Kako tepate svom partneru ili partnerici :D
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
FFK as Lucy01
Sve ne tepa, a njegovih postova najvise na ovoj temipitt wrote:VIdis da trazim bona....neku koja ne voli tepanje previse
Pitte, buci, buci
-
Pearl
posto smo na forumu uvijek u razlicito vrijeme, mislim da smo mi jedna licnost.. al podvojena..anais_nin wrote:ja i ti definitivno imamo malo previse zajednickogPearl wrote:"smrad" uz siroki osmijeh znaci je ultimativni kompliment...moracu ti provjeriti IP adresu da vidim da nisam ja
![]()
to je tvoja struka.. pa ispitaj malo :d
a podvojene licnosti jako dobro skrivaju pa se nemoj iznenaditi ako je jedna ip adresa u bosni a druga preko atlantika...
smradek moj
- anais_nin
mislim da smo mi postale sumnjivePearl wrote: posto smo na forumu uvijek u razlicito vrijeme, mislim da smo mi jedna licnost.. al podvojena..samo da skontamo koja je original a u koju se pretvaramo
:D:d
a podvojene licnosti jako dobro skrivaju pa se nemoj iznenaditi ako je jedna ip adresa u bosni a druga preko atlantika...:D:D
smradek moj
pa "inteligentna" smo mi, naravno da ce biti 2 IP adrese
-
Pearl
ovo sam ja "sredila" forum, ako neko slucajno pokusa da pronadje ip adrese...anais_nin wrote:mislim da smo mi postale sumnjivePearl wrote: posto smo na forumu uvijek u razlicito vrijeme, mislim da smo mi jedna licnost.. al podvojena..samo da skontamo koja je original a u koju se pretvaramo
:D:d
a podvojene licnosti jako dobro skrivaju pa se nemoj iznenaditi ako je jedna ip adresa u bosni a druga preko atlantika...:D:D
smradek mojotkrivam se (nas) polako....ali mozda je bolja da ne barkam previse da ne bih pokvarila podvojenost licnosti
![]()
moracu to malo da ispitam....
pa "inteligentna" smo mi, naravno da ce biti 2 IP adrese![]()
sta ti je podsvijest
- luksica
...meni je tepanje super ,volim tepati ali i da mi se tepa, i to u svim oblicima i uvijek, dok razgovaramo telefonom ,saljemo poruke ili sjedimo u kaficu ,jednostavno u svakoj prilici i svugdje,kad smo u drustvu pokusavamo to da izostavim, tada se tepanje svodi na primjer "duso",a inace je to puno izrazenije.
to mi se nekada dogodi i dok pricamo o nekoj bezveznoj temi.
jednom dok smo hodali gradom sreli smo moju prijateljicu i pita mene ona
"gdje se ,sta ima?", a ja samo tako "evo nema nita, majo setamo",tek kasnije sam shvatila da sam tepala :- :-
"gdje se ,sta ima?", a ja samo tako "evo nema nita, majo setamo",tek kasnije sam shvatila da sam tepala :- :-
-
Pearl
pa kad smo savrseno uskladjeneanais_nin wrote:smradu moj mali, ne bih bolje ni sama (a eto jesamPearl wrote: ovo sam ja "sredila" forum, ako neko slucajno pokusa da pronadje ip adrese...
sta ti je podsvijest![]()
)....
- otherside
Meni je ovo ipak previse... Nije da sam bas alergicna na tepanje ali taj nacin izrazavanja dvogodisnjeg djeteta je pomalo degutantan...Menistanislava wrote:...meni je tepanje super ,volim tepati ali i da mi se tepa, i to u svim oblicima i uvijek, dok razgovaramo telefonom ,saljemo poruke ili sjedimo u kaficu ,jednostavno u svakoj prilici i svugdje,kad smo u drustvu pokusavamo to da izostavim, tada se tepanje svodi na primjer "duso",a inace je to puno izrazenije.
Nije nista licno Stanislava, samo komentarisem.
Debeli mi je vec bliza varijanta
- luksica
Žene su sklone tepanju. One će rado umesto reči prst upotrebiti reč prstić, ali to njima leži i u skladu je sa njihovim akcijama i namerama. Muškarcu, međutim, mnogo više pristaje da bude veliki jež nego ježić. Ako vas ona tako oslovljava, imate problem.
