dobro se SECASgoeasy wrote:Joj, bila sam mala, treci osnovne kada smo otisli iz Sarajeva, ali navijali smo za Sarajevo i Zvezdu. Ako treba da se opredelim izmedju Sarajeva i Zelje, moj glas za Sarajevo (pitari koliko se secam)muha_sa wrote:Sarajko-reci ti nama za koga navijaš---za Sarajevo ili Želju?
ARGENTINA -scg
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- kriticarka_nikova
-
goeasy
Pa dobro nije mi za zameriti sto ne govorim ijekavicu, ipak sam i osnovnu i srednju skolu zavrsila i studiram u Beogradu, cetrnaest godina vec ne zivim u BiH. Moji roditelji su zadrzali ijekavicu mada nekad pomesaju, dugo smo vec ovde.kriticarka_nikova wrote:dobro se SECASgoeasy wrote:Joj, bila sam mala, treci osnovne kada smo otisli iz Sarajeva, ali navijali smo za Sarajevo i Zvezdu. Ako treba da se opredelim izmedju Sarajeva i Zelje, moj glas za Sarajevo (pitari koliko se secam)muha_sa wrote:Sarajko-reci ti nama za koga navijaš---za Sarajevo ili Želju?![]()
-
horoz
neka tebe tamo, i navijaj za "svoje"goeasy wrote:Pa dobro nije mi za zameriti sto ne govorim ijekavicu, ipak sam i osnovnu i srednju skolu zavrsila i studiram u Beogradu, cetrnaest godina vec ne zivim u BiH. Moji roditelji su zadrzali ijekavicu mada nekad pomesaju, dugo smo vec ovde.kriticarka_nikova wrote:dobro se SECASgoeasy wrote: Joj, bila sam mala, treci osnovne kada smo otisli iz Sarajeva, ali navijali smo za Sarajevo i Zvezdu. Ako treba da se opredelim izmedju Sarajeva i Zelje, moj glas za Sarajevo (pitari koliko se secam)![]()
- pirmin
goeasy wrote:Za divno cudo, na hrvatskim forumima nema likovanja, oni su nam ipak rivali i mogu da nam pariraju, a i izgubili su i oni od nas na poslednjoj utakmici pa znaju ako se smeju nama, jos vise se time smeju sebi.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=150121
(najveci hrvatski forum!
Sprdaju se na 6 stranica a bilo bi ih 66 da server nije pao.
-
horoz
nista buraz, nek navija za "svoje"...Zadig wrote:horoz ba, cura vec je tamo i navija za svoju drzavu, nema potrebe sa podvlacenjem ocitog.
Njen tim jer bar otiso na SP, nas nije, a kad ce ne zna se
citiracu Laku:
"Neke narodne poslovice nisu tacne. Npr. Tudja zemlja - tuga je golema."
-
semso poplava
ma neka DEVOJKA navija za koga 'oce
al' DEVOJKO znaj osim cevapa i "glavusa" u Sarajevu ti je da prste oblizes
evo sad su opet bili golovi na tv-u

al' DEVOJKO znaj osim cevapa i "glavusa" u Sarajevu ti je da prste oblizes
evo sad su opet bili golovi na tv-u
- djugum
pirmin wrote:goeasy wrote:Za divno cudo, na hrvatskim forumima nema likovanja, oni su nam ipak rivali i mogu da nam pariraju, a i izgubili su i oni od nas na poslednjoj utakmici pa znaju ako se smeju nama, jos vise se time smeju sebi.Ne...nikako nema likovanja
![]()
http://www.forum.hr/showthread.php?t=150121
(najveci hrvatski forum!)
Sprdaju se na 6 stranica a bilo bi ih 66 da server nije pao.![]()
Ja mislim da ju je ovo najvise razocaralo, ne smijemo se samo mi, kako je nam htjela to lijepo podvaliti. Komentar njemackog sport1, Gauchi demontirali Srbiju i Crnu Goru!
- muha_sa
horoz wrote:ti si je otjer'o kad je skontala kol'ko je sporamuha_sa wrote:Taman sam je obradovao da se utakmica poništava i da SiCg za zelenim stolom tekmu dobiva- vi je otjeraste--![]()
![]()
![]()
shvati lozionicke "messi nije im'o pravo nastupa"![]()
![]()
- taxi_driver
citam forum na b92 i valjam se od smijeha.
http://forum.b92.net/index.php?showtopic=29241&st=375
http://forum.b92.net/index.php?showtopic=29241&st=375
- Diwan
evo jedan komentar sa b92
I FEEL GOOD HAHAHAH 6:0. EJ GDE SU SADA NEBESKI IGRACI POPUT KEZMANA, VIDICA,KOROMANA I OSTALIH KOMPLEKSASHA ? AH BRUKE KEVE MI ,OVO SE NIJE DESILO DECENIJAMA .KAKVA DRZAVA TAKVI I FUDBALERI ZAR NE? AJDE DA NASIM BEDNICIMA ZAPALIMO JEDNU SVECU ZA OPROSTAJ.EJ JOS COBANI IZ MRKONJIC GRADA i BIJELJINE DOSLI DA NAS BODRE U NEMACKU,VEROVATNO SE NADALI U PROROCICU BABU STANU DA CE NAM DONETI SRECU HAHAHAHAHAHAH.
