lizanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
tech10

Post by tech10 »

mlada i zelena wrote:sta kazete na grickanje ? ...ono lagano- meni se osobno ne svidja- cisto lizanje kako tech10 strucno opisa ili ono malo nabijanje jezika, ali grickanje mi je nesto strasno :) ne svidja mi se...ha zene? da prosirimo malo temu i naucimo ovaj neuki muski svijet...
istina ukusi se razlikuju ali svejedno ako ispadne da vecina zena mrzi grickanje onda ce znati sta im je ne raditi u buduce :D
Znaci grickanje nije dobro.
Uf, sta cu sada grickati. Vallja se opet prebaciti na koshpe. :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Tech-i, evo pa grickaj..... :D
Image
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Ma nista od njih mlada......all talk, nista praksa...... :oops: :lol: ....
tech10

Post by tech10 »

mlada i zelena wrote: nagrickas se koshpa prije sexa, operes zube,obavezno koristis zubni konac, e onda se napijes vode i prihvatis svoje drage...i lizes :D :D :D
dobro rece Lucy01- naliza se 6 strana...sve sami teoreticari :D
Znaci sad valja i zube flosirati. Ma ima Hamza pravo, deverli je ovo pos'o. :D
SaraLe

Post by SaraLe »

Jeste savladali sta, mislim teoretski :D
SaraLe

Post by SaraLe »

mlada i zelena wrote:
SaraLe wrote:Jeste savladali sta, mislim teoretski :D
sreco Saro posto znamo da ti znas znanje hajd' im reci na sta da narocito obrate paznju...mi se slomismo pricajuci,objasnjavajuci, ali izgleda da im fali aspect onoga ko stvarno ima iskustva...nego sestro pomozi, dobra karma ce i tebi pomoci :D
@dacina curica, jes wala' nista praksa...necu priviriti vise na ovu temu, odoh spavati :-D
Nek plate :D pa cu im objasniti teoriju, evo im prvo pravilo, brada ostra i cvrsta , stvara kod djevojki jako neugodnu iritaciju, dakle brijanje obavezno 8)
I ne lizite ko da trebate nesto okreciti svojim jezikom, slusajte "zvuke" od partnerice :)
B@snj@

Post by B@snj@ »

SaraLe wrote:
mlada i zelena wrote:
SaraLe wrote:Jeste savladali sta, mislim teoretski :D
sreco Saro posto znamo da ti znas znanje hajd' im reci na sta da narocito obrate paznju...mi se slomismo pricajuci,objasnjavajuci, ali izgleda da im fali aspect onoga ko stvarno ima iskustva...nego sestro pomozi, dobra karma ce i tebi pomoci :D
@dacina curica, jes wala' nista praksa...necu priviriti vise na ovu temu, odoh spavati :-D
Nek plate :D pa cu im objasniti teoriju, evo im prvo pravilo, brada ostra i cvrsta , stvara kod djevojki jako neugodnu iritaciju, dakle brijanje obavezno 8)
I ne lizite ko da trebate nesto okreciti svojim jezikom, slusajte "zvuke" od partnerice :)
Hajd ovo za bradu ok ali ovo drugo SaraLe meni nije do slusanja vec lizanja :lol: :lol: :D
SaraLe

Post by SaraLe »

B@snj@ wrote:
SaraLe wrote:
mlada i zelena wrote: sreco Saro posto znamo da ti znas znanje hajd' im reci na sta da narocito obrate paznju...mi se slomismo pricajuci,objasnjavajuci, ali izgleda da im fali aspect onoga ko stvarno ima iskustva...nego sestro pomozi, dobra karma ce i tebi pomoci :D
Hajd ovo za bradu ok ali ovo drugo SaraLe meni nije do slusanja vec lizanja :lol: :lol: :D
Kad naucis slusati "zvukove" onda ces znati i lizati :D
B@snj@

Post by B@snj@ »

SaraLe wrote: Kad naucis slusati "zvukove" onda ces znati i lizati :D
Pa nismo na casu muzickog nego lizi i suti :D e a sad ozbiljno na koje zvukove treba obratiti paznju ima ih vise a ja kad lizem ja se toliko uzivim da polizem sve ukrugu od pola metra :D :lol:
freeflight

Post by freeflight »

Nije dzaba ona pjesma:You got to lick it before you kick it :)
forUMASH

Post by forUMASH »

......nakon ovoliko lizanja.... :P :P :P ......vrijeme je da se svrsi.... :shock: :shock: :shock: .....sa temom.... :D :D :D
forUMASH

