Novosti o najtrofejnijem klubu u BiH: NK Celik !!!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Santos

Post by Santos »

Izvinjavam se nije uspjelo ali ukucajte pa ce te da vidite poruku,komsija od jedno 80 km sta su napisali.
dzenanbeg

Post by dzenanbeg »

Evo zasto vas ne gotivimo a ne mrzimo!!!:

1)1995 ili 1996 na kosevu su igrali Sarajevo-Celik finale kupa BiH,na toj utakmici celik je pobjedio na penale,dok su se sami penali izvodili cula se buka hitnih sirena,navijaci celika su naravno utakmicu napustili ranije i kontali da idu kuci,ali naravno pitari od muke dosli do juga i nakon sto ih je policija dostovno pustila da nas pocnete udarati,svi su poceli bjezati dole prema tunelu na ciglanama.Koliko ste nas gadjali kamenjem u sa svih strana jedan momak je dobio kamen u glavu i odmah umro,zamisli momak prezivi citav rat,i dodje na utakmicu,pobjedi njegov tim ,on treba da slavi,a suprotni navijaci ga ubiju??? Mozes li to samo zamisliti u glavi???

2)Ljudi u zenici vas ne mogu sto sve moguce sto dodje u biH ide u Sa (zbog ovoga vas ne volei drugi gradovi).
Treba da ide u glavni grad,da se razvija,al ne mozete sve pokrati,zar se ne moze taj federalni nudzet normalno podjeliti,ne bih da ulazim dalje u ovu temu,znas dobro o cemu mislim...

Ovo su dva razloga,a sigurno svaki pojedinac ih ima jos ...ovo su generalni razlozi,a ovaj prvi je neoprostiv,sami ste krivi za to??? To je i Dzine sam rekao nakon toga kad se desilo.
Celik-ze

Post by Celik-ze »

Neelix wrote:
Celik-ze wrote:pozdrav za Robijase, i zasto nekome objesnjavati, po cemu smo njtrofejniji tim u BIH, pa kada neki tim u narednih 100g napravi ono sto je Celik napravio u bivsoj jugi, onda mu skidam kapu, zato do tada tisina i navijajte za svoje timove koji nikada nece osvojiti niti jedan evropski trofej!

1. tri titule BIH
2. dva kupa BIH
3. dvje titule sadasnjeg intertoto kupa i dva puta smo izgubili finale!
ou maj gad :lol: jel ovo kolektivna hipnoza :? :lol:
boli istina,a usput naduvaj se zenickog S-M-O-G-A!
Neelix

Post by Neelix »

dzenanbeg wrote:Evo zasto vas ne gotivimo a ne mrzimo!!!:

2)Ljudi u zenici vas ne mogu sto sve moguce sto dodje u biH ide u Sa (zbog ovoga vas ne volei drugi gradovi).
Treba da ide u glavni grad,da se razvija,al ne mozete sve pokrati,zar se ne moze taj federalni nudzet normalno podjeliti,ne bih da ulazim dalje u ovu temu,znas dobro o cemu mislim...
neistina. federalni budzet se rasporedjuje relativno jednako. ono sto cini razluku je KANTONALNI budzet koji je u Sarajevu oko 600 miliona maraka, i naravno da je puno veci nego budzet bilo kojeg drugog kantona. a ti prihodi se opet ne ostvaruju iz zenice, ili bilo kojeg drugog grada, nego iskljucivo djelovanjem sarajevskih firmi. eh, sad, ko je vama kriv kad ne znate zaradit :P

@hrdjajuci

...pa sa njega, gledaj SARAJEVO :P
shadow

Post by shadow »

Vidim da je autor teme ipak uspio u nakani da se zakuha. Iako trvrdi da mu to nije bila namjera, sam naziv teme upucuje samo na svadju na relaciji Sa-Ze. Jedino mi nije jasno sto nasjedate, pustite ih nek pricaju o pojacanjima (ako toga uopste ima kod njih) i nek imaju svoj topik. Ima metar drugih tema, ne pada mi na pamet da se prepucavam s njima sta je bilo za markale, spicaste stijene i slicna skandiranja, bio sam tamo, prezivio, cuo i meni je to dosta, vjerovatno bi i ostalim trebalo biti.
dzenanbeg

Post by dzenanbeg »

Neelix kao i dosad uvijek GLUP!

