Ja znam i na skupu foru....NAVUCI..cHupjahalic@ wrote:Rekla sam... navuk`o nas na jeftinu foru.![]()
![]()
Vrbopuc u ranu jesen
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
contara
Hoces li nage slike ili u odjeci? Mislim da ce se generalije same reci sa slika, ako hoces nage slike naravno...Lace wrote:posalji 2 slike i generalije na PP...prije nego dodjescontara wrote:Ma eto mene u petak, samo reci koji dio grada, vidjeces da nisam toliko los kao sto ti mislis. Ko zna, sve je moguce..Lace wrote: kako si maloprije ubo s citiranjem![]()
ma ne dolazi...rekla sam ti
ti i ja imamo isti problem razlicitog polariteta
ne znamo sta hocemo...samo je tebe puko vrbopuc a mene nije (ili jeste ali nisam toga svjesna)![]()
-
contara
Ako ne vjerujes dodji pa se sama uvjeri..zena21 wrote:Eno sad ima i bazen... Rekoh ja juce ... Bosanski Hugh Hefnercontara wrote:Dodji u moju avliju, ima bazen, ja cu spremit vino i svijece, i skinemo se goli pa ko sta voli...cHupjahalic@ wrote: Kako je krenulo necemo smjeti izici iz forumske kucne avlije.![]()
![]()
- Lace
u odjeci...imaj obzira prema mom mladom srcucontara wrote:Hoces li nage slike ili u odjeci? Mislim da ce se generalije same reci sa slika, ako hoces nage slike naravno...Lace wrote:posalji 2 slike i generalije na PP...prije nego dodjescontara wrote:Ma eto mene u petak, samo reci koji dio grada, vidjeces da nisam toliko los kao sto ti mislis. Ko zna, sve je moguce..
-
contara
E onda mislim da nece moci, ne zelim da te nosim na dusi. Imas slabo srce a vjeruj mi da su generalije pozamasne. Zaboravi...Lace wrote:u odjeci...imaj obzira prema mom mladom srcucontara wrote:Hoces li nage slike ili u odjeci? Mislim da ce se generalije same reci sa slika, ako hoces nage slike naravno...Lace wrote: posalji 2 slike i generalije na PP...prije nego dodjes
Last edited by contara on 23/08/2006 11:15, edited 1 time in total.
- zena21
Moze samo ako ce i Lace i Chupka sa mnom.. Zvao si nas sve tri i ja hocu da sve dodjemo odjednomcontara wrote:Ako ne vjerujes dodji pa se sama uvjeri..zena21 wrote:Eno sad ima i bazen... Rekoh ja juce ... Bosanski Hugh Hefnercontara wrote: Dodji u moju avliju, ima bazen, ja cu spremit vino i svijece, i skinemo se goli pa ko sta voli...![]()
![]()
- Lace
nemam ja slabo srce ...ali iz predostroznosti trazim sliku u odjecicontara wrote:E onda mislim da nece moci, ne zelim da te nosim na dusi. Imas slabo srce a vjeruj mi da su generalije pozamasne. Zaboravi...Lace wrote:u odjeci...imaj obzira prema mom mladom srcucontara wrote:Hoces li nage slike ili u odjeci? Mislim da ce se generalije same reci sa slika, ako hoces nage slike naravno...
