Marihuana...
-
medda
Slazem se sa tobom da za travu ne treba robijati i tretirati se covjek kao kriminalac. Po meni neko moze jesti g... ako hoce, hebe se meni.
U kuci u kojoj sam zivjela prosle su tone raznih djidji-midji a da se nisam okusala. Ali sam im zato ujutro sve po spisku sto "ganjaju kokoske" kao sto neko rece a ja moram na ispit.
I neki su zavrsili na tezim, neki ostali na laksim a neki prestali. Sve je do osobe.
I sad treba posto smo alkohol i cigarete legalizovali i lake droge. Pa cemo i kokain i heroin. Pa kad smo vec tu hajmo i prostituciju da imamo kokoske da ganjamo. U pogresnom pravcu mislis.
Narodu nesto dati je veoma jednostavno, ali oduzeti je teze. Sto zbog naroda, sto zbog lobija producenata.
Treba skinuti veo i sa alkohola, i sa cigareta i sa trave.
Prvo dvoje je previse drustveno prihvaceno i postalo je norma a ne izuzetak. Tako ni trava ne treba postati norma, vec ostati izuzetak.
U kuci u kojoj sam zivjela prosle su tone raznih djidji-midji a da se nisam okusala. Ali sam im zato ujutro sve po spisku sto "ganjaju kokoske" kao sto neko rece a ja moram na ispit.
I neki su zavrsili na tezim, neki ostali na laksim a neki prestali. Sve je do osobe.
I sad treba posto smo alkohol i cigarete legalizovali i lake droge. Pa cemo i kokain i heroin. Pa kad smo vec tu hajmo i prostituciju da imamo kokoske da ganjamo. U pogresnom pravcu mislis.
Narodu nesto dati je veoma jednostavno, ali oduzeti je teze. Sto zbog naroda, sto zbog lobija producenata.
Prvo dvoje je previse drustveno prihvaceno i postalo je norma a ne izuzetak. Tako ni trava ne treba postati norma, vec ostati izuzetak.
- DobroJutroKolumbo
Nisam...Trava ih je dovela do toga!!! I upravo se na ovo nadovezuje ona prica o THC-u... Jer je daleko veca mogucnost da ce neko posegnuti za teskim drogama od onog ko nije probao travu nikako... Cak bi se usudio reci 100 % veca sansa... Nikad nisam cuo da je neko pravo krenuo sa spricom ili sa ekserom ili kokainom..Znaci pocnes od trave pa ides dalje... Zato sto trava kod dugorocnog konzumiranja prestane da pruza onaj prvobitni osjecaj, a kod narkomana je uvijek stvar "ganjanja onog prvobitnog osjecaja"...zato uzimas sve vise i sve jace...Zato trava ima veze!!!chinese_water wrote:Malo si fulio temu... tema nije heroin i posljedice... tema je MARIHUANADobroJutroKolumbo wrote:Evo ja cu predociti zasto NE TRAVA... Ja sam nekad davno imao 10-tak prijatelja sa kojima sam pusio vutru iz zajebancije... 5-torica od njih danas su registrovani narkomani ( heroin ) dvojica su iz imucnih porodica i oni su naizgled bolji od ove petorice ( rekreativno kokain ) , 2 njih jos uvijek duvatempora wrote: Pa naravno da smo bolji!!! Cinjenica jeste, da je Holandija za vrijeme svojih kolonijalnih osvajanja zgrnula kapital na prodaji opijuma, ali mi trenutno ipak prednjacimo: bijelo roblje, oruzje, droga..........
travu ali redovno duva i tupi i glupi su ko kurac...Jedan se predozirao i umro.. A ja , davno sam otisao iz tog drustva , kad su mi rekli "jebes travu , uzmi jedan "ekser"...Neka hvala nisam ja za toga!!!
Samo da naglasim da su nekad ovo sve bili lijepi i jako inteligentni momci , danas , oni izgledaju kao da im je 70 godina, a razgovaraju kao da imaju Alzhaimera uz rijetke fleseve ko su nekad bili!? Volio bi da su zdravi kao nekad...
Nije njih trava dovela do toga, ali je bila korak do toga!!!
