Debeo&mrsava/debela&mrsav - moguce ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- manijak1
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
- danas
jel' se ovdje pikacrna_pantera wrote:Sve je to lijepo i fino kad smo u fazi biranja. Mores reci, hocu ili necu debelu/mrsavu, odnosno debelog/mrsavog. A sta biva kad si u vezi pa se covjeku drasticno promjeni obim - svega? Kako bi vi reagovali? Da li bi mu suptilno rekli da smrsa/udeblja ili bi mu postavili ultimatum ako ne smrsa/udeblja, vi ga napustate?![]()
Haj, da vas cujem.
-
Hierarchia
Smetalo bi mi ali ne toliko da to bude razlog mog odlaska. Naravno, ultimatum . Kakva crna suptilnost nakon par godina...crna_pantera wrote:Sve je to lijepo i fino kad smo u fazi biranja. Mores reci, hocu ili necu debelu/mrsavu, odnosno debelog/mrsavog. A sta biva kad si u vezi pa se covjeku drasticno promjeni obim - svega? Kako bi vi reagovali? Da li bi mu suptilno rekli da smrsa/udeblja ili bi mu postavili ultimatum ako ne smrsa/udeblja, vi ga napustate?![]()
Haj, da vas cujem.
-
Hierarchia
Eh, rupa po rupa, prodju godine. Pa kad se jednog jutra probudis i pogledas pored sebe (malo nize), onda je "drasticno" vec.danas wrote:jel' se ovdje pikacrna_pantera wrote:Sve je to lijepo i fino kad smo u fazi biranja. Mores reci, hocu ili necu debelu/mrsavu, odnosno debelog/mrsavog. A sta biva kad si u vezi pa se covjeku drasticno promjeni obim - svega? Kako bi vi reagovali? Da li bi mu suptilno rekli da smrsa/udeblja ili bi mu postavili ultimatum ako ne smrsa/udeblja, vi ga napustate?![]()
Haj, da vas cujem.ono -- malo pomalo
svake godine dodaje cenat na kais
ili "drasticno"
- pitt
Cuj kako......mandal na fridge, kandziju u ruke i prisilni radcrna_pantera wrote:Sve je to lijepo i fino kad smo u fazi biranja. Mores reci, hocu ili necu debelu/mrsavu, odnosno debelog/mrsavog. A sta biva kad si u vezi pa se covjeku drasticno promjeni obim - svega? Kako bi vi reagovali? Da li bi mu suptilno rekli da smrsa/udeblja ili bi mu postavili ultimatum ako ne smrsa/udeblja, vi ga napustate?![]()
Haj, da vas cujem.
- pitt
jesu dajdzince, samo debele (priglavke, nisi tidanas wrote:jesu dosle one sto sam za tebe oplelapitt wrote:izvezenim cvjeticimaLatinica wrote:![]()
Macho u priglavkama.
![]()
:D
- Baghira
Latinica wrote:Nikada to ne bih ucinila ( promijenila se prema njemu zbog viska/manjka kg ).
Ako bi on to meni ucinio - prezrela bih ga. Nakon toga - nema povratka.
p.s. Jes' l' ono ti pricala o Euphori-ji na parfemima ?
Haman sam trebala temu otvoriti, koliko se odgovora nagomilalo
To je otprilike to, i ja bih tako reagovala.
