Cure za koga bi se prije udale,nevinog ili iskusnog muskarca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mostarac
nisam nevin ali podrzavam swing, onako da to bude legalno, da ne moras krit od zenemima wrote:Nevjerovatna razmisljanja....................Kakva te vjera drzi da budes nevin? Za ima nevinih u 21 vijeku? Onaj ko ude u brak nevin.......prevara slijedi kad - tad.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
- cico x
bravo!mlada i zelena wrote:Ja bih Obojicu![]()
![]()
ma caka s nevinima je da se nakon nekog vremena zasite zene i pozele zameziti sa strane, makar da vide kakve su druge zene...
Ja bih onog iskusnog- taj je isfurao sve sto se da probati..i sad je dovoljno zreo da se smiri sa jednom![]()
KotromanicuII, jesi li to nevin?![]()
-
Goran_35
hmmmanais_nin wrote:Goran_35 wrote:co'jk ti je,moja mladamlada i zelena wrote:nisu svi muskarci isti...vidis ima i "nevinih u 20tim, ili cak 30tim"...pogledaj KotromanjichaII....
A ta glad o kojoj ti govoris postoji samo kod onih koji se ne znaju najesti kod svoje kuce...
Kad si slobodan, nemas ni djeteta ni sceneta normalno je da se hranis gdjegod stignes, restorani, prijatelji, fastfood restorani, al' halo -kad se ozenis...pa imas s kim pristaavit kafu...
nema potrebe ako znas sa svojom zenom kako treba...
normalno uvijek je bilo i bice onih koji se ozene reda radi...mlada kod kuce zaraste...a oni sveraju okolo i pasu po tudjim pasnjacima...
lopova je uvijek bilo i bice ih nazalost![]()
,teski hajvan.I ovo malo cune sejtan mu je dao da nema mira...
![]()
sto ce reci,da ozenis Miss svjeta,dosadi brate,prije ili poslije![]()
Slicno je i sa zeMskinjem,samo u manjoj skali-hocu rec' treba tu ponekad i trunka ljubavi,za razliku od muzijaka,koji se moRe sexsat i bez ljubavi...
E tako ti je to
na nasu veliku srecu nisu svi muskarci kao gore citirani forumash....de samo jos kao razlog navedi da je to do biologije, evolucije, opstanka itd itd i da se protiv toga ne moze boritijos onda dovedi Zijaha da isprica djeci pricicu za laku noc
![]()
![]()
P.S. fino su se na istoj temi srela dva ekstrema, G. i ovaj K. sto je otvorio temuopet kazem zlatna sredina
mozes ti mene zvati kako hoces,ali to ti je ziva istina! Mozemo to povezati sa evolucijom ili jednostavno nazvati "ovisnost o medjunozju"
E sada ,umjetnost -zenina, je da zna da manipulira muskarcem a za to ima i alat,
ps
meni je smjesno da neko moze da misli da ce se neki faker smiriti
-
black-cat
Goran_35 wrote:
hmmm![]()
mozes ti mene zvati kako hoces,ali to ti je ziva istina! Mozemo to povezati sa evolucijom ili jednostavno nazvati "ovisnost o medjunozju"- a to je nesto kao droga mozda i gore
![]()
I da se razumijemo svaki je takav
....
E sada ,umjetnost -zenina, je da zna da manipulira muskarcem a za to ima i alat,...Dakle radi se o vaginalnoj manipulaciji
koja,zavisno od muzijaka
, moze trajati duzi ili kraci period (jer rekao sam vec,dosadi prije ili poslije da je Miss svijeta) ali nije vjecna
Sto ce reci,moras biti prava majstorica
, da znas jahati - inace otrgnu se Mustang i ode neosedlan
![]()
![]()
ps
meni je smjesno da neko moze da misli da ce se neki faker smiriti-eto ozenio se
- smirio se
...
-
Goran_35
naravnoblack-cat wrote:![]()
Moram priznati da ovdje ima nekoliko istina
![]()
Svaka pametna zena mora da zna da svaki muzijak
I to ne treba tako tragicno shvatati,
-
mostarac
ili u prevodu ovako:
muzjak je vjeran samo dok ne savlada lovinu
Kad je savlada ode on loviti dalje, jer kao sto mu je zrak neophodan za zivot tako mu je i lov. To su valjda oni nagoni koje imamo od naseg dalekog pretka
na zeni je koliko ce se brzo dati savladati
muzjak je vjeran samo dok ne savlada lovinu
Kad je savlada ode on loviti dalje, jer kao sto mu je zrak neophodan za zivot tako mu je i lov. To su valjda oni nagoni koje imamo od naseg dalekog pretka
na zeni je koliko ce se brzo dati savladati
-
black-cat
Goran_35 wrote:naravnoblack-cat wrote:![]()
![]()
![]()
Svaka pametna zena mora da zna da svaki muzijakmoze zaista voliti svoju zenu,ali pri tome nikakav problem mu nije da bubne sta sa strane
![]()
![]()
I to ne treba tako tragicno shvatati,, ona stvarka nije sapun da se potroshi
- bitna je ljubav
-
cigo
#164 cure za koga bih se udale
ja zna mda bih se one udale samo za onog koji ima suske(mani mani) pa makar i nevin bio i ruzan i tuzan i heheeheh 
-
black-cat
#165 Re: cure za koga bih se udale
cigo wrote:ja zna mda bih se one udale samo za onog koji ima suske(mani mani) pa makar i nevin bio i ruzan i tuzan i heheeheh
-
Goran_35
co'jk ti je,moja mackoblack-cat wrote:Goran_35 wrote:naravnoblack-cat wrote:![]()
![]()
![]()
Svaka pametna zena mora da zna da svaki muzijakmoze zaista voliti svoju zenu,ali pri tome nikakav problem mu nije da bubne sta sa strane
![]()
![]()
- bitna je ljubav
![]()
E sad ti ne mogu odoljeti......... ovo zaista voli ti u ovom kontekstu bas i ne stoji
![]()
mozda mu je draga i sl, ali je onda ne volis
![]()
-
cigo
#169 Re: cure za koga bih se udale
ma imam ba pojma kako da nemam ja ti kazem suske su suske heeheheblack-cat wrote:cigo wrote:ja zna mda bih se one udale samo za onog koji ima suske(mani mani) pa makar i nevin bio i ruzan i tuzan i heheeheh![]()
Nemas ti pojma
![]()
-
Goran_35
tacnomima wrote:I zene vole svog muzjaka .......a ponekad se kresnu sa strane. I to muskarcima treba da bude jasno.
jedina je razlika izmedju zene i muzijaka,sto zena mora imati izvjesnu dozu ljubavi prema tom s' kojim bi se kresnula
Glede zena,postoje izuzeci od ovog pravila( dakle moze se kresnuti i bez te "trunke " ljubavi) u odredjenim okolnostima-recimo ljuta na co'jka
-
black-cat
Goran_35 wrote:co'jk ti je,moja mackoblack-cat wrote:Goran_35 wrote: naravno![]()
![]()
![]()
- bitna je ljubav
![]()
E sad ti ne mogu odoljeti......... ovo zaista voli ti u ovom kontekstu bas i ne stoji
![]()
mozda mu je draga i sl, ali je onda ne volis
![]()
,teski hajvan.I ovo malo cune sejtan mu je dao da nema mira...
- KotromanichII
ma nek ljubi ko god koga hoce
ali ja se drzim svoga pravca i ne odstupam , tesko jest ali doci i taj dan
ako bog da