Mladi chetnici! (& ostali ekstremisti)

Post Reply
murti439

Post by murti439 »

Polako, bolan! Trubite kako "mi" i "oni" nikako ne možemo biti isti, a ponašate se identično k'o par likova sa blic.net-a kad im zaluta neko ko drugačije misli... Grupno ga se odradi da mu ne preostane ništa drugo nego da ugasi računar i bleji u ekran narednih 15 minuta...

Ne slažem se ni ja s mnogo toga što Anka piše i neki mi uglovi nikako nisu jasni, ali ipak ne vjerujem da je ona ta koja treba postati meta tvog ili mog gnjeva zbog znaš već čega... Prije da je neko s kim bi se o svemu tome moglo ljudski i civilizovano diskutovati...

Među tih 2 miliona o kojima ona piše i koji te nerviraju su, ipak, i Pero i Nataša Kandić i izvjestan broj likova, to moraš imati u vidu prije nego što obnevidiš... Ako ćeš nakon ovoga i mene označiti kao neprijatelja BiH i sve što s tim ide, onda - jebi ga...
Grom iz vedra neba

Post by Grom iz vedra neba »

murti439 wrote:Polako, bolan! Trubite kako "mi" i "oni" nikako ne možemo biti isti, a ponašate se identično k'o par likova sa blic.net-a kad im zaluta neko ko drugačije misli... Grupno ga se odradi da mu ne preostane ništa drugo nego da ugasi računar i bleji u ekran narednih 15 minuta...

Ne slažem se ni ja s mnogo toga što Anka piše i neki mi uglovi nikako nisu jasni, ali ipak ne vjerujem da je ona ta koja treba postati meta tvog ili mog gnjeva zbog znaš već čega... Prije da je neko s kim bi se o svemu tome moglo ljudski i civilizovano diskutovati...

Među tih 2 miliona o kojima ona piše i koji te nerviraju su, ipak, i Pero i Nataša Kandić i izvjestan broj likova, to moraš imati u vidu prije nego što obnevidiš... Ako ćeš nakon ovoga i mene označiti kao neprijatelja BiH i sve što s tim ide, onda - jebi ga...

Hajde ne seri i ti. Ko sto vidis ja sam reagovao na patetiku. Neko dodje i sere kako je ugrozen u Sarajevu, a dolazi iz grada u kojem zive i rade projektanti genocida i jos nas poziva u taj grad u nadi da ne bismo prizeljkivali novi rat :x
semso poplava

Post by semso poplava »

Anka wrote:E jeste čudan osećaj slušati Bee Gees i čitati ovo. Dva sveta!
You don't know what is liiiike, baby you dont what is like,to love somebody, to love somebody, the way I love you....
Ovaj pevač ima skroz pederast glas! :-)
Imamo jedan život,samo jedan, ne dajte da nas budale vode i svađaju!
Ajde dođite u Beograd, dođite da vidite Srbe, nas 2 miliona na jednom mestu, dođite da vidite da smete da kažete da ste Samir,Emir, Senada...pitaće vas ljudi,Ej kako je kod vas,ima li posla,ima li para,...možda se i nađe neka budala...
Bila sam u Sa prvi put u životu 2004-te i prvog dana mog dolaska me jedan čovek ispsovao na Grbavici, pitala sam ga da li da idem levo ili desno a on kaže:"Ma idi pravo u pičku materinu,je... ti mat...itd itd..." mada priznajem, odgovor mu je duhovit,nemoj levo,nemoj desno,idi pravo u pm :)

