Pokusaj da se demonizuje Silajdzic

Post Reply
SA 071

Post by SA 071 »

_BosanaC wrote:
SA 071 wrote:Primjer:

Zbog nemogucnosti da se dogovore dva HDZ-a (Covicev HDZ nece da dijeli vlast sa 1990) ne moze se konstituisati vlast i Zlatni koristi to da optuzi HDZ 1990 i SBiH za onemogucivanje uspostave vlasti???

Na oba HDZ-a u vlasti insistira i SBiH i SDA, s tim da SDA dodaje da ako HDZ s ovima nece onda oni daju prednost HDZ-u Covicevom (ciji predsjednik je u zatvoru zbog kriminala).

I gdje je tu logika da njih Zlatni optuzi kao glavne krivce.
Kada bi i htio da krivicu prosiruje, logicno bi bilo da optuzi HDZ i SDA, jer HDZ je taj koji ne zeli da dijeli vlast, a SDA je ta koja podrzava stranku ciji predsjednik je u zatvoru zbog kriminala, a svi ostali njeni funkcioneri su upravo oni koji su radili na uspostavi samouprave.

Zlatni i ostali poltroni imaju ocito fobiju od Harisa Silajdzica.

:lol:
A tebi jos samo nogice vire :D

Nego, kakve veze Zlatni ima sa konstituisanjem vlasti?
Kakve veze ima SBiH sa svadjom dva HDZ-a zbog kojih je sve stopirano? Ali Zlatni za sve probleme u svijetu vidi samo Silajdzica i SBiH. Sto ti je fobija...

P.S. Tebi su sefe i nogice prestale viriti...

_BosanaC

Post by _BosanaC »

SA 071 wrote:
_BosanaC wrote:
SA 071 wrote:Primjer:

Zbog nemogucnosti da se dogovore dva HDZ-a (Covicev HDZ nece da dijeli vlast sa 1990) ne moze se konstituisati vlast i Zlatni koristi to da optuzi HDZ 1990 i SBiH za onemogucivanje uspostave vlasti???

Na oba HDZ-a u vlasti insistira i SBiH i SDA, s tim da SDA dodaje da ako HDZ s ovima nece onda oni daju prednost HDZ-u Covicevom (ciji predsjednik je u zatvoru zbog kriminala).

I gdje je tu logika da njih Zlatni optuzi kao glavne krivce.
Kada bi i htio da krivicu prosiruje, logicno bi bilo da optuzi HDZ i SDA, jer HDZ je taj koji ne zeli da dijeli vlast, a SDA je ta koja podrzava stranku ciji predsjednik je u zatvoru zbog kriminala, a svi ostali njeni funkcioneri su upravo oni koji su radili na uspostavi samouprave.

Zlatni i ostali poltroni imaju ocito fobiju od Harisa Silajdzica.

A tebi jos samo nogice vire :D

Kakve veze ima SBiH sa svadjom dva HDZ-a zbog kojih je sve stopirano? Ali Zlatni za sve probleme u svijetu vidi samo Silajdzica i SBiH. Sto ti je fobija...

Ne znam ja sefe ko je opsjednut Zlatkom i kome je Zlatko kriv i za maglu u Sarajevu :)

A moje nogice nikada nisu ni mogle viriti jer nikada nisam bio od tvoje fele da se uvlacim u guzice bilo kome :)
SA 071

Post by SA 071 »

_BosanaC wrote:
SA 071 wrote:
_BosanaC wrote: A tebi jos samo nogice vire :D

Ne znam ja sefe ko je opsjednut Zlatkom i kome je Zlatko kriv i za maglu u Sarajevu :)

A moje nogice nikada nisu ni mogle viriti jer nikada nisam bio od tvoje fele da se uvlacim u guzice bilo kome :)
Ma tebi su, lijepi, nogice prestale viriti, jer si odavno sav usao tamo gdje si i mene pokusao smjestiti. Ali sam ja ipak prevelik za takvog mjesta (preko 220 funti tezak i preko 75 incha "velik"). Prevelik i za tako velikog supka kao sto je taj kojim si ti opcinjen. Al' za tebe je dovoljno velik.

P.S. Je li vrijeme da prestanemo sa ovom vrstom konverzacije? Prvi si poceo. Drzimo se teme...
halo_ba

Post by halo_ba »

SA 071 wrote:(preko 220 funti tezak i preko 75 incha "velik")
Prevedi na latinicu...
Post Reply