Nemoj da ti ja pocinjem pricato dobicima odnosno rashodima vaseg i naseg kantona...Svugdje se na svijetu mrzi glavni grad,bas zbog tih stvari sto kradu ko ludi,da mogu ukrali bi i od prosijaka ono malo bjede,za njihove guzice....
dzenanbeg

Post by dzenanbeg »

Nisam uspio u nakani da zakuhamo nego ste vi bas uspjeli u tome,100% sam na pocetku rekao da ne zelim nikakva prepucavanja na relaciji Ze-Sa,jok vi ne znate stati...Boli vas ova tema tj.da je Celik najtrofejniji klub u BiH nakon rata,to se vidi po svim vasim postovima,pa zato da biste nam svima pomogli nemojte pisati po ovom postu,jedino u slucaju ako imate informacija o Celiku,Hvala lijepa,laku noc svim Bosancima i Hercegovcima!!!
Neelix

Post by Neelix »

dzenanbeg wrote:Neelix kao i dosad uvijek GLUP!

Nemoj da ti ja pocinjem pricato dobicima odnosno rashodima vaseg i naseg kantona...Svugdje se na svijetu mrzi glavni grad,bas zbog tih stvari sto kradu ko ludi,da mogu ukrali bi i od prosijaka ono malo bjede,za njihove guzice....
:lol: :lol:

toking abaut iskompleksiranost :D rodila majka pametnog sebi :D
Dead Man Walking

Post by Dead Man Walking »

dzenanbeg wrote:
1)1995 ili 1996 na kosevu su igrali Sarajevo-Celik finale kupa BiH,na toj utakmici celik je pobjedio na penale,dok su se sami penali izvodili cula se buka hitnih sirena,navijaci celika su naravno utakmicu napustili ranije i kontali da idu kuci,ali naravno pitari od muke dosli do juga i nakon sto ih je policija dostovno pustila da nas pocnete udarati,svi su poceli bjezati dole prema tunelu na ciglanama.Koliko ste nas gadjali kamenjem u sa svih strana jedan momak je dobio kamen u glavu i odmah umro,zamisli momak prezivi citav rat,i dodje na utakmicu,pobjedi njegov tim ,on treba da slavi,a suprotni navijaci ga ubiju??? Mozes li to samo zamisliti u glavi???
.
Ima li taj momak ime i prezime? Vidim fama se cijela digla oko tog momka koji je "nestao" u tunelu usljed kamenjanja, ali niko da navede ime.
Celik-ze

Post by Celik-ze »

Dead Man Walking wrote:
dzenanbeg wrote:
.
Ima li taj momak ime i prezime? Vidim fama se cijela digla oko tog momka koji je "nestao" u tunelu usljed kamenjanja, ali niko da navede ime.

dobro se sjecam tog trenutka kada je momak pogodzen kamenom u glavu, ovo licno govorim je sam bio na toj tekmi, da se bogdom nije nikad ni odigrala jer je pala jludska glava! Sto se tice kitara prvi su poceli jel nisu mogli podnijeti da klub iz provincije(kako oni zovu Zenicu, koja je za odbranu BIH pa i samog Sarajeva dala najvise boraca, al nebi sad o tome)odnese titulu, pa su poceli gadzati kamenicama po nama! Isto tako istako bi da je vodza navijaca ako se navaram Dzine nosio u ruci neku napravu poput lopatice ili vojnicki aso, opet kazem pisem ovo ne da zakuham nego samo da pojedincima kazem da nismo mi krivi za ova desavanja na relaciji ZE-SA!
Dead Man Walking

Post by Dead Man Walking »