Takođe,istog dana, u glavnoj pošti (koja se tada renovirala) htela sam da promenim eure u marke i žena na šalteru mi je doslovce rekla:"Ne razumijem te."
Ja stala,gledam je ko tele u šarena vrata,ćutim,mislim se,lepo su mi rekli da ne idem u Sarajevo,ma gde ćeš tamo,to ti je džamahirija, moja majka molila, Pa nemoj sine tamo, šta ti je... ma lepo mi ljudi govorili a ja kretenuša došla...i dok sam razmišljala da ću odmah iz pošte da zapalim na stanicu da kupim kartu da se isti dan vratim kući... jedna žena iza mene joj reče: "Daj curi pare, ne seri."
Tada sam shvatila da će boravak u Sarajevu imati dve strane i to sam prihvatila. Narednih 5 dana nisam doživela nijednu neprijatnost. naravno, govorila sam lepo,belo,levo......ako niste znali, Muslimani u Srbijii pričaju ekavicu! Može da vam dođe zemo iz Beograda a vi ga pošaljete u pm !
Budala svugde ima, u svakom žitu ima i kukolja.
Meni je bilo prelepo tih 5 dana,jela sam Havanu, ćevape kod Sahat kule,išla u crkvu i u džamiju,...oduševila me zgrada Likovne akademije,bivša Evangelistička crkva, Zemaljski muzej se renovirao pa nisam mogla da uđem...nisam imala vremena da odem na Bembašu...ali bila sam na Vrelu Bosne...
Taj dan nije radio onaj koji čisti stazu pa je bilo konjskih g....
Napila sam se vode, malo me razočarao onaj papanluk oko izvora...hladili pivo na izvoru,labudovi plivali oko gajbi...trista stolića sa suvenirima...trešti muzika...mislim da bi ih trebalo skloniti bar 100 metara od izvora...Nije bilo ni wc-a...
trebali bi da sve to srede, priroda je predivna...U restoranu sam naravno opet jela ćevape...na nos su mi izašli tih 5 dana...
Poslednjeg dana boravka u Sa sam upoznala jednu ženu,sasvim slučajno,sedela sam u kafiću i riknuo mi upaljač, pitah je da zapalim, ona je osetila akcenat,pita me odakle sam,i onda smo pile kafu, pričale 4 sata. Kaže mi žena: "Bog'te, pa ti si normalna!
" Jebi ga, normalna sam...valjda...
Kada nisi zatucan, tvoj je ceo svet!
Ja mogu da se Bogu molim svugde, ne treba mi zgrada,molim se u šumi, kraj reke, u centru grada, pod drvetom, jer Bog je svugde,Bog je u nama, Bog je ljubav a ljubav je u našim srcima.
Ako mrziš,nisi mio Bogu, garant!

Aman ljudi, svima nam je muka od ratovanja (nadam se da vi koji ovde "vatreno" pišete ne priželjkujete novi rat).

Ovo je moj poslednji post na ovakve teme. Da ste mi svi živi i zdravi !
a u pozadini se cuje glas Riste Djoge :x :x kako izvjestava pardon IZVESTAVA o bebama bacenim lavovima u Pionirskoj Dolini i lesevima srpske nejaci koji plutaju Miljackom sve to sa muzickom podlogom Mars na Drinu ili preko Drine :x
semso poplava

Post by semso poplava »

murti439 wrote:Među tih 2 miliona o kojima ona piše i koji te nerviraju su, ipak, i Pero i Nataša Kandić i izvjestan broj likova, to moraš imati u vidu prije nego što obnevidiš... Ako ćeš nakon ovoga i mene označiti kao neprijatelja BiH i sve što s tim ide, onda - jebi ga...
osim Pere Lukovica i gospodje Kandic nema jos puno "likova"
sve u svemu mogu se izbrojati na prste jedne ruke
murti439

Post by murti439 »

Grom iz vedra neba wrote:
murti439 wrote:Polako, bolan! Trubite kako "mi" i "oni" nikako ne možemo biti isti, a ponašate se identično k'o par likova sa blic.net-a kad im zaluta neko ko drugačije misli... Grupno ga se odradi da mu ne preostane ništa drugo nego da ugasi računar i bleji u ekran narednih 15 minuta...

Hajde ne seri i ti. Ko sto vidis ja sam reagovao na patetiku. Neko dodje i sere kako je ugrozen u Sarajevu, a dolazi iz grada u kojem zive i rade projektanti genocida i jos nas poziva u taj grad u nadi da ne bismo prizeljkivali novi rat :x
Opet ti kažem: i meni dosta toga u napisanom bode oči, ali mislim da si odabrao totalno pogrešnu metu... S druge strane, ako ja i griješim, ako ona zaslužuje ove salve "oduševljenja", ne možeš generalizovati i sve npr. Beograđane strpati u isti koš - baš zbog likova koje sam maloprije pomenuo... To nigdje ne vodi...
Grom iz vedra neba

murti439 wrote:

