a za tvoje klijentice se ne sekiraj... malo cu vremena da provedem vamo malo tamo i tako
kako ona pjesmica ide even lovers need time from each other
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
dobro, nije problem ako su samo ko stalci za ocjene, a hoce li nam 'nako drzat i fenjere, mislim, 6 fenjera, ipak, malo je previse svjetla, osim ako to ne budu crveni fenjeri.anais_nin wrote:ma jok, ove face samo sluze kao stalci za bodove
![]()
to ja samo da docaram cinjenicu da ces biti javno ocjenjivan pa ti vidi
![]()
znaci ti si generacija eurokremaanais_nin wrote:davno su prosle godine kad sam ja slusala savijete bilo kakvih komisija
meni ne trebaju asistentni, ukoliko tebi iz nekog razloga nisu potrebnikolega wrote:dobro, nije problem ako su samo ko stalci za ocjene, a hoce li nam 'nako drzat i fenjere, mislim, 6 fenjera, ipak, malo je previse svjetla, osim ako to ne budu crveni fenjeri.anais_nin wrote:ma jok, ove face samo sluze kao stalci za bodove
![]()
to ja samo da docaram cinjenicu da ces biti javno ocjenjivan pa ti vidi
![]()
eh ne samo generacija eurokrema nego i nezaobilazne kinderlade, molim te lijepokolega wrote:znaci ti si generacija eurokremaanais_nin wrote:davno su prosle godine kad sam ja slusala savijete bilo kakvih komisija, hm..., to znaci da kod tebe nece paliti oni fazoni koji inace pale kod generacije nutele.
![]()
jeza u ledja wrote:o jebem ti kompujter i intrajnat kad ne fercera kako treba![]()
Helem, sinoc, sjedimo haver i ja u pubu, kraj nas prolaze dvije zeMske, latinoskinje, jedna zastaje i govori drugoj kao 'gdje cemo sjest, ne mogu ja ovo nosat (bokal piva)' i naravno ja dobacim 'pa mozete ovdje kod nas'. One sjele, ostalo je shasha, reci cu samo da su one nas bukvalno molile za brojeve telefona, vidjecemo hoce li biti sta od toga. Premda da budem fer moram reci da je mene zapala totalno neprivlacna cura i iako je bilo svega (sisala mi je nozne prste, u pubu
), bojim se da cu tesko s njom izaci. Druga je bila mnogo privlacnija, izgleda kao Japanka (mmmmm
), medjutim sjedila je do mog havera (inace tipicni Italijan
) i cini mi se da se pravo zagrijala za njega, ali, ima samo 22 godine, tako da....malo bi bilo, nastrano.
![]()
![]()
Sedam dana prije toga, isto tako smo se upoznali sa dvije koke, samo smo tada mi sjeli fino za njihov stol, (jednostavno 'mozemo li sjesti malo kod vas?') ali....bile su mnogo manje zanimljive.
Uglavnom, prica se u oba slucaja svodila na zajebavanje, neko ocigledno laganje, tipa govorimo njima jao sto nas ove zene salijecu, znam glupavo je, ali s tim pocinje dobra zajebancija. Bilo je jos toga, ali me stid iznositi u javnost...
ali, ma ono, kad postoji nekakva obostrana zainteresovanost bilo kakve rijeci pale. Mozes govoriti bukvalno 'bla bla bla', samo je bitno, kao sto je vec vise puta spomenuto na topicu - ne-drzati jezik za zubima i naravno napraviti prvi korak. (naravno ne nesto tipa, 'joj mala jesi dobra ocam' , nego ono, 'gud ivning, hau ar ju tunajt lejdiz, du ju vona hev a sit?'
Inace od one zeMske sto sam trebao izaci u subotu s njom nije bilo nista. Mislim, dovela je svoju drugaricu i njenog momka sa sobom, pa mi onda javila da ce kasniti...tako da sam i ja pozvao neku svoju raju (da ne izvisim sam u gradu) i na kraju nas je bilo onako djuture desetak pjani ko guzice tako da i nisam stigao nesto s njom pricati, a mislim da je nesto i ne interesujem (faking stonerka). Ne znam, znam da nije neka zavodnicka fora, ali probacu jos jednom s njom pa sta bude.
