Obracun tzv. "mafije" se nastavlja?
-
Pearl
prijateljica sa alifakovca mi je rekla da je to negdje kod njih bilo... ima li neko detalje?Lace wrote:jutros oko pola 2 bila neka eksplozija...procjenjujem da je moglo biti ili na podrucju s.grada ili centra...jel bomba il je nesto drugo???
- karanana
Mene licno ovo dizanje u zrak praznih auta i uznemiravanje sna u sred noci pravo nervira. Kad pickice pocnu da se medjusobno kokaju i kad padne krv, eh onda kupujem kokice, kolu i pocinjem da motrim situaciju a do tada svi su za mene pickice. Hajmo braco pistolje u ruke.... glockove, skorpione....ovo sto sada radite je jedna doooosadna utakmica.Pearl wrote:prijateljica sa alifakovca mi je rekla da je to negdje kod njih bilo... ima li neko detalje?Lace wrote:jutros oko pola 2 bila neka eksplozija...procjenjujem da je moglo biti ili na podrucju s.grada ili centra...jel bomba il je nesto drugo???
- DaysleepeR
Neko bacio bombu na kucu Ramiza Delalica.
- GandalfSivi
_BosanaC wrote:
Ma nesto se ja s hanumom svadjao![]()
-
didgeridoo
ja sam cuo da je selver lekic upucan u glavuBHG wrote:sta bi sinoc na ciglanama...vidio bruku drotova kako jurcaju ulicama i hitnu koja je prebrzo vozila za nase uslove...cujem neko upucan u glavu...imal ko kakvih informacija....
- karanana
ko ono bi selver lekic?furuna wrote:ja sam cuo da je selver lekic upucan u glavuBHG wrote:sta bi sinoc na ciglanama...vidio bruku drotova kako jurcaju ulicama i hitnu koja je prebrzo vozila za nase uslove...cujem neko upucan u glavu...imal ko kakvih informacija....
-
didgeridoo
onaj sandzaklija (mafijas), mrsav, sitan, zalizan...karanana wrote:ko ono bi selver lekic?furuna wrote:ja sam cuo da je selver lekic upucan u glavuBHG wrote:sta bi sinoc na ciglanama...vidio bruku drotova kako jurcaju ulicama i hitnu koja je prebrzo vozila za nase uslove...cujem neko upucan u glavu...imal ko kakvih informacija....
-
*mima*
Jako "fin" covjek..........Prica se da ga je upucao Vojvoda...........Tako sam i ja malo prije cula.......karanana wrote:ko ono bi selver lekic?furuna wrote:ja sam cuo da je selver lekic upucan u glavuBHG wrote:sta bi sinoc na ciglanama...vidio bruku drotova kako jurcaju ulicama i hitnu koja je prebrzo vozila za nase uslove...cujem neko upucan u glavu...imal ko kakvih informacija....
-
cHarsHija_aT_nigTH
jap jap jeste...iz pouzdanih informacijskih krugova sve tacnomima wrote:Jako "fin" covjek..........Prica se da ga je upucao Vojvoda...........Tako sam i ja malo prije cula.......karanana wrote:ko ono bi selver lekic?furuna wrote: ja sam cuo da je selver lekic upucan u glavu
samo sto se ih sinoc oko cuma okupilo mali milion svi bili tu...i naseri i cele i gasijevi...
- karanana
Eh super, mozda se nesto malo konkretnije i zakuha u ovom dosadnom gradu. Upravo ono sto sam i prizeljkivao u postu od prije nekoliko dana. Odoh kupit kokice.cHarsHija_aT_nigTH wrote:jap jap jeste...iz pouzdanih informacijskih krugova sve tacnomima wrote:Jako "fin" covjek..........Prica se da ga je upucao Vojvoda...........Tako sam i ja malo prije cula.......karanana wrote: ko ono bi selver lekic?![]()
![]()
samo sto se ih sinoc oko cuma okupilo mali milion svi bili tu...i naseri i cele i gasijevi...
-
cHarsHija_aT_nigTH
ufff...kad bi ti reko kako je meni sinoc zanimljivo bilo...a nigdje kokice...ne bi mi vjerovaokaranana wrote: Eh super, mozda se nesto malo konkretnije i zakuha u ovom dosadnom gradu. Upravo ono sto sam i prizeljkivao u postu od prije nekoliko dana. Odoh kupit kokice.
- BHG
haj ba nece ti niko nista...promahalaj malo da i mi znamo...cHarsHija_aT_nigTH wrote:ufff...kad bi ti reko kako je meni sinoc zanimljivo bilo...a nigdje kokice...ne bi mi vjerovaokaranana wrote: Eh super, mozda se nesto malo konkretnije i zakuha u ovom dosadnom gradu. Upravo ono sto sam i prizeljkivao u postu od prije nekoliko dana. Odoh kupit kokice.![]()
![]()
al ne smijem preko foruma..mozda sam ja sledeci
![]()
- ahmed&nedzad
Zna li neko detalje, u novinama piše samo da je Lekića neko upuc'o u glavu?! Nema ni ko, zašto, kako...?!
-
Nancy Drew