Celik-ze wrote:
Dead Man Walking wrote:
dzenanbeg wrote:
.

dobro se sjecam tog trenutka kada je momak pogodzen kamenom u glavu, ovo licno govorim je sam bio na toj tekmi, da se bogdom nije nikad ni odigrala jer je pala jludska glava!
Koji momak? Ime? Prezime? Kad neko zijani glavu zbog gkluba obicno mu se spomenik medju navijacima digne? Mozda se proglasi pocasnim vodjom? A za ovog momka koji je "zijanio" glavu godinama slusam, a niko ne zna ni ko je, ni sta je, ni kako se zove, ali svi eto znaju da je zijanio glavu pred tunelom. :roll:
xon_sa

Post by xon_sa »

Kakva ba mrtva glava... ne izmisljajte bezveze. Dobro vam covjek rece. Ime i prezime! Ako cemo o ubijanjima onda se zna da je zenicka stoka u plavim uniformama ubila, imenom i prezimenom, Anera Kasapovica.
crnjak

Post by crnjak »

Peca wrote:
dzenanbeg wrote:hej moj peca nije tebi lahko,pokusaj doci malo sebi,ja ne znam odkud vama ta tema da se mi "guzimo sa cetnicima",ko vam tu glupost izmisli kao i sve moguce do sada.

1)Ja samo znam da smo mi cetnike ,navijace Borca,koji su slavili Karadzica na bilinom polju,bacali poslije utakmice sa mosta u rijeku bosnu,jednog po jednog dok nas nije policija rastjerala.

2)Ko je bio na marakani,sigurno se moze sjetiti jednog robijasa koji nakon bacanja bombi cetnika ustao,skinuo majcu,popeo se na vrh ograde i rekao cetama da pucaju ako imaju muda.Onda je taj isti spucao jos dvojicu ceta u glavu da su na guzicu pali,u tom trenutku sam bio sa jednim pitarom sa Kosevskog brda koji mi je u lice rekao da smo nenormalno hrabri i jos mi je uz to cestitao.A Isto ko je bio na marakani moze potvrditi da su robijasi bili na tzv. prvoj liniji,koji su bili prvi spremni na duel prsa u prsa.

ovo je 100% tacna informacija,jer sam je dozivio kao i svi koji su tamo bili.

E sigurno nakon ovoga cemo se jos s njima i druziti,kako ti ono rece na ruckove ici,zajebavati itd...itd
Svaka vam cast i od mene ako je to tacno sto kazes za marakanu, ali dacu ti samo jedan primjer kako vi volite svoju˝bracu˝ iz sarajeva!!

Na moru sam prosle godine na plazi upoznao momka iz tuzle, zove se Neven. Kad sam rekao da sam iz Sarajeva, nasmijao se, pitao sam ga sto se smije, kaze ma nista sinoc sam upoznao neke momke iz zenice i kaze prvo sto su mi rekli bilo je ˝joj kako mrzimo one sarajlije˝, vjerovatno ocekujuci da ce i on to reci isto. Meni samo nije jasno sta vi imate protiv sarajeva i sarajlija?!

I molio bih te kad bi mi mogao odgovorit, samo mi nemoj reci svega ti da nemate nista protiv nas, jer svi znaju....