-
medda
[/quote]Nisam...Trava ih je dovela do toga!!! I upravo se na ovo nadovezuje ona prica o THC-u... Jer je daleko veca mogucnost da ce neko posegnuti za teskim drogama od onog ko nije probao travu nikako... Cak bi se usudio reci 100 % veca sansa... Nikad nisam cuo da je neko pravo krenuo sa spricom ili sa ekserom ili kokainom..Znaci pocnes od trave pa ides dalje... Zato sto trava kod dugorocnog konzumiranja prestane da pruza onaj prvobitni osjecaj, a kod narkomana je uvijek stvar "ganjanja onog prvobitnog osjecaja"...zato uzimas sve vise i sve jace...Zato trava ima veze!!![/quote]
I ako ne ganjaju prvobitni osjecaj, jednostavno se nadju u drustvu gdje ce se uvijek neko naci sa novim shit-om pa haj da probamo onako grupno a ti budi papak pa nemoj.
I ako ne ganjaju prvobitni osjecaj, jednostavno se nadju u drustvu gdje ce se uvijek neko naci sa novim shit-om pa haj da probamo onako grupno a ti budi papak pa nemoj.
- chinese_water
Procitaj samo ono kako ja to zamisljam... Ja licno ne bih dozvolio da se hoda ulicama slobodno i da se uziva marihuana, ali bih dozvolio na odredenom prostoru uz odredene mjere sigurnosti, mislim da bi to bilo isto rjesenje i za alkohol ako se ja pitam...na odredenom mjestu u odredenoj kolicini i svi sretni...a ovakav sistem je jako nepravedan!medda wrote:Slazem se sa tobom da za travu ne treba robijati i tretirati se covjek kao kriminalac. Po meni neko moze jesti g... ako hoce, hebe se meni.
- chinese_water
Varas se! Ja ih poznajem hrpu...ali oni uopste nisu bitni sada...DobroJutroKolumbo wrote:Nisam...Trava ih je dovela do toga!!! I upravo se na ovo nadovezuje ona prica o THC-u... Jer je daleko veca mogucnost da ce neko posegnuti za teskim drogama od onog ko nije probao travu nikako... Cak bi se usudio reci 100 % veca sansa... Nikad nisam cuo da je neko pravo krenuo sa spricom ili sa ekserom ili kokainom..Znaci pocnes od trave pa ides dalje... Zato sto trava kod dugorocnog konzumiranja prestane da pruza onaj prvobitni osjecaj, a kod narkomana je uvijek stvar "ganjanja onog prvobitnog osjecaja"...zato uzimas sve vise i sve jace...Zato trava ima veze!!!chinese_water wrote:Malo si fulio temu... tema nije heroin i posljedice... tema je MARIHUANADobroJutroKolumbo wrote: Evo ja cu predociti zasto NE TRAVA... Ja sam nekad davno imao 10-tak prijatelja sa kojima sam pusio vutru iz zajebancije... 5-torica od njih danas su registrovani narkomani ( heroin ) dvojica su iz imucnih porodica i oni su naizgled bolji od ove petorice ( rekreativno kokain ) , 2 njih jos uvijek duva
travu ali redovno duva i tupi i glupi su ko kurac...Jedan se predozirao i umro.. A ja , davno sam otisao iz tog drustva , kad su mi rekli "jebes travu , uzmi jedan "ekser"...Neka hvala nisam ja za toga!!!
Samo da naglasim da su nekad ovo sve bili lijepi i jako inteligentni momci , danas , oni izgledaju kao da im je 70 godina, a razgovaraju kao da imaju Alzhaimera uz rijetke fleseve ko su nekad bili!? Volio bi da su zdravi kao nekad...
Nije njih trava dovela do toga, ali je bila korak do toga!!!
Nije njih trava dovela gdje jesu, doveli su sami sebe, odnosno njihov nedostatak karaktera, necega sto se zove MOJE JA! Ocito da blage nemas sta je to! Ja nemam problema iako dugorocno koristim, probao sam mnoge droge i ostao na tome probao...Marihuana je zakon! Ebes ljude bez karaktera...