I FEEL GOOD HAHAHAH 6:0. EJ GDE SU SADA NEBESKI IGRACI POPUT KEZMANA, VIDICA,KOROMANA I OSTALIH KOMPLEKSASHA ? AH BRUKE KEVE MI ,OVO SE NIJE DESILO DECENIJAMA .KAKVA DRZAVA TAKVI I FUDBALERI ZAR NE? AJDE DA NASIM BEDNICIMA ZAPALIMO JEDNU SVECU ZA OPROSTAJ.EJ JOS COBANI IZ MRKONJIC GRADA i BIJELJINE DOSLI DA NAS BODRE U NEMACKU,VEROVATNO SE NADALI U PROROCICU BABU STANU DA CE NAM DONETI SRECU HAHAHAHAHAHAH.
-
semso poplava
Diwan wrote:evo jedan komentar sa b92
Ma beogradsko-salonskim pederima vuna a jos gledaju ove kruske kako im "predstavljaju" naciju u SVETU
-
goeasy
Budite pozdravljeni, malo sam razbila monotoniju ovog "muskog" fudbalskog foruma, a i ko bi iz Srbije znao da postoji i vas forum a kamo li ga posecivao, ja sam rodjena u vasem gradu pa cisto se nekad iz radoznalosti ukljucim, danas mi je posebno bilo zanimljivo. No hard feelings. Nije me niko oterao, dok mi je zanimljivo nemam nista protiv i da se nasalimo, cak i uvredljive izjave mi nisu strane, na zalost, ali svako svoj obraz sa sobom nosi, ja ne volim da vredjam a i ne vredjam se lako. Svraticu kad god hocu da malo razmenimo misljenja. Iako sam plavusa, nisam progutala pricu o 3:0, bas je super, svidja mi se. Ovaj sto mi preporucuje nesto sem cevapa u Sarajevu, neka zadrzi to za sebe, prijatno mu bilo.
-
semso poplava
Alal ti vera!
Svakom si lepo odgovorila
'Ajde Caos!
Svakom si lepo odgovorila
'Ajde Caos!
- Diwan
evo jos malo komentara sa b92
holandski komentator: jadan, jadan, golman s&cg..
Odoh da zamolim O slonove da nam ne daju vise od 7.
Komentator> nismo dali gol jer nismo imali priliku
A ja budala zamalo da izginem pošto sam žurio kući da gledam utakmicu.
Da li se ovaj teniski mec igra u dva ili tri dobijena seta?
Nadam se u dva
Sad mi više nije ni do zajebavanja.
kezmane majstoru!!!
kakvo govedo!
nisu oni psiholoski pukli - oni jednostavno nemaju veze sa fudbalom
Za koga ja ostajem budan u 2 ujutro, jebem ti fudbal i sport uopste u Srbiji...
Razmontirashe nas, jebote! hahahahaha
holandski komentator: jadan, jadan, golman s&cg..
Odoh da zamolim O slonove da nam ne daju vise od 7.
Komentator> nismo dali gol jer nismo imali priliku
A ja budala zamalo da izginem pošto sam žurio kući da gledam utakmicu.
Da li se ovaj teniski mec igra u dva ili tri dobijena seta?
Nadam se u dva
Sad mi više nije ni do zajebavanja.
kezmane majstoru!!!
kakvo govedo!
nisu oni psiholoski pukli - oni jednostavno nemaju veze sa fudbalom
Za koga ja ostajem budan u 2 ujutro, jebem ti fudbal i sport uopste u Srbiji...
Razmontirashe nas, jebote! hahahahaha
-
domi
saviola wrote:nakon poraza od holandije, povrede vidica, povrede dragutinovica, ranog pogotka argentine, a uzeci u obzir slabu psiho-fizicku spremnost nasih igraca, ovakav debakl se mogao i ocekivati. jos uvijek sam uvjerenja da smo npr. igrali 1.utakmicu protiv argentine u najjacem sastavu (s vidicem), odigrali bi najmanje nerijeseno.
takođe mislim da se ne treba sada utrkivati u olajavanju igraca, vec im treba dati podrsku koja im je neophodna da sto prije izađu iz krize i bar u 3.utakmici protiv obale slonovace sacuvaju ugled naseg fudbala.
no, i sam sam sklon vjerovanju da je za potpuni oporavak nase reprezentacije potrebno puno vise vremena, te ocekujem poraz i u susretu sa slonovima koji su pokazali da su veoma jaka ekipa i prava je steta sto nece ucestvovati u 2.krugu takmicenja.
Ma Argentinci su krivi sto su istrcali na teren da igraju...nisu trebali, pa dje to ima.