A sto se tice lukavice svi znaju da se lizete sa njima i nemojte se praviti tu nevinasci, kad poslije svake utakmice celik-slavija 5 minuta na tv-u slusamo zahvaljivanje na odlicnom prijemu domacina......
hehe jel to opet ona ma mi smo vece balije od vas dosta je ba toga ko smo i sta smo pokazali smo vam na marakani svima al bas svima
jebiga bilo je i onih sto su kao bojkotovali tekmu repke taj dan ili sto im se u sarajavu pokvario bus ili ko zna vec kakve slicne nebulozne izvlakuse nismo culi taj dan oni nisi bili gore pa nisi mogli vidjeti
oni neka nadu nekoga iz sandzacke torcide i nek se malo raspitaju ko je ustvari fajtao na marakani i s kim je fajtao tu naku lukavicu povlacite kad god neznate sta cete sa sobom kurcite se nekim balilukom a kad ste vec vece balije od nas sto ih niste istjerali u ratu iz same lukavice ili da nespominjem rat previse je palo krvi dobrih momaka sto se sada kao jebeno zajebana skupina ne sastanete i ne razvalite tu lukavicu eto vam je pred nosom nesto se nesjecam da sam cuo da se tako nesto desilo
ljudi prestanite palite vatre tamo gdje za vatre nije mjesto momak je ostao u tunelu kako se zvao nije bitno ali ako bas hocete ime naci cemo ga
i aner je ostao u zenici cijom krivicom svi znamo ali se nekad zapitajte dali ste vi ili i ja doveli do toga jeduci govna ovako po forumima
pitarko-sa ti si beznadezan slucaj iskompleksiranosti nekih kompleksa vise vrijednosti bez pokrica izadi malo iz tog svog sehera da vidis da postoji svijet i poslije marijinog dvora ili se pak zatvori s kozama i sa njima do kraja zivota smrdi
ajd zdrao
dzenanbeg

Post by dzenanbeg »

Ime momka koji je poginuo je Ajdin Tarabar,ako nam n e vjrujete itidjite na gradsko zenicko groblje,jestel sad zadovoljni idioti,njegova majka ne moze da nastavi zivot od tuge a vi ko kakvi agenti po ovom forumu se sa tim zajebete,ko ste vi da trazite ime iditoi,bolje vam ohladite malo...
Santos

Post by Santos »

Molio bi ko je konkretan da ukine ovu temu da nebi doslo do emocionalnih istupa.Uspio si zakuho si hajmo sad pod kljuc Moderatoru mislim da je tako najpametnije.
crnjak

Post by crnjak »

Santos wrote:Molio bi ko je konkretan da ukine ovu temu da nebi doslo do emocionalnih istupa.Uspio si zakuho si hajmo sad pod kljuc Moderatoru mislim da je tako najpametnije.
zasto je najpametnije i ako je najpametnije onda treba ukinuti sve sto ima veze s ovom i slicnim temama ili jednostvno napraviti ovaj forum ''jednocarsijskim''mozda ce onda santosu biti lakse
zdrao
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

ovakva tema nije ni trebala ,ocito je da se nikada necemo ni razumjeti,samo moze u jos gorem smjeru krenuti.,
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

Shvatio sam ja da je rijec "ogranicen" super za dosta ljudi.
Ne kazem ja da su zenicani glupi,da nisu inteligentni ili da su manje inteligentni lupam od sarajlija,ali su dosta ograniceni i zadojeni primitivizmom,kompleksima ...
Tema nicemu dobrom ne vodi osim svadji,to je autor i zelio i znao je da ce u ovom smjeru tema ici,vidim da se dosta likova (zenicana) od otvaranja teme i registrovalo i prosipaju nam svoje neke "istine" ,cak su nas vidim i odbranili u ratu...
Sve je s razlogom,pametniji popusta i hajmo papke na IGNORE.
Ja od ovog trenutka to i radim,eto im zenica,neka zive u svojoj lazi i svom smogu,kada odu u lukavicu neka se caste sa cetnicima,opet neka uzmu sal sarajeva od njih pa neka opet sacekaju utakmicu sa sarajevom pa pokazu kako su mangupi i kako su nam zapalili sal...
Necemo se zabavljati s njima jer mi imamo svoj zivot.
laguna

Post by laguna »

Hebo mater ako ste vi normalni;ccccccccccc
dzenanbeg

Post by dzenanbeg »