- DobroJutroKolumbo
E vidis , samo sam cekao ko ce prvi na ovu moju pricu potegnuti "karakter"... Droga pa cak i ona najlaksa ne znaju za karakter...Tako da mozes bataliti tu pricu o karakteru... Ti ako si narkoman slobodno budi to, ja nemam nista protiv toga ali pusti i druge da iznesu svoje misljenje...KARAKTER I GUDRA NE IDU ZAJEDNU... GUDRA NE POZNAJE RIJEC KARAKTER!!!chinese_water wrote:Varas se! Ja ih poznajem hrpu...ali oni uopste nisu bitni sada...DobroJutroKolumbo wrote:Nisam...Trava ih je dovela do toga!!! I upravo se na ovo nadovezuje ona prica o THC-u... Jer je daleko veca mogucnost da ce neko posegnuti za teskim drogama od onog ko nije probao travu nikako... Cak bi se usudio reci 100 % veca sansa... Nikad nisam cuo da je neko pravo krenuo sa spricom ili sa ekserom ili kokainom..Znaci pocnes od trave pa ides dalje... Zato sto trava kod dugorocnog konzumiranja prestane da pruza onaj prvobitni osjecaj, a kod narkomana je uvijek stvar "ganjanja onog prvobitnog osjecaja"...zato uzimas sve vise i sve jace...Zato trava ima veze!!!chinese_water wrote: Malo si fulio temu... tema nije heroin i posljedice... tema je MARIHUANA
Nije njih trava dovela gdje jesu, doveli su sami sebe, odnosno njihov nedostatak karaktera, necega sto se zove MOJE JA! Ocito da blage nemas sta je to! Ja nemam problema iako dugorocno koristim, probao sam mnoge droge i ostao na tome probao...Marihuana je zakon! Ebes ljude bez karaktera...
- chinese_water
Ako si ti bio nekarakter u toku svoje narko misije... ne moras da gledas svijet kroz sebe... nismo svi istiDobroJutroKolumbo wrote:E vidis , samo sam cekao ko ce prvi na ovu moju pricu potegnuti "karakter"... Droga pa cak i ona najlaksa ne znaju za karakter...Tako da mozes bataliti tu pricu o karakteru... Ti ako si narkoman slobodno budi to, ja nemam nista protiv toga ali pusti i druge da iznesu svoje misljenje...KARAKTER I GUDRA NE IDU ZAJEDNU... GUDRA NE POZNAJE RIJEC KARAKTER!!!chinese_water wrote:Varas se! Ja ih poznajem hrpu...ali oni uopste nisu bitni sada...DobroJutroKolumbo wrote: Nisam...Trava ih je dovela do toga!!! I upravo se na ovo nadovezuje ona prica o THC-u... Jer je daleko veca mogucnost da ce neko posegnuti za teskim drogama od onog ko nije probao travu nikako... Cak bi se usudio reci 100 % veca sansa... Nikad nisam cuo da je neko pravo krenuo sa spricom ili sa ekserom ili kokainom..Znaci pocnes od trave pa ides dalje... Zato sto trava kod dugorocnog konzumiranja prestane da pruza onaj prvobitni osjecaj, a kod narkomana je uvijek stvar "ganjanja onog prvobitnog osjecaja"...zato uzimas sve vise i sve jace...Zato trava ima veze!!!
-
medda
Kontam ja, Kinez, sta su tvoje zelje.
Ali, to je lancana rekcija kojoj nema kraja.
Tako je vjerovatno pocelo i u Holandiji ali umjesaju se ljudi koji misle samo na zaradu. Koja se tu politika vodi da ti je samo vidjeti.
Ovdje ima klan (ili kako da ih nazovem vec) koji proizvodi travu i ekstazi i sta li vec ne. Vojska im ne smije nista!!! Oni su se pogodili u tajnosti sa drzavom koliko ce poreza placati...
Toliku moc imaju! A njihovi se proizvodi prodaju pod "legalnim". A sve je pocelo tako kako ti kazes sa hipi revolucijom.
E sad poznavajuci nas prostor i mentalitet, kod nas bi bilo gore.
Tako je vjerovatno pocelo i u Holandiji ali umjesaju se ljudi koji misle samo na zaradu. Koja se tu politika vodi da ti je samo vidjeti.
Ovdje ima klan (ili kako da ih nazovem vec) koji proizvodi travu i ekstazi i sta li vec ne. Vojska im ne smije nista!!! Oni su se pogodili u tajnosti sa drzavom koliko ce poreza placati...
Toliku moc imaju! A njihovi se proizvodi prodaju pod "legalnim". A sve je pocelo tako kako ti kazes sa hipi revolucijom.
- chinese_water
Ma nista jbg... odoh ja na Jamajku...medda wrote:Kontam ja, Kinez, sta su tvoje zelje.