Opet ti kažem: i meni dosta toga u napisanom bode oči, ali mislim da si odabrao totalno pogrešnu metu... S druge strane, ako ja i griješim, ako ona zaslužuje ove salve "oduševljenja", ne možeš generalizovati i sve npr. Beograđane strpati u isti koš - baš zbog likova koje sam maloprije pomenuo... To nigdje ne vodi...
Moja "meta" je prije svega patetika, jasno vidljiva, uvijek po istom obrascu, uvijek sa dozom ironije i provokacija.
murti439

Post by murti439 »

semso poplava wrote:
murti439 wrote:Među tih 2 miliona o kojima ona piše i koji te nerviraju su, ipak, i Pero i Nataša Kandić i izvjestan broj likova, to moraš imati u vidu prije nego što obnevidiš... Ako ćeš nakon ovoga i mene označiti kao neprijatelja BiH i sve što s tim ide, onda - jebi ga...
Pa, baš i ne može... Kulturna dekontaminacija, žene u crnom, Popović (Srđa), Miloš Vasić, Biljana Vučo, Bogdanović (Bogdan)... Ja nemam toliko prstiju...

Njih nazvati Šešeljevim glasačima je nisko, mislim da su zaslužili malo više...

Bujrum, pljujte...
Grom iz vedra neba

murti439 wrote:
semso poplava wrote:
Pa, baš i ne može... Kulturna dekontaminacija, žene u crnom, Popović (Srđa), Miloš Vasić, Biljana Vučo, Bogdanović (Bogdan)... Ja nemam toliko prstiju...

Bujrum, pljujte...
Dobro eto da ih ima stotinu. To ti je 0,00005% od ukupne Beogradske populacije, ako cemo se vec igrat corabake, brojki i gluhih telefona. :-)
murti439

Post by murti439 »

murti439 wrote:
Grom iz vedra neba wrote: Hajde ne seri i ti. Ko sto vidis ja sam reagovao na patetiku. Neko dodje i sere kako je ugrozen u Sarajevu, a dolazi iz grada u kojem zive i rade projektanti genocida i jos nas poziva u taj grad u nadi da ne bismo prizeljkivali novi rat :x
Moja "meta" je prije svega patetika, jasno vidljiva, uvijek po istom obrascu, uvijek sa dozom ironije i provokacija.
Dobro, recimo da je tako... Ali, onda ti ovakvim komentarima potvrđuješ njihove predrasude... Kontam da se ne slažeš, ali.. ono... mirno i dostojanstveno...
murti439

Post by murti439 »

murti439 wrote:
semso poplava wrote: osim Pere Lukovica i gospodje Kandic nema jos puno "likova"

Bujrum, pljujte...
Dobro eto da ih ima stotinu. To ti je 0,00005% od ukupne Beogradske populacije, ako cemo se vec igrat corabake, brojki i gluhih telefona. :-)
Što ih je manje, meni su vrijedniji...
Grom iz vedra neba

murti439 wrote:
murti439 wrote: Opet ti kažem: i meni dosta toga u napisanom bode oči, ali mislim da si odabrao totalno pogrešnu metu... S druge strane, ako ja i griješim, ako ona zaslužuje ove salve "oduševljenja", ne možeš generalizovati i sve npr. Beograđane strpati u isti koš - baš zbog likova koje sam maloprije pomenuo... To nigdje ne vodi...
Dobro, recimo da je tako... Ali, onda ti ovakvim komentarima potvrđuješ njihove predrasude... Kontam da se ne slažeš, ali.. ono... mirno i dostojanstveno...
Ako jedan haski tribunal nije u stanju da mirno i stalozeno razbije predrasude, silne lazi i mitomaniju koja vlada u Srbiji, od mene to sigurno ne trebas ocekivati niti mi je to bila namjera.
Eshek

Post by Eshek »

miso_a wrote:
Eshek wrote:
Anka wrote:...da vidite sliku onog arapina koji u jednoj ruci drži sekiru a u drugoj glavu koju je odsekao Srbinu na Ozrenu!
Pola porodice i komšija mi je poginulo od granata sa Ozrena. Lično sam protiv zločina nad civilima, ali ako je bio vojnik, trebalo je u drugoj ruci umjesto sjekire drzati njegova muda...

Ali ti si sada "sarajlija" a i to je nešta !
:? :? :?