Post by forUMASH »

mlada i zelena wrote:
forUMASH wrote:......nakon ovoliko lizanja.... :P :P :P ......vrijeme je da se svrsi.... :shock: :shock: :shock: .....sa temom.... :D :D :D
:mrgreen: nek si ti svrsio :mrgreen: pa makar na ovoj temi :D
.....nemoj da me grickas.... :D
forUMASH

Post by forUMASH »

....slab sam ti ja sa drvenarijom.... :oops:
kekec

Post by kekec »

1.
Kaze Mujo Fati: "E moja Fato, da ti znas kako je pichka dobra...".
A na to ce Fata: "E moj Mujo, vidi se da nikad kurca nisi probao!".
2.
Posla Fata u carsiju i u jednoj ulici naleti na red. Stoji 58 zena u redu. Pomisli Fata da je neko veliko snizenje u pitanju i stade i ona u red. Da ne bude neinformisana, upita ona zenu ispred sebe o cemu se radi, sto stoje u redu. Zena joj odgovori: "Eno gore Mujo lize pupak, pa cekamo". Konta Fata, nesto joj nije jasno, pa se obrati zeni:"Pa i nije vala nesto posebno". A zena ce, sa posebnim smijeskom na usnama: "Kako bona nije, Mujo lize pupak iznutra i odozdo".

Pa ti Hamza vidi, na sta se zene vise "lijepe". :-D
Nego bodi i lizi, ne daj ni cuni ni jeziku da zahrdjaju. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Lucy01 wrote:Vidi ih, polizali vec 6 strana :D
Svaka cast drugovi lizaci i drugarice lizacice :lol:
meni se cini da bi ti trebala i ovu kategoriju dodati u onu svoju anketu: "na lizanje" :lol: :lol: :lol:
cigo

#166 lizanje

Post by cigo »

nema nista bolje od lizanja pogotovo kad joj pickicu izvratis ono onda ona dodje ko na dlanu pa je duboko jezikom lizes a ona ispusta svoje sokove a te kza krikove da i nepricam ,poslije jebacina kaurcem joj dodje ko slag na tortu
amrino

Post by amrino »

:?
:idea:
:shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tech10

#168 Re: lizanje

Post by tech10 »

cigo wrote:nema nista bolje od lizanja pogotovo kad joj pickicu izvratis ono onda ona dodje ko na dlanu pa je duboko jezikom lizes a ona ispusta svoje sokove a te kza krikove da i nepricam ,poslije jebacina kaurcem joj dodje ko slag na tortu
Ti je opisa kao da je hobotnica. :D
BHG

Post by BHG »

SaraLe wrote:
B@snj@ wrote:
SaraLe wrote: Nek plate :D pa cu im objasniti teoriju, evo im prvo pravilo, brada ostra i cvrsta , stvara kod djevojki jako neugodnu iritaciju, dakle brijanje obavezno 8)
Kad naucis slusati "zvukove" onda ces znati i lizati :D
yes grand master! :D
B@snj@

#170 Re: lizanje

Post by B@snj@ »

cigo wrote:nema nista bolje od lizanja pogotovo kad joj pickicu izvratis ono onda ona dodje ko na dlanu pa je duboko jezikom lizes a ona ispusta svoje sokove a te kza krikove da i nepricam ,poslije jebacina kaurcem joj dodje ko slag na tortu
Hajd ti nama reci kakve su te finkinje gore vole li one da im lizes koku :D
Chischo

#171 Re: lizanje

Post by Chischo »

tech10 wrote:
Ti je opisa kao da je hobotnica. :D
:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
howyesno

#172 Re: lizanje

Post by howyesno »

...cuj poslije jebachina kurcem....pa cime je ti josh jebesh.... :lol: :lol: :lol: :lol:

ili zensku slabo zadovoljis pomenutim organom pa kada on zakaze ti se posluzis drugim tjelesnim ekstremitetima... :lol: :lol: :lol: :lol: :D
patrius

Post by patrius »

tech10 wrote:Ako ovako nastavimo doci cemo do ANALIGUS-a. :D
Vjerovatno mislis na anilingus?Pa dobro,tu je to,ublizu...
brdo

Post by brdo »

PITARKA_SA wrote:bas strasno...sta ti radis onda sa djevojkom?? :D

mislim,ja bi se sad "konkretnog"sexa odrekla ,za to sto ti ne praktikujes...
piii..strasno,strasno :D
:D :D
koliko pusis kad tako volis liz...?? :lol: :D
howyesno

Post by howyesno »

patrius wrote:
tech10 wrote:Ako ovako nastavimo doci cemo do ANALIGUS-a. :D
Vjerovatno mislis na anilingus?Pa dobro,tu je to,ublizu...
analigus ili anilingus svejedno, kako god okrenes u govnima si :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply