Cary Grant wrote:Mislim da s tobom i sa ljudima sa svjetonazorima sličnim tebi ne vrijedi raspravljati, i zato neću ući u polemiku s tobom, nisi vrijedan toga. Tvoj vrli vlasnik te drži kao psa na lancu, upravo iz razloga zato što razmišljaš kako razmišljaš, a ne zbog tvojih radničkih kvaliteta, to je valjda svima jasno.
A što se tiče izjava da ja lažem, ti misli šta hoćeš. Ali tvoj gazda dobro zna, za razliku od tebe, kako se riješiti uposlenika bez većih problema i uz manju primjenu verbalne sile. A to je učinjeno na brojne upite kada će biti isplaćeni zaostali honorari.
Gospođa koju sam pomenuo radi u Avazu, ne u štampariji i ima platu koju sam naveo, čak je i bez objašnjenja bez posla ostala, i vratila se na isti tek na intervenciju jedne goleme štele.
I ne mogu da vjerujem da na sabahu polemišem o jednoj tako nebitnoj antimateriji kao što je Avaz i njegov vlasnik. Ako je tebi dobro dole, uživaj, samo nemoj ovdje promovisati nepismenost i zatupljujući odnos koji ta novina ima prema stanovnicima BiH. Dovoljno je što vas imamo na trafikama. Ili brate, razgulite u Gusinje, Plav, odakle ste već došli svi, pa tamo furajte svoj gnjevni vaz.
Da bude još gore ja sam Fočak
A zaostalih honorara nema u avazu osim novinara koji rade honorarno i ljudi koji rade u marketingu na procenat. A i njihova plata je fixna na 400 KM minimalno ako ništa ne urade tokom mjeseca. Imaju 10% od svakog oglasa koji izađe a da su oni ugovorili taj oglas. Ma nema platu tu možda je tako tebi rekla, a ja ti kažem da ti govori neistinu jer zaista nema niko tako malu platu. Fakat nemam razloga da Vas obmanjujem. Kažem Vam da ostavljam potove samo iz razloga što ima ljudi koji šuplju pričaju a ti si primjer.
A to da sam pas kojeg on drži hvala ti za to

a moj rad je takav da Fahro ne traži izvještaje od mene, a što se tiče kvalifikacija više sam nego kvalifikovan i obrazovan. Vidim koliko si ti pismen da upućuješ uvrede al nema veze valjda Vam zlatko daje instrukcije da pišete. Navikli smo to mi od Vas jer drugačije i ne znate