čini mi se da nemamo ni sličan smisao za humor...
bsxsa

Post by bsxsa »

Ja ljudi ne znam zasto se toliko raspravlja o tome sta RS i kako RS kada uopste nije sve zavrseno :-D
novel

Post by novel »

Kad ste vec kod prebrojavanja da nabrojim....kao da se to na kantar moze izvagai :D :oops: ti si dobar ti si los :oops: "Dobro eto da ih ima stotinu. To ti je 0,00005% od ukupne Beogradske populacije"
Apel zbog Srebrenice

Beograd -- Grupa nevladinih organizacija i udruženja građana uputila apel javnosti u kom podseća na 11. godišnjicu masakra u Srebrenici.

Grupa organizacija i udruženja podseća na to da se 11. jula navršava 11 godina od tog zločina, dodaje da je reč o najstrašnijem zločin u Evropi posle Drugog svetskog rata i zahteva od vlasti Srbije da se na dostojan način oglase povodom te godišnjice, ako to već nisu učinile prošle godine.

"Podsećamo na to da Srbija neće moći da se legitimiše kao moderna demokratska država dok optuženi za srebrenički masakr ne budu dovedeni pred lice pravde i dok se celo društvo jasno ne distancira od politike koja je do njega dovela", navodi se u saopštenju koje su potpisali Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, Komitet pravnika za ljudska prava, Centar za kulturnu dekontaminaciju, Inicijativa mladih za ljudska prava, Građanske inicijative, Fond za humanitarno pravo, Žene u crnom, Beogradski krug, Sandžački odbor za ljudska prava, Sandžački intelektualni krug, URBAN-IN, Unija studenata Novog Pazara, Udruženje povratnika Reintegracija, Civilno udruženje Mađara u Vojvodini za prava manjina, Nezavisno društvo novinara Vojvodine, Dobrotvorno društvo Panonija i Centar za regionalizam.

Ako se sandzaklije broje :D
mahalas505

Post by mahalas505 »

@anka
Ja ne znam otkada se u Banjaluci govori ekavicom, volio bih da znam kad je pocela ta tendencija da se prica tako. Koliko je meni poznato, da je prije rada Banjaluka prije rata vazila za jedan dio BiH gdje se pricao najcisci srpsko-hrvaski, odnosno samim tim i bosanski(maternji, zavisno kako ga ko zove sada). Cak se nije ni u Zvorniku, Visegradu, Bjeljini nije pricalo ekavicom, a ovi gradovi granice sa Srbijom.
miso_a

#166 Re: Mladi chetnici! (& ostali ekstremisti)

Post by miso_a »

stochar wrote:Stvarno ne kontam sta u glavi omladine moze biti pa da se furaju na ovo:

Image

Image

Chovjeche, pa ovo su djeca, kako u 21. vijeku mogu biti zadojeni idejama iz proslosti, idejama koje su nanijele toliko zla i josh ga nanose? ovo je stvarno situacija za psihijatriju... Oov me na prvu tako obeshrabri, ali, kad promislim, ipak ima i svijetlih primjera u ovoj zemlji koje zaista treba podrzhati i ne dozvoliti da se ovakve stvari smatraju normalnim! Grrrrr!!!

vise na:

http://www.rcp-banjaluka.com/galerija/d ... um=2&pos=6

:x

Ja stvarno ne vidim nista nenormalno i uvrijedljivo za bilo koga zato sto Srpska djeca i omladina nosaju Srpske ili Cetnicke uniforme , pa valjda je to više postalo normalno da se niko ne stidi svoje nacije i porijekla , kao za vrijeme komunista i komunizma !

Meni je ponos i dika da moj sin gaji ljubav prema svemu sto je Srpsko i da voli Srpske pjesme i obicaje a urbano je dijete nije rularno kao sto je neki nazvao ove Srpske mladice ! Juce mi je kazao kada je procitao komentare na ovu temu- Tata idemo dogodine na Ravnu Goru !