Hval krigla sto si odustao od foruma,nemas pojma koliko si nam svima pomogao,Hvala ti od sveg srca,samo kad bi i ostali pitari krenuli istim putem,napokon bi onda u necemu uspjeli u zivotu,hvala jos jednom svim pitarima koji napustaju ovu temu jer ona je samo o informacijama vezanim za Nk Celik (najtr.klub u BiH bakon rata)
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

ne tako brzo :)
Moram jos ovo reci,posto ocito kontas neke stvari isto kao sto stari dizel pali zimi...
Ne napustam temu jer me nk celik ne interesuje nego sto vecina zenicana nece nikada pameti doci a da se svadjam s vama do besvijesti, sta imam od toga ? ?
Nista...!!
Ovako cu samo da jebem losu srecu sto sam se uopste rodio na jebenom balkanu i umjesto da se volimo ili makar gotivimo poslije svega ja moram trpiti vasu mrznju i komplekse jer kontate da sve pare idu nama i da ja samo (da izvinete) gladim muda i da mi pare s neba same padaju jer sam sarajlija.
Haj' zdra'o ograniceni !

END
dzenanbeg

Post by dzenanbeg »

Potezi ocajknika :D
adi_ze

Post by adi_ze »

Na ovom forumu ima dosta zenicana, sto pokazuje da i nemamo neki kompleks ili fobiju od vas s obzirom na ime portala.. Sve teme koje su vezane za sarajevo, i sarajevske klubove ne zelimo posjecivati niti tamo zakuhavati jer nas to jednostavno ne zanima. Decko je otvorio temu o Čeliku, da informise raju koju zanima sta se to tamo desava, mozda da malo to i prokomentarisemo. Koga celik ne zanima, nek ne otvara temu, a koliko vidim sada se na ovoj temi javlja vise sarajlija nego zenicana, a ne javlja se vise niko iz BiH. Jel se treba neko zapitati?
Ja vas molim, nemojte se vise javljati na ovu temu, imate svoju i tamo se lizite i zakuhavajte izmedju sebe, a nas napokon ostavite na miru, i prestanite nam zbog sebe nabijati neke komplekse!
crnjak

Post by crnjak »

Krigla_Sa wrote:Shvatio sam ja da je rijec "ogranicen" super za dosta ljudi.
Ne kazem ja da su zenicani glupi,da nisu inteligentni ili da su manje inteligentni lupam od sarajlija,ali su dosta ograniceni i zadojeni primitivizmom,kompleksima ...
Tema nicemu dobrom ne vodi osim svadji,to je autor i zelio i znao je da ce u ovom smjeru tema ici,vidim da se dosta likova (zenicana) od otvaranja teme i registrovalo i prosipaju nam svoje neke "istine" ,cak su nas vidim i odbranili u ratu...
Sve je s razlogom,pametniji popusta i hajmo papke na IGNORE.
Ja od ovog trenutka to i radim,eto im zenica,neka zive u svojoj lazi i svom smogu,kada odu u lukavicu neka se caste sa cetnicima,opet neka uzmu sal sarajeva od njih pa neka opet sacekaju utakmicu sa sarajevom pa pokazu kako su mangupi i kako su nam zapalili sal...
Necemo se zabavljati s njima jer mi imamo svoj zivot.
ma ko se to meni iznerviraoooooooo
opusteno stari samo opusteno nije dobro za zeludac mozes cir dobiti
u ratu vas nismo odbranili ali smo zajedno sa vama zajedno branili sarajevo i cijelu nam domovinu i odbranili je zajedno sa vama i sa svim onima koji su ovu zemlju imali kao svoju
zato se nemojte kurciti nekim vecim balilukom ili bosanstvom ili sebi uzimati za pravo da ocjenjujete ko je vise vrijedan
ajd zdrao
xon_sa

Post by xon_sa »

Ova stranica i ovaj forum se zovu SARAJEVO-X. Mislim da nema potrebe da aludiram na koji grad se ovaj naziv odnosi, samo cu vam reci da to nije Zenica. Isto kao da neko otvori na nekoj zenickoj stranici temu "Zeljo je najbolji" ili "Sarajevo je najbolje". Debilna provokacija i veeeliki kompleks.

Djeco pisat pa spavat.
Post Reply