Jes, ja sam ona sto je pricala o euforiji
- Baghira
Obojedanas wrote:jel' se ovdje pikacrna_pantera wrote:Sve je to lijepo i fino kad smo u fazi biranja. Mores reci, hocu ili necu debelu/mrsavu, odnosno debelog/mrsavog. A sta biva kad si u vezi pa se covjeku drasticno promjeni obim - svega? Kako bi vi reagovali? Da li bi mu suptilno rekli da smrsa/udeblja ili bi mu postavili ultimatum ako ne smrsa/udeblja, vi ga napustate?![]()
ili "drasticno"
- zena21
Pa jesi skinula taj visak i kako?crna_pantera wrote:Obojedanas wrote:jel' se ovdje pikacrna_pantera wrote:Sve je to lijepo i fino kad smo u fazi biranja. Mores reci, hocu ili necu debelu/mrsavu, odnosno debelog/mrsavog. A sta biva kad si u vezi pa se covjeku drasticno promjeni obim - svega? Kako bi vi reagovali? Da li bi mu suptilno rekli da smrsa/udeblja ili bi mu postavili ultimatum ako ne smrsa/udeblja, vi ga napustate?![]()
ili "drasticno"
Kod njega je to islo malo pomalo, a kod mene drasticno sa 67 na 97
![]()
![]()
- danas
pa ako si trudnacrna_pantera wrote:Obojedanas wrote:jel' se ovdje pikacrna_pantera wrote:Sve je to lijepo i fino kad smo u fazi biranja. Mores reci, hocu ili necu debelu/mrsavu, odnosno debelog/mrsavog. A sta biva kad si u vezi pa se covjeku drasticno promjeni obim - svega? Kako bi vi reagovali? Da li bi mu suptilno rekli da smrsa/udeblja ili bi mu postavili ultimatum ako ne smrsa/udeblja, vi ga napustate?![]()
ili "drasticno"
![]()
![]()
a ono kad ide malo-pomalo
samo meni ne smeta to previse -- za musko vazda kazem treba makar 100 kila zive vage i jedno 185 cm
- Baghira
Hm, ne znam, kao sto rekoh, vec oba ekstrema prozivljena, i nisam nikad rekla moras ovo ili ono, niti mi je nesto puno smetalo, a tako je i meni bilo pravo drago da nije bilo (ozbiljnihHierarchia wrote:Smetalo bi mi ali ne toliko da to bude razlog mog odlaska. Naravno, ultimatum . Kakva crna suptilnost nakon par godina...crna_pantera wrote:Sve je to lijepo i fino kad smo u fazi biranja. Mores reci, hocu ili necu debelu/mrsavu, odnosno debelog/mrsavog. A sta biva kad si u vezi pa se covjeku drasticno promjeni obim - svega? Kako bi vi reagovali? Da li bi mu suptilno rekli da smrsa/udeblja ili bi mu postavili ultimatum ako ne smrsa/udeblja, vi ga napustate?![]()
Haj, da vas cujem.Ako budes suptilna, nece te ni cuti.
-
PITARKA_SA
upravo takodanas wrote:pa ako si trudnacrna_pantera wrote:Obojedanas wrote: jel' se ovdje pikaono -- malo pomalo
ili "drasticno"
![]()
![]()
to se ne pika bona
a ono kad ide malo-pomalokazes -- ako predje taj i taj obim
zabrinucemo se
samo meni ne smeta to previse -- za musko vazda kazem treba makar 100 kila zive vage i jedno 185 cm
yebo musko ispod 185 i oko 60-70kila zive vage ,bez tena i jakne
-
Hierarchia
Pa ima i toga. Dosta muskaraca se plasi sta ce im jarani reci na to da se zabavlja s bucom ili kosturkom. To mi je pravo fuj, kad neko gleda na te kriterije pri odabiru partnera. Mislim, tvoja porodica i prijatelji bi sigurno voljeli da ozenis /udas se za Evu Herzigovu/Brada Pitta. To je logicno. Nazalost, Eva i Bradova je manje na svijetu, a vecina je poput nas.pitt wrote:Ma kad je ljubav u pitanju nista nije vazno. Ko na takve stvari gleda, cini to iz onog "sta ce mahala reci" sto je ona debela/mrsava.
- Baghira
Jesam, bila cak "spala" na 64zena21 wrote:Pa jesi skinula taj visak i kako?crna_pantera wrote:Obojedanas wrote: jel' se ovdje pikaono -- malo pomalo
ili "drasticno"
![]()
![]()
- Baghira
Uh, ma svejedno, previse je trideset kila bilo udebljati sedanas wrote:pa ako si trudnato se ne pika bona
zabrinucemo se
Ama, znas sta, kao sto anais rece, ako ti sam sebe ne volis, da si manekenka, tebi ce vazda nesto smetati.
A ovaj moj hairlija je imao sa 192 oko 124
-
PITARKA_SA
ma joCkdanas wrote:jel' i u tebi 180 cmPITARKA_SA wrote: upravo tako![]()
yebo musko ispod 185 i oko 60-70kila zive vage ,bez tena i jakne![]()
pa neces da si visa od njega
![]()
![]()
![]()
nego ,onako vizuelno govorim
-
Hierarchia
Jao,Pitarko, pa to mora da je onda Kiklop.PITARKA_SA wrote:upravo takodanas wrote:pa ako si trudnacrna_pantera wrote: ObojeKod njega je to islo malo pomalo, a kod mene drasticno sa 67 na 97
![]()
![]()
to se ne pika bona
zabrinucemo se
samo meni ne smeta to previse -- za musko vazda kazem treba makar 100 kila zive vage i jedno 185 cm![]()
yebo musko ispod 185 i oko 60-70kila zive vage ,bez tena i jakne![]()