duffy duck wrote:malo sam razmislio o onome sto si napisao...
jedna tvoja prodaja vrijedi oko 10000KM.
pa extra...ali volio bih da znam koliko je od tih 10000KM tvoje...to jeste koliki je tvoj procenat.
i koliko tih prodaja ostvaris mjesecno.
s druge strane trziste ljudi koji imaju finansijskog potencijala i zele da kupuju proizvode zamjenske prehrane postoji.
a postoji i ponuda. najkvalitetnija trenutno je Herbalife.
ljudi koji preporucuju HL proizvode rade svoj posao. oni sire da nazovem misiju zdravlja. tj. promjene svog ponasanja u prehrani u cilju boljeg kvaliteta zivota.
i to niko ne moze osporiti.
a da li ce iko od prisutnih na ovom topicu to prihvatiti ili se suprostaviti.
na svakoj osobi je da sama odluci da li zeli konzumirati proizvode ili ne.
zasto je onda ovdje rasprava od 8 strana.
samim tim sto pokusavate da dokazete da HL ne valja i da je prevara gori ste od pravih prevaranata,
jer pokusavate da uticete na misljenje posmatraca i time se ne razlikujete od ostalih.
da vidimo sta vi imate reci.
pozz
Eh ovako.
Ja i moj posao nismo tema.
Imas PM za ta pitanja.
Druga je stvar hocu li ti odgovoriti na PM.
To da je Herbalife najkvalitetniji je upitno, volio bih da mi das link za neko relevantno istrazivanje koje to dokazuje.
Inace to sto si rekao nista ne znaci.
"Ljudi koji preporucuju Herbalife sire misiju zdravlja."
Ovo sam boldirao kako bi se ljudi smijali.
Daj ba, pa nismo djeca. Stvarno je fascinantno kako je ljudima lako isprati mozak. Pa Hitler je trebao da koristi MLM, zavladao bi svijetom

Floskula da je HRANA nezdrava a sinteticki napitak nesto najzdravije za organizam je zlocin reci, a porazno tvrditi. Molim te razmisli o tome.
Ja sam se javio sa kontra pricom kad je pocelo otvoreno propagiranje HL-a na forumu, dakle prodaja a ne diskusija.
Samim tim otvoren je prostor za kontra misljenje, jer ovo je FORUM.
Pored toga, Sarajevo-X je kontraski forum.
Ovdje ce svako misljenje naici na kontra stav, i zato je ovo dobar forum.
Ovi ljudi nisu materijal za HL.
Vama trebaju oni sto malo citaju, ne rade na konstantnom informisanju i vole pare.
I najbolje je i najzdravije da osoba sama uzme i vase i misljenje ovih koji su kontra i tek onda da odluci hoce li ili ne, ali to vama naravno ne odgovara.
Vama odgovara kada je to "sastanak" pa kad svira muzikica, pa aplauzi, pa Zdeno iz Karlovca koji je smrsao 90 kila, i plus ima para jer je i distributer, pa malo besplatne klope, pica, itd. itd.
Forumi nisu mjesto za pranje mozga, ali kako ces ti to kao klon sa svega 3 posta znati...