Dilema ? Forumasi pomagajte ...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
urbanagerila

Post by urbanagerila »

debela wrote:haj vala, sa srecom vam svima bilo.
Hvala puuuuno HVALA svima ... a najvise mojoj zeni21 nju najvise volim (jesam se izvadio?) .... nemate pojma koliko mi znace rijeci podrske .... stvarno se neke lijepe stvari izrodise iz ovog naseg cyber druzenja nekad imam osjecaj da ste mi blizi od ove "prave raje" .... :D
zena21

Post by zena21 »

urbanagerila wrote:
debela wrote:haj vala, sa srecom vam svima bilo.
Hvala puuuuno HVALA svima ... a najvise mojoj zeni21 nju najvise volim (jesam se izvadio?) .... nemate pojma koliko mi znace rijeci podrske .... stvarno se neke lijepe stvari izrodise iz ovog naseg cyber druzenja nekad imam osjecaj da ste mi blizi od ove "prave raje" .... :D
:kiss: :kiss: :kiss:
urbanagerila

Post by urbanagerila »

tempora wrote:Jos jedan dijasporac! :D Sretan put i svako dobro! :)
Necu kupiti novi auto ni foto aparat, ne pada mi napamet da nosim bermude ili nedaj Boze kakve pape .... sve svoje nosim sa sobom i ostajem primitivni bosnjo tako da necu da me stavljate u tu kategoriju ... ja sam na privremenom radu u inostranstvu ( a nisam na baustellu) .... :D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

urbanagerila wrote:
Rania wrote:zanima me sta bi? nije me bilo nekoliko dana..jel odluka pala? :roll:
Evo me Jopet !!! Gledam vec nekoliko dana, vrtim po forumu nema nesto posebno interesantnih tema .... ili sam ja u behutu pa mi ne lezi ..... opet banovali edua (prleta) .... poceo padat ovaj snijeg .... malo me na depru pocelo bacati .... Helem onako cisto informativno zelim da obavjestim cijenjene kolege forumase da se spremam na daleki put .... Odluka je definitivno pala i realizacija je u toku .... Nazalost odlazim. Ne znam hocu li ja vama faliti ali vi meni sigurno hocete ... :D
urban, ne brini, ovaj forum ce te pamtiti...
zene, sto si im bigamiju "servirao" tako... da su 8-)
a muskarci, opet zbog bigamije 8-) :D
mozda si i rekao sta pametno :oops: al to u tvom slucaju nece ostati zapamceno...

Sretno tamo gdje idesh...cijeloj porodici svako dobro :)
dacina_curica

Post by dacina_curica »

urbanagerila wrote:Evo me Jopet !!! Gledam vec nekoliko dana, vrtim po forumu nema nesto posebno interesantnih tema .... ili sam ja u behutu pa mi ne lezi ..... opet banovali edua (prleta) .... poceo padat ovaj snijeg .... malo me na depru pocelo bacati .... Helem onako cisto informativno zelim da obavjestim cijenjene kolege forumase da se spremam na daleki put .... Odluka je definitivno pala i realizacija je u toku .... Nazalost odlazim. Ne znam hocu li ja vama faliti ali vi meni sigurno hocete ... :D
Cuuuuj, ode nam gerilko sa foruma..... :(......a taman smo se prestali svadjati .....:D :D .....hajde nek vam je sa srecom, drago mi je sto ste sve sredili (iako naravno nije bilo lako).......

Sjeti se svoje forumske raje uz casicu dobrog crnog vina..... :D :D :D
Sve najbolje... :D
MA DAJ...

Post by MA DAJ... »

urbanagerila wrote:
Rania wrote:
urbanagerila wrote: a tamo gdje ides nema interneta :shock:
HVALA, HVALA iskreno me ganulo ... nisam mislio da cu nedostajati narocito zenskom dijelu foruma ...naravno da ima interneta ali po mojim predpostavkama bice jako malo vremena za cyber druzenje a i jako puno obaveza u pocetku tako da ovoliko zabusavanja nece vise biti ... i ne brinite jos uvjek imamo jos par sedmica za oprostaj a onda aBd put po noge i u truhli kapitalizam .... :D
Mati moja mila,pa koji si ti primitivac i da nesvatas sta tipkas po tastaturi?

