NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
bih_finest
Biće tekma večeras, bila je reklama na TV-u u novinama, tak da je sigurno..još je i direktan prenos
. Samo se nadam da je ovo posljednji prenos Lakersa do play off-a, dosta smo ih gledali, nemam niš protiv njih i Kobe je dobar igrač, ali hoću da vidim Denver i novi duo AI i Melo 
-
bih_finest
Wizardsi drugorazredna momčad
jesu bili, vidjeli smo sinoć kako igraju, tj. kako Arenase igra, bili su im prišli 2-3 puta na 6-7 razlike i onda on rokne tricu , promaši i jbg
ludi su skroz, napadi im traju max 10 sekudni..heheh...i moram i ja reći da je prenos puno, puno bolji kad nema onog Vilića, nekak bolje Hadžić komentariše, Avdićpedia se ubacuje sa svojim znanjem
No et slušat ćemo večeras Vilića Cle - Det, voli on svog LeBron Džonsa 
- alphonse kauders
Jao, spasi me Bože Mirze Vilića. Taj mora da ima grdnu štelu u OBN-u kad pored onakve dvojice komentatora može on da se trpa i još da bude glavni u svemu tome.bih_finest wrote:Wizardsi drugorazredna momčadjesu bili, vidjeli smo sinoć kako igraju, tj. kako Arenase igra, bili su im prišli 2-3 puta na 6-7 razlike i onda on rokne tricu , promaši i jbg
ludi su skroz, napadi im traju max 10 sekudni..heheh...i moram i ja reći da je prenos puno, puno bolji kad nema onog Vilića, nekak bolje Hadžić komentariše, Avdićpedia se ubacuje sa svojim znanjem
No et slušat ćemo večeras Vilića Cle - Det, voli on svog LeBron Džonsa
Ne bi me čudilo da zabrani Avdiću ikako da priča, pošto Avdić čak i da izvali najveću glupost (a to se još nije desilo) opet bi imala više smisla od bilo kakvog Vilićevog stručnog komentara.
A, zamislite košmara - komentatorski dvojac Vilić-Karamehmedović
-
bih_finest
http://youtube.com/watch?v=Bn6O42a5vl8
Evo video, ako nekoga zanima, ona stvar što je Avdić pričao, takmičenje između Arenasa i Stevensona za 20.000 dolara, koje se desilo na treningu. Arenas je šutirao jednom rukom sa evropske trice (6,25m), a Stevenson sa normalne NBA trice (7,25m). Ludo

Evo video, ako nekoga zanima, ona stvar što je Avdić pričao, takmičenje između Arenasa i Stevensona za 20.000 dolara, koje se desilo na treningu. Arenas je šutirao jednom rukom sa evropske trice (6,25m), a Stevenson sa normalne NBA trice (7,25m). Ludo
-
*Unreal*
Svaka cast za ovaj video, uljepsao si mi danbih_finest wrote:http://youtube.com/watch?v=Bn6O42a5vl8
Veceras Detroit - Cleveland, da malo vidimo Chris Webbera, Jamesa, Hamiltona & co
-
rashomon
To je već utakmica!
@Neelix, Wizardsi trenutno mogu biti statistički i najbolji u ligi, ja im opet nikad ne bih davao ozbiljne šanse da postignu bilo šta više od prolaska u drugi krug!
Jednostavno mi nikad nisu djelovali ozbiljno kao tim, čak ni sa Jordanom!
@Neelix, Wizardsi trenutno mogu biti statistički i najbolji u ligi, ja im opet nikad ne bih davao ozbiljne šanse da postignu bilo šta više od prolaska u drugi krug!
Jednostavno mi nikad nisu djelovali ozbiljno kao tim, čak ni sa Jordanom!
-
rashomon
Chauncey Billups
RIP Hamilton
Tyshaun Prince
Rasheed Wallace
i C-Webb
Fin tim i solidna klupa, i onaj RIP fakat liči na Millera!
Jedino kad Indiana igra navijam protiv Detroita!
"James forsira..."
RIP Hamilton
Tyshaun Prince
Rasheed Wallace
i C-Webb
Fin tim i solidna klupa, i onaj RIP fakat liči na Millera!
Jedino kad Indiana igra navijam protiv Detroita!
"James forsira..."
-
lindjo
sada je definitivno jasno da leBron dzons
ne more ni primirisat njegovom velivcanstvu... black mambi
...e moj pajdo..ne moze sve na silu/snagu,sut izvana ocaj,ledjnu tehniku nema nikako,sve u svemu vrlo skroman repertoar..par kasetica od black mambe i mozda nadodje.... na 30% od kobea
koliko samo harizme kod klipova
C-webb(hebem ti tyru banks,ex-girlf))rasho,mcdays,rip
jos da ne ode big ben
buuu..i to drzat mirnim
kad se sjetim dankanja mcdaysa za vakta Denvera,ili Webberova u Sac-u(u was pogotovo)..rashina itd.
cuj dodijali Lal...
kad se sjetim samo 7e utakmice LAL-SAC,ili LAL-Portland(finala zapada)..zbog tih tekmi sam znao zakasnit na prva 2 casa
..
poneta
: kad god LAL igra uvijek je spektakularno..pogledajte samo prvi saf koji im dolazi na tekme...
...jos im samo rizzo fali
belaj je samo sto ne vjerujem da cemo gledati lal (bar ne do finala
) ni bilo koga sa zapada u doigravanju
zbog vremenskih razlika...vjerovatno ce prenositi samo Istok
avdicu-beton si
zamislite trojac:vila,belmin,i sejo tuberan
gluho bilo..

koliko samo harizme kod klipova
kad se sjetim dankanja mcdaysa za vakta Denvera,ili Webberova u Sac-u(u was pogotovo)..rashina itd.
cuj dodijali Lal...
poneta
belaj je samo sto ne vjerujem da cemo gledati lal (bar ne do finala
avdicu-beton si
zamislite trojac:vila,belmin,i sejo tuberan
-
bih_finest
@lindjo, LeBron ima samo 21. god (dec 1985), a ima 26 pts u prosjeku u NBA!!! Ja mislim da se to mora poštovati i čovjek je stvarno zvjerka, sad što se tiče njegove igre i šuta, to se može popraviti, pa ima ispred sebe min još 15 sezona. Još kad RIP udari u njega
, odbi se lik pade na zemlju jedva se podigao, a James ništa
Problem šut istrenirat, još to popravi i biće nezaustavljiv 
-
bih_finest
Što ti je solidarnost, nije htio da se ističeNeelix wrote:i to donyell marshall od svih ljudirashomon wrote:Vanjski šut Cavsa je sinoć generalno bio katastrofa, koliko su samo puta fulili i tablu i obruč!![]()
-
SilentWhisper
Ocel biti, Nikita umjesto NBA Action-a, smrdi mi na prevaru.........
Joj, da znaju da moram ustat u pola 8, ne bi se igrali...........
Joj, da znaju da moram ustat u pola 8, ne bi se igrali...........