A evo i jedan primjer suprotan. Jedna mala, hajd zvacemo je Dzeni, mota se ponekad na bazenu kad igramo 'vodenu odbojku' (igramo nekakvu ligu, kao ozbiljan sport, uz koji se pije pivo, duga tema, helem nejse). Sreli je u baru prije mozda desetak dana i ja govorim haverima 'joj znam onu malu, dobra je praaavo'. Uglavnom prolazi ona kraj nas, staje da se pozdravi, ja njoj 'dzesi Dzeni haj' sjedi malo s nama'
(jest, na nasem
). I sad sjedi ona i prica, a svo vrijeme se okrece prema svojoj prijateljici za susjednim stolom. I ja njoj kazem nesto u stilu jel to hoce nazad do drugarice, kaze Dzeni 'vidim da hoces da me se otarasis'
. Mislim pravo ono bezze, totalna nesigurnost na kvadrat. Sto je najgore, to je opet ponovila neku noc ovom mom haveru Talijanu na nekoj 'plesnoj zabavi'. Kao zvala ga da plese s njom, a prije toga ga pitala 'jel to bjezis od mene' (a maltene ga ne zna uopste)
![]()
. Mislim, ne znam jel to neka fora da se ispita situvacija il sta, ali pravo je turn off.
(al eto dobro izgleda pa cemo joj oprostiti, mozda nesto i bude od nje)
Uh rasprica se ja.
Male crtice iz svakodnevnice...
Nisu, cak naprotiv. Mi u taj pab dolazimo svake srijede - nakon fudbala!zena21 wrote:
Nadam se da su ti noge bile ciste
![]()
da, iako ja mislim da je to ipak do gena, nisu to jos ni haljde godina evolucije uspjele izmijenuti, jos uvijek u podsvijesti trazite zastitnika,prrgavog..) nekog ko ce vam osigurati egzistenciju i sta vec ne ili te nedostatke podkrijepiti novcemlaradnaat wrote:kažu da misterioznost jako dosta utiče na viiju koju stvaramo o sebi...
a sta ima veze ?Beatrice_22 wrote:nema novac veze s tim.ni-ka-kve.
hmm, hadj dobro, kod tebe mozda i ne, ali vecina danasnjih cura ipak gleda na materijalnu situaciju pa tek onda na ono "nesto"Beatrice_22 wrote:sve sto si nabrojao moze imati veze. novac ne, bar ne za mene...clark_gable wrote:a sta ima veze ?Beatrice_22 wrote:nema novac veze s tim.ni-ka-kve.
ma ja a ti fini deckoclark_gable wrote:svaka osoba je razlicita, prema tome, za svaku postoji odredjena prica, nema tu standardizovanih pravila,improvizacija![]()
mada, u zadnje vrijeme primjecujem da cure vise vole one glupe ortodoksne
ulete, sto veci konj, to bolje prodjes.. tuzno ali istinito ..
Eh, misterioznost, to je ostrica sa dva maca.laradnaat wrote:kažu da misterioznost jako dosta utiče na viiju koju stvaramo o sebi...
kako se najezim na ovo vecinaclark_gable wrote: hmm, hadj dobro, kod tebe mozda i ne, ali vecina danasnjih cura ipak gleda na materijalnu situaciju pa tek onda na ono "nesto"
Jordan26 wrote:Clark Gable ak imas ista od Clark GAblea uzimam te u vreci od krompira...bez icega![]()
i bez gaca...et samo se malo upristoji pa prigrni tu vrecu..
![]()
ovo za sponzorushe...ima djevojaka koje znaju da se ne mogu same pobrinuti za sebe...pa sta's im ..takve su i gotovo i normalno da traze nekoga za koga misle da ih moze izdrzavati..ne mozes ti nekoga natjerati da ne bude glup il lijen
prije nekim pedeset godina bio je standard da muskarac radi, izdrzava porodicu...je l' mislis da i tada cure nisu trazile nekoga ko nije go i bos...
moj stari je bio gotovo siroce ( sa 16 otisao od kuce) kad se ozenio bilo mu je 27 i iako je bio situiran svi su mi odvracali mamu..fol...otac nece da zna za njega..nema matere..nema zemlje...dzaba sto radi, sto je posten,dobar...itd...normalno stara ih ni sekunde nije slusala i udala se za njega i vec su preko 30 godina u sretnom braku..
toga je uvijek bilo i uvijjek ce bit tako..