-
fukara_tz
Čavić i Dodik o trošku naroda na Mundijalu
Milorad Dodik i Dragan Čavić, premijer i predsjednik Republike Srpske, iskoristili su jučer ujutro pravo na korištenje aviona Vlade tog entiteta i o trošku poreznih obveznika otputovali u Njemačku kako bi na Svjetskom prvenstvu u nogometu gledali utakmicu SCG - Argentina.
Kako naš list nezvanično saznaje, krajnje odredište dvojice "ljutih" političkih protivnika, lidera SNSD-a i opozicionog SDS-a, bio je aerodrom kod njemačkog grada Dortmunda, 45 kilometara udaljen od stadiona na kome je igrana utakmica.
Od Sretena Ilića, direktora Vazduhoplovnog zavoda RS, nismo uspjeli saznati koliko košta Čavićev i Dodikov izlet u Njemačku. Objasnio nam je da "to Avaz ne treba interesovati". Međutim, u avioprijevozničkoj kompaniji "Linksair" iz Slovenije pojasnili su nam koliko koštaju troškovi ovog Dodikovog i Čavićevog zadovoljstva.
U ovoj agenciji, koja je do povratka aviona Vlade RS iznajmljivala svoje letjelice entitetskoj vladi, pojašnjavaju da bi njihova cijena od Banje Luke do Dortmunda i nazad bila 9,9 hiljada eura.
- Let traje sat i po, a naša cijena je malo viša od troškova koje imamo - kažu u "Linksairu".
Udaljen fotoreporter
Fotoreporter "Dnevnog avaza" uspio je snimiti Dodikov dolazak na Aerodrom Mahovljani kod Banje Luke, ali ga je osiguranje ubrzo udaljilo.
Zbog toga smo ostali uskraćeni za fotografiju Čavićevog dolaska.
Za koga su navijali?
Za koga su Čavić i Dodik navijali, da se naslutiti iz jedne od izjava entitetskog premijera da "uvijek navija za SCG, a za BiH samo kada igra protiv Turske".
Utakmica je završena katastrofalno po selekciju SCG: Argentina je pobijedila sa 6:0.
http://www.avaz.ba/absolutenm/anmviewer ... =12&isasp=
Milorad Dodik i Dragan Čavić, premijer i predsjednik Republike Srpske, iskoristili su jučer ujutro pravo na korištenje aviona Vlade tog entiteta i o trošku poreznih obveznika otputovali u Njemačku kako bi na Svjetskom prvenstvu u nogometu gledali utakmicu SCG - Argentina.
Kako naš list nezvanično saznaje, krajnje odredište dvojice "ljutih" političkih protivnika, lidera SNSD-a i opozicionog SDS-a, bio je aerodrom kod njemačkog grada Dortmunda, 45 kilometara udaljen od stadiona na kome je igrana utakmica.
Od Sretena Ilića, direktora Vazduhoplovnog zavoda RS, nismo uspjeli saznati koliko košta Čavićev i Dodikov izlet u Njemačku. Objasnio nam je da "to Avaz ne treba interesovati". Međutim, u avioprijevozničkoj kompaniji "Linksair" iz Slovenije pojasnili su nam koliko koštaju troškovi ovog Dodikovog i Čavićevog zadovoljstva.
U ovoj agenciji, koja je do povratka aviona Vlade RS iznajmljivala svoje letjelice entitetskoj vladi, pojašnjavaju da bi njihova cijena od Banje Luke do Dortmunda i nazad bila 9,9 hiljada eura.
- Let traje sat i po, a naša cijena je malo viša od troškova koje imamo - kažu u "Linksairu".
Udaljen fotoreporter
Fotoreporter "Dnevnog avaza" uspio je snimiti Dodikov dolazak na Aerodrom Mahovljani kod Banje Luke, ali ga je osiguranje ubrzo udaljilo.
Zbog toga smo ostali uskraćeni za fotografiju Čavićevog dolaska.
Za koga su navijali?
Za koga su Čavić i Dodik navijali, da se naslutiti iz jedne od izjava entitetskog premijera da "uvijek navija za SCG, a za BiH samo kada igra protiv Turske".
Utakmica je završena katastrofalno po selekciju SCG: Argentina je pobijedila sa 6:0.
http://www.avaz.ba/absolutenm/anmviewer ... =12&isasp=
-
domi
Evo ja sad bio an http://fifaworldcup.com da jos jednom pregledam video izvjestaj. Inace prikazuju i promasene prilike, jbg izvjestaj ko izvjestaj, medjutim posto je cifra bila 6-ica, jedva da su imali vremena prikazati i sve golove. Jedinu akciju Srbijanaca i Crnogoraca koju su prikazali je ona kad je Kezman dobio crveni. Meni pravo smijesno... 
- strong69
Bilo je gusto
Pobjednik se nije znao do kraja...Jos jednom su pokazali kakav im je mentalitet i da dobro mogu da odigraju samo kad ih ponesu nacionalni osjecaji i primitivni navijaci... Da ne zaboravim primitivizam Kezmana i Koromana u Bg... Jebi ga, da su ratovali sa Argentinom ko zna sta bi bilo