Ovdje ima klan (ili kako da ih nazovem vec) koji proizvodi travu i ekstazi i sta li vec ne. Vojska im ne smije nista!!! Oni su se pogodili u tajnosti sa drzavom koliko ce poreza placati...![]()
-
tataratira
travu obično puše narkofili dok se gadi narkomanima iz miljea heroina i kokaina, to da je stepenica prema njima stoji, ali ljudi traze jace droge
sto je samo po sebi dokaz da je trava slaba da bi upropastila covjeka
kao heroin i kokain
u odnosu na nekoga ko je strejt trava jeste droga, ali u odnosu na prave droge trava je simulans i to vrlo slab...ni na nebu ni na zemlji
sto je samo po sebi dokaz da je trava slaba da bi upropastila covjeka
kao heroin i kokain
u odnosu na nekoga ko je strejt trava jeste droga, ali u odnosu na prave droge trava je simulans i to vrlo slab...ni na nebu ni na zemlji
- DobroJutroKolumbo
Nisam ja imao nikakvu misiju , samo sam skontao da mi u zivotu ne trebajuchinese_water wrote:Ako si ti bio nekarakter u toku svoje narko misije... ne moras da gledas svijet kroz sebe... nismo svi istiDobroJutroKolumbo wrote:E vidis , samo sam cekao ko ce prvi na ovu moju pricu potegnuti "karakter"... Droga pa cak i ona najlaksa ne znaju za karakter...Tako da mozes bataliti tu pricu o karakteru... Ti ako si narkoman slobodno budi to, ja nemam nista protiv toga ali pusti i druge da iznesu svoje misljenje...KARAKTER I GUDRA NE IDU ZAJEDNU... GUDRA NE POZNAJE RIJEC KARAKTER!!!chinese_water wrote: Varas se! Ja ih poznajem hrpu...ali oni uopste nisu bitni sada...
stimulansi da bi se dobro osjecao...to je sve...Sebi sam , sam' i stimulans i agens uvijek dovoljan...Ciste glave...Ne gledam "taj" svijet kroz sebe uopste , gledam kroz druge koji su to iskusili na najgori moguci nacin a koliko sam vidio i ti poznajes takve ljude isto...Na kraju uvijek ispadne da svi mi poznajemo bar nekoliko osoba koje su "zaglavile" a kad skontas koliko je to ljudi onda shvatis da to vise nije ni bolest vec epidemija...A ja ne zelim da danas sutra imam dijete koje ce biti statisticki broj te epidemije!!!
- chinese_water
Za marlija se uvijek baci malo prasine na zemljumedda wrote:Javi ako sretnes Marlija, ako ga vec nisi sreo u tripu...Ma nista jbg... odoh ja na Jamajku...
- chinese_water
Povezivanje marushke sa bilo kojim drugim epidemijama je van svake pameti... I tvrditi da prelazenje sa marushke na heroin ili sa alkohola na heroin , sa nicega na heroin ... nije stvar karaktera je ... ne znam kako to da okarakterisem fakat. Ali ako ti dijete (nedaj Bože) zaglavi na heroinu znat ces da nije imao karakter, a zapamti : Ti ne mozes izgraditi karakter svog djeteta ako ono ima imalo karaktera...
- Krigla_Sa
Izvini ali ne seri molim te..Pricas tacno kao da si gledao "Reporteri" na HRT-u koja je usput fantasticna bilaDobroJutroKolumbo wrote:E vidis , samo sam cekao ko ce prvi na ovu moju pricu potegnuti "karakter"... Droga pa cak i ona najlaksa ne znaju za karakter...Tako da mozes bataliti tu pricu o karakteru... Ti ako si narkoman slobodno budi to, ja nemam nista protiv toga ali pusti i druge da iznesu svoje misljenje...KARAKTER I GUDRA NE IDU ZAJEDNU... GUDRA NE POZNAJE RIJEC KARAKTER!!!chinese_water wrote:Varas se! Ja ih poznajem hrpu...ali oni uopste nisu bitni sada...DobroJutroKolumbo wrote: Nisam...Trava ih je dovela do toga!!! I upravo se na ovo nadovezuje ona prica o THC-u... Jer je daleko veca mogucnost da ce neko posegnuti za teskim drogama od onog ko nije probao travu nikako... Cak bi se usudio reci 100 % veca sansa... Nikad nisam cuo da je neko pravo krenuo sa spricom ili sa ekserom ili kokainom..Znaci pocnes od trave pa ides dalje... Zato sto trava kod dugorocnog konzumiranja prestane da pruza onaj prvobitni osjecaj, a kod narkomana je uvijek stvar "ganjanja onog prvobitnog osjecaja"...zato uzimas sve vise i sve jace...Zato trava ima veze!!!
