jer ih znam dosta koji ga nose pa dzaba,naslage i dalje stoje li stoje.
Shto se tiche l carnitina,morace ti neko drugi odgovoriti,nisam bash najkompetentniji!
@Ali_G
zar je dotle doshlo da treba za grudi?!
- Epitop
#168 Re: Teretana
Pojas je največa zabluda jer uopšte ne topi masne ćelije, nego samo smanjuje procenat vode u njima i na taj način postiže se samo privremeni estetski efekat do trenutka dok se ne napiješ vode i rehidriraš organizam na normalnu razinu.
-
kone
#169 Re: Teretana
O kojem vi pojasu govorite?Ja znam samo za jedan pojas i to onaj koji ti sluzi za prevenciju od povreda kicme i dobijanja bruha,a on definitivno nema veze sa topljenjem masti na stomaku
L-Carnitin sluzi samo za topljenje masnih celija u organizmu i nema nikakve veze sa snagom..
L-Carnitin sluzi samo za topljenje masnih celija u organizmu i nema nikakve veze sa snagom..
- burek_in_space
#170 Re: Teretana
kone wrote:O kojem vi pojasu govorite?Ja znam samo za jedan pojas i to onaj koji ti sluzi za prevenciju od povreda kicme i dobijanja bruha,a on definitivno nema veze sa topljenjem masti na stomaku![]()
Pojas koji je predvidjen za topljenje masnih naslaga,skroz drugachiji u odnosu na onaj pojas (kaish
-
Ali_G
#171 Re: Teretana
To za pojas je tacno, da se gubi samo voda. Neki tvrde da djeluje lose na bubrege.
A to za grudi
, ma nije dotle doslo, al nikako da se rijesim viska sa njih. 
A to za grudi
-
kone
#172 Re: Teretana
Ahaaaaa
Isp`o sam totalno iz fazona i slabo idem u teretanu.Imam kuci nakih
tegova,pa ja to kuci premjestam s kraja na kraj sobe i to kad se nakanim,pa zato uzmem ovi preparata da to malo poguram i nadomjestim to silno lezanje izmedju treninga,tako da prvi put cujem za taj pojas.A ako hoces da smanjis obim struka,uzmi karnitina,smanji obroke,trcanje i udri po trbusnjacima.Njih mozes svaki dan raditi kuci pred spavanje(bar sam ja tako nekad radio) i garantovano smanjuju obim struka za nekih 45 dana.Samo treba biti redovan.Trcanje zamijeni malim nogometom.I to je dosta da pogura malo to skidanje sala na stomaku.
Isp`o sam totalno iz fazona i slabo idem u teretanu.Imam kuci nakih
- burek_in_space
#173 Re: Teretana
Probaj to rijeshiti tako shto cesh bench press ili u narodu poznatiji kao bendzanjeAli_G wrote:To za pojas je tacno, da se gubi samo voda. Neki tvrde da djeluje lose na bubrege.
A to za grudi, ma nije dotle doslo, al nikako da se rijesim viska sa njih.
-
kone
#174 Re: Teretana
Pa koliko ti onda imas kilaAli_G wrote:To za pojas je tacno, da se gubi samo voda. Neki tvrde da djeluje lose na bubrege.
A to za grudi, ma nije dotle doslo, al nikako da se rijesim viska sa njih.