BiH - Madjarska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Beslija

Post by Beslija »

Ne mogu da vjerujem da neko misli da sudija NIJE kriv....kako je samo ocito.......ima utakmica u kojima se raja izvlaci " sudija ,sudija " a ustvari to je samo slaba igra....ALI u ovoj tekmi nije bilo tako......ko god kaze suprotno nije navijac Bosne......IZ NICEGA sudija je svirao penal...IZ NICEGA crveni karton.....takvo sranje unisti utakmicu.........al hajd , cetnika ima svuda ,pa cak i na kipru!
shadow

Post by shadow »

Eto, pade i ta nepobjediva zenica, sta cemo sad? :lol: da nisu mozda neko groblje kraj stadiona napravili pa to ne odgovara igracima i treneru kao sto im nije na Kosevu odgovaralo?
E moj Baka, odjebi i sa sobom kerkeza povedi...i mnoge druge naravno..
Ma jebe mi se, od ovih nema nista, bezze je nervirati se..

Samo se nadam istom ovom rezultatu sad u nedjelju na istom stadionu :D
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

koliko smo samo madjare podcijenili ,pokazuju najbolje komentari na forumu prije utakmice.neki su prognozirali visoku pobjedu nasih.sprdali su se madjarima i njihovom golmanu.ljudi su nam sinoc pokazali kako se kolektivno i disciplinovano igra.to kod nas nema.sve nekakvo srljanje ,sve neke solo akcije,a kombinacije niti jedne.svi su vec unaprijed vidjeli 6 bodova,a niko i da ne pomisli na poraz ili nerijeseno protiv malte i madjarke.i ako znamo da nam je u drzavi fudbal na niskom nivou i da nasa repka nije jaka ,mi podcijenjujemo protivnika.takodjer, nismo psihofizicki spremni za bilo kakvu utakmicu,a o kolektivu i da ne govorim.
neko ce sad reci "za sve je savez kriv".(za 90 posto stvari ,jeste !)
za sinosnji poraz je najmanje savez, a najvise sliskovic i igraci . ostavimo madjarsku i pogledajmo utakmicu protiv francuske.gledo sam pripremni trening u vogosci koji je trajao negdje oko pola sata.uglavnom je to bilo dodavanje i zajebancija,a bilo je i psovanje majki medju igracima.
umjesto da shvatimo ozbiljno utakmicu protiv francuza ,nas sliskovic mijenja 6-7 igraca ,te isprobava neke ,samo njemu jasne, varijante. francuzi su shvatili pripreme ozbiljno, sto im je rezultiralo sinosnjom pobijedom protiv italije.
mi trebamo kolektivno ,disciplinovano i mudro da igramo.samo tako mozemo otici na jedno veliko takmicenje.
Miner

Post by Miner »

Mislim da su dvije stvari kljucne u sinocnjem porazu:
1. Jako losa postavka naseg tima, sa Barbarezom u zadnjoj liniji (sjetimo se zadnje utakmice proslih kvalifikacija u Beogradu, ista greska!!! Pa Sergej citav zivot igra bilo u vezi bilo u napadu ali nikad zadnjeg, a pored toga uvijek se pokazivao kao lose rjesenje na toj poziciji, pa tako i sinoc). Nije sramota da se lose postavi igra, odnosno da te protivnik skuzi, ali da se nakon 20 minuta nista ne mijenja na terenu, e to je vec sramota, odnosno dokaz slabe kvaliete trenera (nesto kao Mensur Bajramovic -KK Bosna :-). I naravno Bolic u napadu, pored Muslimovica na klupi, koji je ipak mladji i kvalitetniji od nase legende Bolica koji je realno na zalasku karijere.
2. Sudija sa Kipra u kombinaciji sa glupim greskama. Ne znam da li je potrebno komentarisati sudjenje, odnosno cinjenicu da nam je sudio sudija sa Kipra, pardon iz Grcke, pardon sa Kipra, ustalom to je sve isto :-).

Ali pred nama je jos cijelih 10 utakmica, dug je put do kraja kvalifikacija.

e.
uozo

Post by uozo »

Ja sam se plaho iznervir'o sinoc.
Zato imam pravo da Baki opsujem Cecu... :shock:
vatana

Post by vatana »

Da je Uške sinoć krojio taktiku bolje bi prošli :D
P4cha

Post by P4cha »

kakav elvir baljic i bolic,treba nove snage dovesti.
svaka cast baki na ucinjenom ali trabaju novi ljudi doci, i to odmah.
trebao je napustiti reprezentaciju odmah nakon proslih kvalifikacija jer je stvarno dobro obavio posao ali vec se vidjelo da nema novih ideja i ne zna sta bi dalje. odmah neka cijeli izvrsni odbor fudbalskog saveza dadne ostavku i novi ljudi brate da dođu pocevsi od konjica i ljudi koji imaju veze sa fudbalom ali nikako iz nase lige, sto vise stranaca (nasih) u izvsni savez i dovesti kakvog stranog trenera ali platiti mu, da valja.
Ja bi doveo odmah onoga Kataneca sto je sloveniju trenirao. Dao bi mu sva prava i protpisao ugovor na 4 godine i nek pomladi reprezentaciju ako je ne moze sada odvesti na evropsko, nek je vodi na svjetsko iduce kvalifikacije. Otpustiti onoga sekretara saveza ODMAH Mad , jer je on vala davno zasluzio otkaz i sve redom iz fudbalskog saveza.
nove ljude, svjezu snagu i svakako novog selektora.
ponudio bih ja osimu i vahi halihodzicu, safetu susicu itd. selektrosku poziciju ali ne vjerujem ja da bi oni prihvatili, jer ako do sada nisu nece ni sada vala... Roll Trebamo shvatiti da ako ne dovedemo nekog stvarno dobrog selektora nema sanse da odemo na svjetsko ili evropsko.
baka je izvukao maksimum od svoga znanja, ali nije nikada bio trener, te nema trenerskog iskustva a u nas vodi reprezentaciju. hvala mu velika na ucinjenom ali nema vise sta pokazati. uzeo je repku u vrlo teskoj situaciji i stvarno puno napravio ali imao je dvije sanse da ide na zavrsnice i nista od toga. svaka cast na ostavci jer malo je ljudi u bih koji bi je dali u njegovoj poziciji. ono probali bi se sto duze odrzati na vlasti. hehe Mad
PROMJENE SU ONO STO MI SADA TREBAMO Very Happy :D
Santos

Post by Santos »

Eh da mi se bar jednom obradovat u zivotu.I sad mis date ostavku kad je popusio.Juce ode sve u krac krasni.I Bilino Polje i Bosna i sudija ali Kerkeza stavit pored onakog Berberovica.Trebalo bi istrazit da nije bilo mucke tj, namjerno izgubljene tekme.
vatana

Post by vatana »

Pitam se samo koga ce sad dovest ovi "strucnjaci iz saveza"?

Red bi bio da sad trener bude Srbin :D
Post Reply