Trebao si se onda osvrnuti i na zadnjih pola sata emisije kada je gost u studiju bio neki hrvatski dr. i covjek koji citav svoj zivot proucava marihuanu.
Tacno je rekao da nije dokazano da je marihuana stepenica ka visim drogama i to je sve OD OSOBE DO OSOBE , da i sam zna za slucajeve gdje su ljudi posegnuli za jakim drogama a da nisu pusili marihuanu i slucajeve gdje ljudi samo puse marihuanu a da nista jace nisu probali...Znaci to tvrde ljudi koji konzumiraju marihuanu i dosta strucnjaka,sta ti vise treba ?
Pricao je i o psihozi i sizofreniji i rekao je da je marihuana znatno opasnija u pubertetu i prije njega,tu su prikazani snimci neke lude djece koja marihuanu puse od 11 godine pa su u 16-toj vec svi ludi,sto je i za ocekivati.
Pitam se samo kakvi bi bili da su od 11 godine pa do 16 svaki dan pili alkohol.
-
tataratira
ja znam ljude sto su pusili travu a sada vehabije...
a mogao je biti narkoman iz kataloga
znam neke nisu nikada pusili, ni guzili ni ništa
djaci generacija.......i sada nisu mnogo bolji
moj dan ko njihova godina
a mogao je biti narkoman iz kataloga
znam neke nisu nikada pusili, ni guzili ni ništa
djaci generacija.......i sada nisu mnogo bolji
moj dan ko njihova godina
Last edited by tataratira on 22/01/2007 12:15, edited 1 time in total.
- DobroJutroKolumbo
Izvini ali ne jedi govna, salim se ja samo ti jedi, jedi... Ja pricam pricu iz svoga okruzenja , danas se toliko omladine u Sarajevu drogira da je to nevjerovatno i to bas radi vas koji govorite da je to cool...Ja sam se nagledao likova i likova kojima je droga oduzela familije , najblize , posao , pamet , ljubav i srecu...Krigla_Sa wrote:Izvini ali ne seri molim te..Pricas tacno kao da si gledao "Reporteri" na HRT-u koja je usput fantasticna bilaDobroJutroKolumbo wrote:E vidis , samo sam cekao ko ce prvi na ovu moju pricu potegnuti "karakter"... Droga pa cak i ona najlaksa ne znaju za karakter...Tako da mozes bataliti tu pricu o karakteru... Ti ako si narkoman slobodno budi to, ja nemam nista protiv toga ali pusti i druge da iznesu svoje misljenje...KARAKTER I GUDRA NE IDU ZAJEDNU... GUDRA NE POZNAJE RIJEC KARAKTER!!!chinese_water wrote: Varas se! Ja ih poznajem hrpu...ali oni uopste nisu bitni sada...
Trebao si se onda osvrnuti i na zadnjih pola sata emisije kada je gost u studiju bio neki hrvatski dr. i covjek koji citav svoj zivot proucava marihuanu.
Tacno je rekao da nije dokazano da je marihuana stepenica ka visim drogama i to je sve OD OSOBE DO OSOBE , da i sam zna za slucajeve gdje su ljudi posegnuli za jakim drogama a da nisu pusili marihuanu i slucajeve gdje ljudi samo puse marihuanu a da nista jace nisu probali...Znaci to tvrde ljudi koji konzumiraju marihuanu i dosta strucnjaka,sta ti vise treba ?
Pricao je i o psihozi i sizofreniji i rekao je da je marihuana znatno opasnija u pubertetu i prije njega,tu su prikazani snimci neke lude djece koja marihuanu puse od 11 godine pa su u 16-toj vec svi ludi,sto je i za ocekivati.
Pitam se samo kakvi bi bili da su od 11 godine pa do 16 svaki dan pili alkohol.
Droga je bolest a kad uzima toliko zivota na svijetu i kad rasturi domove i srca ,ono sve sto je ljudsko, onda je epidemija...!!!
Pusti sranja o karakteru...mara vodi tezem , teze vodi dnu...