Veoma je važno da primetite kada žena, obraćajući vam se, počne odjednom da vam tepa. Budite sigurni da je njeno poštovanje prema vama kao muškarcu tog trena na niskim granama. To važi i onda kada, makar kroz šalu, izgovori da ste joj lane ili bilo šta sitno. U tim situacijama mnogo ste bliži Bambiju, Dambu ili nekom drugom Diznijevom junaku nego nekom ko vlada situacijom. Odmah preuzmite jake kontramere, posle čega će vas sigurno oslovljavati na način koji odgovara jednom muškarcu.
Pravo ljubavno žensko tepanje je poželjno, ali ono dugačije izgleda. Posebno je nezgodno ako ona sebi dopusti baš mnogo, pa vas zaspe tepanjem u društvu vaših muških prijatelja. Budite uvereni da vas posle toga očekuje zafrkancija koje ćete se teško osloboditi. Bolje je da budete Ivan i Marica nego Ivica i Marica, mada je neverovatna činjenica da ljudi na mnoge stvari lakše pristaju ako se reči rimuju - rima im dođe kao nekakvo olakšanje, a zaboravljaju da ju je uvek smislio neko drugi i da je taj neko pri tom imao neku nameru.
Druga je situacija kada ste vas dvoje sami u intimi bračnog kreveta ili nekog drugog prostora u kojem ste prisutni samo vi i ona. Tom prilikom možete da joj budete sve, kao i ona vama uostalom, s tim što njoj neće smetati ako je nekim tepanjem oslovite u društvu, jer žene to vole - to im daje osećaj bliskosti kojim one vole da se pohvale, dok će u obrnutoj situaciji vama biti ne samo neprijatno što ste oslovljeni kao "mače" nego od vašeg muževnog "mačo" principa neće ostati ništa. Još ako pocrvenite tom prilikom, što nije nemoguće, budite sigurni da vam ne ginu salve podsmeha, što nije nimalo prijatno. Umesto da budete "mica i kuca" lupite šakom o sto muški i jasno postavite granicu do koje može da se ide.
Veoma je važno da primetite kada žena, obraćajući vam se, počne odjednom da vam tepa. Budite sigurni da je njeno poštovanje prema vama kao muškarcu tog trena na niskim granama. To važi i onda kada, makar kroz šalu, izgovori da ste joj lane ili bilo šta sitno. U tim situacijama mnogo ste bliži Bambiju, Dambu ili nekom drugom Diznijevom junaku nego nekom ko vlada situacijom. Odmah preuzmite jake kontramere, posle čega će vas sigurno oslovljavati na način koji odgovara jednom muškarcu.
Pravo ljubavno žensko tepanje je poželjno, ali ono dugačije izgleda. Posebno je nezgodno ako ona sebi dopusti baš mnogo, pa vas zaspe tepanjem u društvu vaših muških prijatelja. Budite uvereni da vas posle toga očekuje zafrkancija koje ćete se teško osloboditi. Bolje je da budete Ivan i Marica nego Ivica i Marica, mada je neverovatna činjenica da ljudi na mnoge stvari lakše pristaju ako se reči rimuju - rima im dođe kao nekakvo olakšanje, a zaboravljaju da ju je uvek smislio neko drugi i da je taj neko pri tom imao neku nameru.
Druga je situacija kada ste vas dvoje sami u intimi bračnog kreveta ili nekog drugog prostora u kojem ste prisutni samo vi i ona. Tom prilikom možete da joj budete sve, kao i ona vama uostalom, s tim što njoj neće smetati ako je nekim tepanjem oslovite u društvu, jer žene to vole - to im daje osećaj bliskosti kojim one vole da se pohvale, dok će u obrnutoj situaciji vama biti ne samo neprijatno što ste oslovljeni kao "mače" nego od vašeg muževnog "mačo" principa neće ostati ništa. Još ako pocrvenite tom prilikom, što nije nemoguće, budite sigurni da vam ne ginu salve podsmeha, što nije nimalo prijatno. Umesto da budete "mica i kuca" lupite šakom o sto muški i jasno postavite granicu do koje može da se ide.
- luksica
Kazi mi, kazi,
Kako da te zovem;
Kazi mi, kakvo
Ime da ti dam, -
Hocu li reci:
"Diko", ili "snago",
Ili cu "lane",
Ili "moje blago";
Hocu li "duso",
Ili "moje drago" -
Kazi mi, kakvo