Hvala puuuuno HVALA svima ... a najvise mojoj zeni21 nju najvise volim (jesam se izvadio?) .... nemate pojma koliko mi znace rijeci podrske .... stvarno se neke lijepe stvari izrodise iz ovog naseg cyber druzenja nekad imam osjecaj da ste mi blizi od ove "prave raje" ....debela wrote:haj vala, sa srecom vam svima bilo.
Dilema ? Forumasi pomagajte ...
-
urbanagerila
- zena21
urbanagerila wrote:Hvala puuuuno HVALA svima ... a najvise mojoj zeni21 nju najvise volim (jesam se izvadio?) .... nemate pojma koliko mi znace rijeci podrske .... stvarno se neke lijepe stvari izrodise iz ovog naseg cyber druzenja nekad imam osjecaj da ste mi blizi od ove "prave raje" ....debela wrote:haj vala, sa srecom vam svima bilo.
-
urbanagerila
Necu kupiti novi auto ni foto aparat, ne pada mi napamet da nosim bermude ili nedaj Boze kakve pape .... sve svoje nosim sa sobom i ostajem primitivni bosnjo tako da necu da me stavljate u tu kategoriju ... ja sam na privremenom radu u inostranstvu ( a nisam na baustellu) ....tempora wrote:Jos jedan dijasporac!Sretan put i svako dobro!
-
Kwaheri
urban, ne brini, ovaj forum ce te pamtiti...urbanagerila wrote:Evo me Jopet !!! Gledam vec nekoliko dana, vrtim po forumu nema nesto posebno interesantnih tema .... ili sam ja u behutu pa mi ne lezi ..... opet banovali edua (prleta) .... poceo padat ovaj snijeg .... malo me na depru pocelo bacati .... Helem onako cisto informativno zelim da obavjestim cijenjene kolege forumase da se spremam na daleki put .... Odluka je definitivno pala i realizacija je u toku .... Nazalost odlazim. Ne znam hocu li ja vama faliti ali vi meni sigurno hocete ...Rania wrote:zanima me sta bi? nije me bilo nekoliko dana..jel odluka pala?
zene, sto si im bigamiju "servirao" tako... da su
a muskarci, opet zbog bigamije
mozda si i rekao sta pametno
Sretno tamo gdje idesh...cijeloj porodici svako dobro
- dacina_curica
Cuuuuj, ode nam gerilko sa foruma.....urbanagerila wrote:Evo me Jopet !!! Gledam vec nekoliko dana, vrtim po forumu nema nesto posebno interesantnih tema .... ili sam ja u behutu pa mi ne lezi ..... opet banovali edua (prleta) .... poceo padat ovaj snijeg .... malo me na depru pocelo bacati .... Helem onako cisto informativno zelim da obavjestim cijenjene kolege forumase da se spremam na daleki put .... Odluka je definitivno pala i realizacija je u toku .... Nazalost odlazim. Ne znam hocu li ja vama faliti ali vi meni sigurno hocete ...
Sjeti se svoje forumske raje uz casicu dobrog crnog vina.....
Sve najbolje...
-
MA DAJ...
Mati moja mila,pa koji si ti primitivac i da nesvatas sta tipkas po tastaturi?urbanagerila wrote:Rania wrote:HVALA, HVALA iskreno me ganulo ... nisam mislio da cu nedostajati narocito zenskom dijelu foruma ...naravno da ima interneta ali po mojim predpostavkama bice jako malo vremena za cyber druzenje a i jako puno obaveza u pocetku tako da ovoliko zabusavanja nece vise biti ... i ne brinite jos uvjek imamo jos par sedmica za oprostaj a onda aBd put po noge i u truhli kapitalizam ....urbanagerila wrote: a tamo gdje ides nema interneta
Mozak dijabola,sto bih se reklo kod nas...
-
mamica papucarka
haman da je gerilac i trecu doveo
da malo zakuham
da malo zakuham
- dacina_curica
mamica 31 wrote:haman da je gerilac i trecu doveo![]()
![]()
da malo zakuham
mamice, samo zakuhavas
-
urbanagerila
Jel to ja nisam u toku ??? Ako ima kandidatkinja bujrum imamo jos upraznjenih mjesta u nasoj maloj sretnoj zajednici ... 
-
mamica papucarka

da malo zakuham zbog ovih sto snjuhaju
- dacina_curica
urbani pa nisi nam to rekaourbanagerila wrote:Jel to ja nisam u toku ??? Ako ima kandidatkinja bujrum imamo jos upraznjenih mjesta u nasoj maloj sretnoj zajednici ...
Sala mala naravno....
-
urbanagerila
Aplikacije sa slikom i zivotopisom na PM ... samo ozbiljne ponude ...dacina_curica wrote:urbani pa nisi nam to rekaourbanagerila wrote:Jel to ja nisam u toku ??? Ako ima kandidatkinja bujrum imamo jos upraznjenih mjesta u nasoj maloj sretnoj zajednici ...![]()
.....dZe se predaju aplikacije?
![]()
Sala mala naravno.........Kad se selite?
Krecemo pocetkom aprila aBd datum nismo jos utvrdili ali tamo trebamo biti najkasnije do 15tog ... Joj sto me naka tuga obuzela kako znam da dizem sidro ne mogu vam opisati vec 5 dana me zavrce u stomaku dodje mi da puknem .... vec sam nostalgican a nisam ni krenuo ...
-
urbanagerila
Ma deba prava fizicka bol vjeruj mi, nisam dobar nikako a da ni sam ne znam zasto ....debela wrote:ih, ima jos jedan koji je tako kukumakao, kako ce on, gdje ce, kud ce, ubice se..ode i posta drugi covjek
- zena21
ma jubi tebe tvoja zena21urbanagerila wrote:Ma deba prava fizicka bol vjeruj mi, nisam dobar nikako a da ni sam ne znam zasto ....debela wrote:ih, ima jos jedan koji je tako kukumakao, kako ce on, gdje ce, kud ce, ubice se..ode i posta drugi covjek
samo nemoj postati drugi cojk... vrati se ti nama kakav si i otisao
- dacina_curica
e Hebi ga, ja odpadohurbanagerila wrote:Aplikacije sa slikom i zivotopisom na PM ... samo ozbiljne ponude ...![]()
Krecemo pocetkom aprila aBd datum nismo jos utvrdili ali tamo trebamo biti najkasnije do 15tog ... Joj sto me naka tuga obuzela kako znam da dizem sidro ne mogu vam opisati vec 5 dana me zavrce u stomaku dodje mi da puknem .... vec sam nostalgican a nisam ni krenuo ...
hajd' neka vam je sa srecom i sjeti se forumske raje (pa nam posalji kakvog dobrog vina)
Sretno
-
urbanagerila
Nikad robom vracam se samo bolji ...zena21 wrote: ma jubi tebe tvoja zena21![]()
![]()
samo nemoj postati drugi cojk... vrati se ti nama kakav si i otisao
-
urbanagerila
Pa ljudski je teziti boljem iako ne treba biti sitnicav i ja imam svojih gresaka ...