Mozak dijabola,sto bih se reklo kod nas...
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

haman da je gerilac i trecu doveo :shock: :P

da malo zakuham :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

mamica 31 wrote:haman da je gerilac i trecu doveo :shock: :P

da malo zakuham :D
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: ......sad valja opet papire ganjati :roll:

mamice, samo zakuhavas :lol: .......
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Jel to ja nisam u toku ??? Ako ima kandidatkinja bujrum imamo jos upraznjenih mjesta u nasoj maloj sretnoj zajednici ... :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Image

da malo zakuham zbog ovih sto snjuhaju :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

urbanagerila wrote:Jel to ja nisam u toku ??? Ako ima kandidatkinja bujrum imamo jos upraznjenih mjesta u nasoj maloj sretnoj zajednici ... :D
urbani pa nisi nam to rekao :roll: :roll: .....dZe se predaju aplikacije? :D :lol:

Sala mala naravno.... :D .....Kad se selite? :D
tigris

Post by tigris »

mollim moderaciju da odbanuje prleta :( .......inace i ja odoh!!!!!!!! :D
black

Post by black »

tigris wrote:mollim moderaciju da odbanuje prleta :( .......inace i ja odoh!!!!!!!! :D
Image
urbanagerila

Post by urbanagerila »

dacina_curica wrote:
urbanagerila wrote:Jel to ja nisam u toku ??? Ako ima kandidatkinja bujrum imamo jos upraznjenih mjesta u nasoj maloj sretnoj zajednici ... :D
urbani pa nisi nam to rekao :roll: :roll: .....dZe se predaju aplikacije? :D :lol:

Sala mala naravno.... :D .....Kad se selite? :D
Aplikacije sa slikom i zivotopisom na PM ... samo ozbiljne ponude ... :D

Krecemo pocetkom aprila aBd datum nismo jos utvrdili ali tamo trebamo biti najkasnije do 15tog ... Joj sto me naka tuga obuzela kako znam da dizem sidro ne mogu vam opisati vec 5 dana me zavrce u stomaku dodje mi da puknem .... vec sam nostalgican a nisam ni krenuo ... :D
debela

Post by debela »

ih, ima jos jedan koji je tako kukumakao, kako ce on, gdje ce, kud ce, ubice se..ode i posta drugi covjek :roll:
urbanagerila

Post by urbanagerila »

debela wrote:ih, ima jos jedan koji je tako kukumakao, kako ce on, gdje ce, kud ce, ubice se..ode i posta drugi covjek :roll:
Ma deba prava fizicka bol vjeruj mi, nisam dobar nikako a da ni sam ne znam zasto .... :D
danas

Post by danas »

debela wrote:ih, ima jos jedan koji je tako kukumakao, kako ce on, gdje ce, kud ce, ubice se..ode i posta drugi covjek :roll:
ma nije valjda :D :D :oops:
zena21

Post by zena21 »

urbanagerila wrote:
Ma deba prava fizicka bol vjeruj mi, nisam dobar nikako a da ni sam ne znam zasto .... :D
ma jubi tebe tvoja zena21 :kiss: :kiss:

samo nemoj postati drugi cojk... vrati se ti nama kakav si i otisao :D
black

Post by black »

danas wrote:
ma joooooccCCCckkKKKkk :oops:
dacina_curica

Post by dacina_curica »

urbanagerila wrote:Aplikacije sa slikom i zivotopisom na PM ... samo ozbiljne ponude ... :D

Krecemo pocetkom aprila aBd datum nismo jos utvrdili ali tamo trebamo biti najkasnije do 15tog ... Joj sto me naka tuga obuzela kako znam da dizem sidro ne mogu vam opisati vec 5 dana me zavrce u stomaku dodje mi da puknem .... vec sam nostalgican a nisam ni krenuo ... :D
e Hebi ga, ja odpadoh :oops: :lol: nisam ozbiljna onako sama od sebe :D :D :lol:

hajd' neka vam je sa srecom i sjeti se forumske raje (pa nam posalji kakvog dobrog vina) :D

Sretno :D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

danas wrote:
halo dezura :D :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

zena21 wrote: ma jubi tebe tvoja zena21 :kiss: :kiss:

Nikad robom vracam se samo bolji ... :kiss:
zena21

Post by zena21 »

urbanagerila wrote:
zena21 wrote: ma jubi tebe tvoja zena21 :kiss: :kiss:

Nikad robom vracam se samo bolji ... :kiss:
Zar mozes biti bolji :? :oops: :D :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Pa ljudski je teziti boljem iako ne treba biti sitnicav i ja imam svojih gresaka ... :D
zena21

Post by zena21 »

urbanagerila wrote:Pa ljudski je teziti boljem iako ne treba biti sitnicav i ja imam svojih gresaka ... :D
ma prosto ne mogu da vjerujem :? :lol: :lol: :lol:
Post Reply