hoš, neš...bangladeš
- cHupjahalic@
Sve ili ni jedna.zena21 wrote:Moze samo ako ce i Lace i Chupka sa mnom.. Zvao si nas sve tri i ja hocu da sve dodjemo odjednom![]()
![]()
-
contara
Moze svakako, samo dodjite, al dobro se naspavajte prije nego dodjete, jer ce biti maratonski tulum...Evo upravo pregovaram sa predstavnikom DUREXA, da mi budu sponzori..zena21 wrote:Moze samo ako ce i Lace i Chupka sa mnom.. Zvao si nas sve tri i ja hocu da sve dodjemo odjednomcontara wrote:Ako ne vjerujes dodji pa se sama uvjeri..zena21 wrote: Eno sad ima i bazen... Rekoh ja juce ... Bosanski Hugh Hefner![]()
![]()
![]()
![]()
-
contara
Ipak Banglades...Lace wrote:nemam ja slabo srce ...ali iz predostroznosti trazim sliku u odjecicontara wrote:E onda mislim da nece moci, ne zelim da te nosim na dusi. Imas slabo srce a vjeruj mi da su generalije pozamasne. Zaboravi...Lace wrote: u odjeci...imaj obzira prema mom mladom srcu![]()
hoš, neš...bangladeš
- cHupjahalic@
Jos bolje... makar cemo moci razgledati kucu i stan na miru.zena21 wrote:Ma bojim se opet da mu ne bude puno 3 odjednom...cHupjahalic@ wrote:Sve ili ni jedna.zena21 wrote:Moze samo ako ce i Lace i Chupka sa mnom.. Zvao si nas sve tri i ja hocu da sve dodjemo odjednom![]()
![]()
![]()
Ipak je on izmoren ovih dana... Mozda na izmaku snaga
![]()
-
contara
Necete saznati ako ne dodjete..Bujrum..zena21 wrote:Ma bojim se opet da mu ne bude puno 3 odjednom...cHupjahalic@ wrote:Sve ili ni jedna.zena21 wrote:Moze samo ako ce i Lace i Chupka sa mnom.. Zvao si nas sve tri i ja hocu da sve dodjemo odjednom![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by contara on 23/08/2006 11:23, edited 1 time in total.
- cHupjahalic@
Sad Kolumbo ima problema sa citiranjem.

- zena21
I okupati se u bazenucHupjahalic@ wrote:Jos bolje... makar cemo moci razgledati kucu i stan na miru.zena21 wrote:Ma bojim se opet da mu ne bude puno 3 odjednom...cHupjahalic@ wrote: Sve ili ni jedna.![]()
![]()
![]()
-
contara
Hocete iz svih uglova i poza..cHupjahalic@ wrote:Jos bolje... makar cemo moci razgledati kucu i stan na miru.zena21 wrote:Ma bojim se opet da mu ne bude puno 3 odjednom...cHupjahalic@ wrote: Sve ili ni jedna.![]()
![]()
![]()
- Lace
otvori temu "drmoguz"DobroJutroKolumbo wrote:Nemam problema sa quote nego se zajebavam malo...![]()
Nego nesto posmatram @contara ima stvarno nesto u tebi!!!Ja postavim temu "Napišimo pricu" i vuce se danima da bi dostigla 8 stranica !!!
Ti kazes dvije rijeci "vrbopuc" i "bazen" i 8 stranica teme a dok ovo pisem mozda je vec 9...
Sto se ja ne sjetih da pocnem temu sa vrbopuc!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cHupjahalic@
Citiraj svaku recenicu par puta i rijesen problem.DobroJutroKolumbo wrote:Sto se ja ne sjetih da pocnem temu sa vrbopuc!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
contara
Kad budem imao opet neki problem ja cu ga tebi prvom predloziti za temu.Jel moze???DobroJutroKolumbo wrote:Nemam problema sa quote nego se zajebavam malo...![]()
Nego nesto posmatram @contara ima stvarno nesto u tebi!!!Ja postavim temu "Napišimo pricu" i vuce se danima da bi dostigla 8 stranica !!!
Ti kazes dvije rijeci "vrbopuc" i "bazen" i 8 stranica teme a dok ovo pisem mozda je vec 9...
Sto se ja ne sjetih da pocnem temu sa vrbopuc!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
contara
Ne moras, od volje ti. Al mislim da ce ti poslije biti krivo kad ti Zena i Chupka pocnu prepricavati kako im je bilo...Lace wrote:necu bezze da dolazimcontara wrote:A sta ce ti slika? Kad dodjes vidis i to je to...Mozes se okrenuti i otici ili ostati ako ti se svidi(m)...Lace wrote:ok...sad ti ostaju samo 2![]()
- Lace
sumnjam...a mozda je ovaj kolumbo bolji...i blizicontara wrote:Ne moras, od volje ti. Al mislim da ce ti poslije biti krivo kad ti Zena i Chupka pocnu prepricavati kako im je bilo...Lace wrote:necu bezze da dolazimcontara wrote:A sta ce ti slika? Kad dodjes vidis i to je to...Mozes se okrenuti i otici ili ostati ako ti se svidi(m)...