Prelijep post![]()
ako neke cure- misle da im je ljepota dovoljno da se obezbijede za zivot...pusti ih njihova stvar...ak vec patish za nekom od sponzorusha CG ...obogati se na neki od milion ilegalnih nacina...pa budi faCA za sponzorushe....
Znam i sama i uvjerila sam se da muskarci mogu biti bezosjecajna lazljiva djubrad...al mi ne pada na pamet da kazem da su svi takvi ako je jedan takavpa i ti Gable nemoj generalizirat...manje gledaj dekolte vise lice cure mozda nadjes neku koju ne moras sponzorirat..al' je ipak Bomba..
![]()
@ Annais...problem je sto ovi muskarci danas il traze izgovore da se ne trude ili sto manje trude oko zena..pa ono lako je komsiji zbarit sve ljepotice kad ima BMW...ili padaju samo na takve jer misle il znaju da ne vrijede mnogo...
dobro, nema asistenata, al' moras priznat da to mora biti timski rad.anais_nin wrote:meni ne trebaju asistentni, ukoliko tebi iz nekog razloga nisu potrebni
ooo, pa ti bi se onda trebala sjecati i cipiripija.anais_nin wrote:eh ne samo generacija eurokrema nego i nezaobilazne kinderlade, molim te lijeponista nutela nula bodova, nema bijelog
![]()
zute ruze su za babu u bolnici, ti sigurno zasluzujes bar crvenuJordan26 wrote:Clark no sikiriki..ako nemas kome slobodno donesi meni i manji buket ruza...moze i zute..svejedno..ili bijele...clark_gable wrote:oprostite ako sam nekoga uvrijedio postom, mislim na curedakako da niste sve u istom kosu, ima i onih drugih,necemo o statistikama, kad bi o njima pricali bile bi to porazavajuce cinjenice
![]()
no, hajd sad da globalizujemo, glavni adut "majstora zavodjenja" vecine je bmw (prosiri,oduzmi ali dobijes opet isto).
koja to cura jos pada na lijepu rijec, na lijep gest ? danas kad curi odneses ruzi ispadnes najveci papak.. samo zelim reci da su moralne vrijednosti poremecene, no u drzavi kakva jest normalno je da ce materijalna situacija doci do izrazaja prije nego sarm, recimo..
pozdrav
kazes sve cure padaju na bmw...nemoj mi se smijati..meni se npr. strasno svidja jedan koji je non stop na biciklu...(ima bibi,moj bibi je bolji)
okladicu se u lijevu ruku da 85% cura razmislja slicno...e sad to sto se vi nimalo ne trudite oko nas...to je vec druga prica
nemoj da ja pocnem pricu koliko ih je bilo kod mene koji nisu imali ni auta ni biciklaJordan26 wrote:Clark no sikiriki..ako nemas kome slobodno donesi meni i manji buket ruza...moze i zute..svejedno..ili bijele...clark_gable wrote:oprostite ako sam nekoga uvrijedio postom, mislim na curedakako da niste sve u istom kosu, ima i onih drugih,necemo o statistikama, kad bi o njima pricali bile bi to porazavajuce cinjenice
![]()
no, hajd sad da globalizujemo, glavni adut "majstora zavodjenja" vecine je bmw (prosiri,oduzmi ali dobijes opet isto).
koja to cura jos pada na lijepu rijec, na lijep gest ? danas kad curi odneses ruzi ispadnes najveci papak.. samo zelim reci da su moralne vrijednosti poremecene, no u drzavi kakva jest normalno je da ce materijalna situacija doci do izrazaja prije nego sarm, recimo..
pozdrav
kazes sve cure padaju na bmw...nemoj mi se smijati..meni se npr. strasno svidja jedan koji je non stop na biciklu...(ima bibi,moj bibi je bolji)
okladicu se u lijevu ruku da 85% cura razmislja slicno...e sad to sto se vi nimalo ne trudite oko nas...to je vec druga prica