Istražiti tko je od ove dvadesetorice otac moga djeteta
- Murat Sabanovic
bio sam se pravo zabrino da nisam otac dijeteta,ali eto izgleda da je to moj kolega....
jebi ga ,kad seljak kurton ne zna staviti
jebi ga ,kad seljak kurton ne zna staviti
-
encian
Shoshana wrote:Ama, o kojoj krivici pricas?Latinica wrote:Evo za Shoshanu primjera o tome kako su "moralisti" u krivu.encian wrote:zgodom ili nezgodom, znam da je zdravstvo puno seksualnih afera. upitah danas za ovu ali dobih i komentar da je to "staraa prica" jer vec ima nova. to bi valjda trebalo da kaze kakvo je stanje.
Da nije slucajno u pitanju potpuno moralno rasulo ?
Ono sto znamo je da joj je u vise navrata obecavan stalni posao zauzvrat.mi svi nagadjamo ko je sta tu skrivio. mozda su doktori iskoristili njenu naivnost, ali je i ona sigurno koristila doktore. mozda je namjerno i ostala trudna. nemam pojma, i takve stvari mozda je bolje da ne znam.
Nema nikakve krivice u seksualnom odnosu, bilo sa jednim, bilo sa dvadeset partnera. Je li Merima mentalno zaostala? Jesu li ljekari mentalno zaostali? Ko je tu zrtva, i jos vaznije cega? Ako je neko tu bio nesvjestan svojih postupaka, onda je tek citava ova prica nemoralna.
insider's view:
ZDRAVSTVO je nemoralno, individue iz razlicitih razloga. i merima i doktori su zdravstvo, meni se to svelo opet samo na jos jednu seksualnu aferu ljudi u bijelim mantilima.
-
Dezze
Ili kad objave konkurs u BH Telecomu za prijem 20 ljekara/tehnicara/ anesteziologa u stalni radni odnos. Jedina obaveza ce im biti da stavljaju osmjeh na lica teta sa salterashin wrote:Sad kad krenu oglasi ''mjenjam posao u Telekomu za posao u Kliničkom centru''
- Maraschino
Jesu li i automehanicari obuhvaceni
da mogu miro spavati

da mogu miro spavati
-
Svemirski_Jebach
umjesto da se pitaju sta se desava sa medijima koji pretenduju da budu ozbiljni a objavljuju ovakvo sranje, oni se smiju i samo jos nesto - zasluzujemo sve sto nam se desava i jos gore.
Kud nas ne istrijebise u ratu...
-
rashomon
Slažem se s tobom u onom nekom osnovnom tonu, ali ono što ovi ljudi ispoljavaju ovdje uopće se ne razlikuje od ostatka svijeta...Svemirski_Jebach wrote:umjesto da se pitaju sta se desava sa medijima koji pretenduju da budu ozbiljni a objavljuju ovakvo sranje, oni se smiju i samo jos nesto - zasluzujemo sve sto nam se desava i jos gore.
Niti smo bolji, niti smo gori...
Ako neko zaslužuje da se istrijebi, onda je to kompletno čovječanstvo, nemoj ostajati isključivo u lokalnim okvirima!
Ovo sa Slobodnom Bosnom, recimo da ti se neće svidjeti, ali ne čitam ih od slučaja Alžirkse grupe kada su objavili onaj specijalni broj, niti mi pada na pamet da im dajem svoju love!
Šteta jedino Nikolaidisa...
BTW
Stiže mi SMS od prijatelja Afrikanca iz Cape Towna...govori mi da se ne brinem jer su doktori opterećeni optužbama, ne "PC tehničari"...
-
crnAdusa
-
rashomon
Ja ljut, gluho bilo!Beatrix wrote:rasho, sto si to ljut?rashomon wrote:
Ako neko zaslužuje da se istrijebi, onda je to kompletno čovječanstvo, nemoj ostajati isključivo u lokalnim okvirima!
Danas mi je baš ono sladak dan!