Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supercali wrote:ko pise da moras biti mucak pokvarena i proracunata
moras samo paziti na sebe jer to nece niko drugi ako neces ti sama
smiri se malo nemoj odmah biti nadrkana
pises gdje ode ovaj svijet a ne znas ni pozitivnu kritiku primiti
e s takvim stavom svijet ode u septicku
Ja pisem da danas proračunati ljudi, koji gledaju samo svoju korist, prolaze bolje u zivotu. Pogledaj malo oko sebe. Da pazim na sebe?! Naravno da pazim na sebe, ali i dan danas se ipak zaprepastim kada vidim kakvi ljudi mogu da budu.
joooj wrote:Zavole onog koji kaze da ne zna i ne voli da bude kreten, pa se na kraju ispostavi da je kretencina
Đe me nađe... Ma to mehlem, na ranu ga privit', to dobrica amaaan; to se uvuče pod kožu hinjavo; i ti prelaziš preko gluposti, misliš, nisu te sitnice vrijedne, LJUBAV JE TO! A ono se ispostavi ne samo da je kretenčina, nego kompleksaš da Bog sačuva... Bljak!
Sent from my iPhone using Tapatalk
E, been there , done that - zato se ohladim cim neko pocne pricati stvari tipa: "JA SAM INACE JAAAKO....i onda slijedi samohvala. Ko god je ok nema potrebe za tim, oni koji su mi govorili kako su uzasni, ovakvi , onakvi su se uvijek pokazivali kao najfiniji i najposteniji...
Ima i kretena raznih vrsta, neki to budu od starta, pa je tesko naci nesto sto ce vam se svidjeti... a neki to malo bolje upakuju, pa se upecate... isto je i sa zenama kretenima
KPNCTNJAH wrote:Ima i kretena raznih vrsta, neki to budu od starta, pa je tesko naci nesto sto ce vam se svidjeti... a neki to malo bolje upakuju, pa se upecate... isto je i sa zenama kretenima
Evo ja ću pokašati odgovoriti na ovo pitanje gledajući sa naučnog aspekta.
Niko ne voli kretene pa tako i žene.
Problem je u tome što su žene površne i primitivne kao i muškarci(iako će se truditi da dokažu da nije tako).Uzdaju se previše u hemiju i fizičku privlačnost kod biranja partnera,iako traže neku ljubav i stabilnost,a tu nastaje problem.
One žene koje pak odluče da zanemare hemiju i fizičku privlačnost,završe u stabilnoj i sigurnoj vezi(braku),ali im je takav muškarac često seksualno odbojan pa ih vrlo često boli glava kad trebaju leći krevet sa svojim mužem.
Zato su svi muškarci svinje,a sve žene drolje.
insomnia78 wrote:Ni jedno od vas ne poznaje pravo znacenje termina "naivna ko francuska sobarica"
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
A koje je znacenje tog termina?
pravo i prvobitno znacenje tog termina je da zna sve al se pravi luda pa joj ti objasnjavas al insomnia ocigledno nije shvatio sta zelim reci i u kom kontekstu jer se koristi i ovako za sta sam ga ja i upotrijebio