ifaufa wrote:Jesi, ali kako mozes reci -sama si birala . Mogao je i Hodza predloziti mladozenju ali -dok ne pocnes da zivis i ne znas niti je moguce upoznati sve strane jedne osobe.
Pa nije je niko tjerao sigurno ,sama ga je izabrala .. pa nije ni ona s kruske pala pa hajmo da se uzmemo , naivna ne zna sta joj se desi .. zato i kazem svaka prica ima dvije strane jer ni ona nije bila cvjecka sigurno.. ne desava se to svima ..[/quote]
Tacno, bilo bi interesantno citati kakvo on iskustvo ima.
Zna sta joj se desava- saznala da je vara -a i muskarci i zene iz nekog razloga ce 'prevariti' bez obzira kako ona /on izgleda, Emocije su zeznuta stvar.
No maltretiranje psihicko je nepodnosljivo kao i fizicko.
Pise javno ali ne znamo ko je . Mozda je situacija obrnuta , mozda je ona ta koja vara i hoce vani ali nije sigurna za djecu.
Bila je slicna situacija na drugom forumu -gdje se zenska obrazovala sta i kako da prevati - izvuce svoju korist od muza.

[/quote]
Jedino sto ja mogu izvuci je zivu glavu i svoju djecu.[/quote]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo je prilicno ozbiljno napisano.
Ako te je fizicki napadao, onda razumijem izraz-
izvuci zivu glavu u drugim situacijama ne bas.
Ne slazem se sa
svoju djecu i njegova su. Moras to imati na umu. Strasno iritira kada jedna strana prisvaja nesto zajednicko kao i on da kaze - moja kuca, moje pare , ja sam je hranio oblacio-- to je neprihvatljivo.
No, ti si odlucila da ides to je ocigledno, i imas razlog- ne volis ga a i plasi te njegovo ponasanje.
Dovoljan razlog da se razidjete.
Samo stalozeno ,i on ce uvidjeti da je to jedino rjesenje.