- chinese_water
Ja znam ljude koji su pusili travu a sad ne puse, dok su pusili travu nisu bili nizasta,sada neki kad ne puse travu nisu nizasta, nekima je krenulo nabolje kako ne puse travu, nekima je krenulo nizbrdicom jer su krenuli sa alkoholom, a nekima koji nisu krenuli sa alkoholom ipak je krenulo nizbrdo...i hiljade razlicitih putanja...ali ne... to nije do hiljada karaktera, nego do hiljada vrsta travetataratira wrote:ja znam ljude sto su pusili travu a sada vehabije...
- DobroJutroKolumbo
Sta je, boli te sto sam ti rekao da si narkoman pa se fatas za slamku!?...Budi karakter pa reci da si narkoman...!!!chinese_water wrote:qoute: Izvini ali ne seri molim te
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- chinese_water
Ti si na forumu jer mislis da nekoga nesto boli sto ti kazes?DobroJutroKolumbo wrote:Sta je, boli te sto sam ti rekao da si narkoman pa se fatas za slamku!?...Budi karakter pa reci da si narkoman...!!!chinese_water wrote:qoute: Izvini ali ne seri molim te
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- DobroJutroKolumbo
Samo se ti drogiraj, i recenice su ti malo nepovezane i malo besmislene valjda si se napusio...Hahahahahachinese_water wrote:Ti si na forumu jer mislis da nekoga nesto boli sto ti kazes?DobroJutroKolumbo wrote:Sta je, boli te sto sam ti rekao da si narkoman pa se fatas za slamku!?...Budi karakter pa reci da si narkoman...!!!chinese_water wrote:qoute: Izvini ali ne seri molim te
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Krigla_Sa
@dobrojutrokolumbo
Dobar dobar
Bas si mi ga sukn'o
chinese_water molim te da i njega qouote sa par smajlija
zasluzio je 
Da,istina je da se puno raje drogira u sarajevu ali daj mi dokaz da je to zbog trave!!!
Znaci dokaz trazim a ne neku pricu kako ti poznajes 5 ljudi koji su pusili travu pa su sad na teskim drogama jer cu ti ja isto pricati pricu kako ja znam ljude koji puse ili su pusili travu a da nikad nista jace nisu uzeli a mogli su,mogu te i upoznati s njima,nije frka...
nego chinese ima li sta kvalitetno,ja sve neku prasu i sjemenke dobijam,nigdje nekog cicka
Dobar dobar
chinese_water molim te da i njega qouote sa par smajlija
Da,istina je da se puno raje drogira u sarajevu ali daj mi dokaz da je to zbog trave!!!
Znaci dokaz trazim a ne neku pricu kako ti poznajes 5 ljudi koji su pusili travu pa su sad na teskim drogama jer cu ti ja isto pricati pricu kako ja znam ljude koji puse ili su pusili travu a da nikad nista jace nisu uzeli a mogli su,mogu te i upoznati s njima,nije frka...
nego chinese ima li sta kvalitetno,ja sve neku prasu i sjemenke dobijam,nigdje nekog cicka
- chinese_water
pmKrigla_Sa wrote:@dobrojutrokolumbo
Dobar dobarBas si mi ga sukn'o
![]()
chinese_water molim te da i njega qouote sa par smajlijazasluzio je
A uvijek sam govorio... ebes ljude bez karaktera...
access-list 101 deny tcp host dobr.ojutr.okol.umbo any
- DobroJutroKolumbo
Ratne 94' - 95' godine stize nama trava u enormnim kolicinama , bilo je i prije rata ali ni blizu ko tad i sad , morao si se dobro namuciti da je nabavis ...danas nazoves ko "Hallo Pizza" stize na vrata... Raja se rastura, neki uzgajaju za sebe ...Pusi se...Prodaju se artani ,akinetoni, trodoni bas kao i prije rata...Stize 96' "reintegracija" iz pravca Lukavice i dijela Dobrinje stize hors i ekstazi u enormnim kolicinama ,ponekad i bijelo , mnogi od onih kojiKrigla_Sa wrote:@dobrojutrokolumbo
Dobar dobarBas si mi ga sukn'o
![]()
chinese_water molim te da i njega qouote sa par smajlijazasluzio je
su duvali vutru kupuju hors da vide sta je to, probali bi bijelo ali im je skupo pa zato uzimaju zuto , oni koji su u raji ,a raja je u tim vremenima svedena na ulicu gdje zivis a nece da uzmu zuto ili ekser oni su picke...Ja sam jedan od tih picki...!!! Ho's da ja tebe upoznam!?