Moj sin nije odgajan da mrzi niciju naciju i ne treba da mrzi nikoga ali bi trebao da voli svoje ali i da cijeni druge koji cijene i njega !
fukara_tz

#167 Re: Mladi chetnici! (& ostali ekstremisti)

Post by fukara_tz »

miso_a wrote:
Juce mi je kazao kada je procitao komentare na ovu temu- Tata idemo dogodine na Ravnu Goru !
Pokazi sinu i ovu temu http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 63&start=0 bas me zanima sta ce reci :)
forUMASH

Post by forUMASH »

Ja stvarno ne vidim nista nenormalno i uvrijedljivo za bilo koga zato sto Srpska djeca i omladina nosaju Srpske ili Cetnicke uniforme , pa valjda je to više postalo normalno da se niko ne stidi svoje nacije i porijekla , kao za vrijeme komunista i komunizma !
....apsolutno sam siguran da si principijelna osoba i da ces istu recenicu izreci u slucaju kad vidis malog Ivicu u crnoj, ustaskoj uniformi i sa slovom U na celu.... :roll:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ja gledam ovo RCP i kontam Peppersi u Bajnoj Luci :D:D:D
jeza u ledja

#170 Re: Mladi chetnici! (& ostali ekstremisti)

Post by jeza u ledja »

miso_a wrote: Ja stvarno ne vidim nista nenormalno i uvrijedljivo za bilo koga zato sto Srpska djeca i omladina nosaju Srpske ili Cetnicke uniforme ,!
Bolesnik, nenormalno je samim time sto djeca nose vojne uniforme. Ucite djecu od malih nogu militantnom nacionalizmu. Moroncino zaglupljena!

Image

@ Anka, ne seri vise.
Eshek

#171 Re: Mladi chetnici! (& ostali ekstremisti)

Post by Eshek »

miso_a wrote:Ja stvarno ne vidim nista nenormalno i uvrijedljivo za bilo koga zato sto Srpska djeca i omladina nosaju Srpske ili Cetnicke uniforme , pa valjda je to više postalo normalno da se niko ne stidi svoje nacije i porijekla , kao za vrijeme komunista i komunizma !

Meni je ponos i dika da moj sin gaji ljubav prema svemu sto je Srpsko i da voli Srpske pjesme i obicaje a urbano je dijete nije rularno kao sto je neki nazvao ove Srpske mladice ! Juce mi je kazao kada je procitao komentare na ovu temu- Tata idemo dogodine na Ravnu Goru !

Moj sin nije odgajan da mrzi niciju naciju i ne treba da mrzi nikoga ali bi trebao da voli svoje ali i da cijeni druge koji cijene i njega !
Izvini URBANKO, nisam te prepozn'o :roll: :D :D

Nenormalno i uvredljivo je jer su njihove ćaće u istim tim uniformama sjedili za haubicom i ubijali hiljade civila nasumice. Srbi kao što si ti se u zadnjih 15 godina baš i nemaju čime ponositi. Bolje da se pokrijete posranom ponjavom.

Sine, nema više ravne gore, karte su sada drugačije podijeljene nego prije 15 godina, bolje da ne tražite guzici čepa...

BTW, nisam Sarajlija, nego sam iz jedne druge Bosanske mahale: Banjaluke :D :D
Grom iz vedra neba

Mozel mi neko sa psiholoskog aspekta objasnit zasto se cetnici toliko pale na sume i pecine, kako smo mogli vidjeti iz prilozenih slika :D
Eshek

Post by Eshek »

OK, imam prijedlog: hajmo postaviti ove slike na neki strani forum i pitati ljude šta misle o ljudima na njima, bez ikakvog objašnjenja o čemu se radi.

Garantujem da će 90% pitati je li ovo kakav costume-party u kakvoj ustanovi za psihiće :D

Ma pogledajte samo face i lica ove "urbane" čeljadi, a pokušajte da se ne nasmijete :D :D
Grom iz vedra neba

stochar wrote:
Grom iz vedra neba wrote:Mozel mi neko sa psiholoskog aspekta objasnit zasto se cetnici toliko pale na sume i pecine, kako smo mogli vidjeti iz prilozenih slika :D
Povratak korijenima je izgleda fascinacija na ovim prostorima. Evo josh jedna slika sa slichnog okupljanja:

Image
Nu him suknjica :D
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Onda bi se i mlade svabe tebale oblacit u nacisticke uniforme i obilazit konc-logore, vracanje korijenima i podsjecanje na dane kad im je djed bio u HitlerJugendu :lol:
Post Reply