UBL wrote:Nakon nekoliko uzastopnih uspjesnih hitova, Rizzo je konacno zabetonirao svoje mjesto na zvjezdanom estradnom nebu.
Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
- Irm@
#151 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
- taxi_driver
a ko je taj rizo ruza?jeli sta pjevao prije rata ili je posljeratna zvijezda naseg estradnog neba.sad sam na guglanju vidio slicicu i ne sjecam ga se nesto.
i sta pjeva?kome pjeva?i svira li kur....
i sta pjeva?kome pjeva?i svira li kur....
-
vjestica
#154 rizzo
Rizzo je "zvijezda" koja je zasjala u tranziciji i postratnom periodu. Do prije nekoliko godina je bio tonac.
A kome pjeva, ne bih znala. Iskreno i ja se pitam.
A kome pjeva, ne bih znala. Iskreno i ja se pitam.
-
zemljotres
Nije bitno sta pjeva, nego sto ce nas dogodine predstavljati na Evroviziji, a ovo je samo pocetak kampanje. Ne znam kako bi drugacije objasnio tezu o ZACRTANOM putu.
- jazzer
E haveru ako je tebi vrhunac provoda nova godinaVaneXXX wrote:Rizzo hvala ti za nezaboravan docek nove godine 2004/2005.Puno pozdrava od raje iz Mostara
Sula,Zubac,Muha,Didi,Kemo-batina
sa rizom ruzom, nakon koje si mu i dandanas zahvalan,
onda tebi stvarno malo treba za dobar
provod.
- Meshtar
Ovdje pada u vodu ona: Nije bitno gdje si nego s kim sijazzer wrote:E haveru ako je tebi vrhunac provoda nova godinaVaneXXX wrote:Rizzo hvala ti za nezaboravan docek nove godine 2004/2005.Puno pozdrava od raje iz Mostara
provod.![]()
- jazzer
Bolje nova godina s rizom nego 1. Maj sa ninom (prsesom).Meshtar wrote:Ovdje pada u vodu ona: Nije bitno gdje si nego s kim sijazzer wrote:E haveru ako je tebi vrhunac provoda nova godinaVaneXXX wrote:Rizzo hvala ti za nezaboravan docek nove godine 2004/2005.Puno pozdrava od raje iz Mostara
provod.![]()
![]()
-
DonDavudes
#167 Re: rizzo ruza
zmijaIzmaj wrote:vjestica wrote:Sjedila sam u jednom kafiću do stola ..... Prisluškivala sam.....Žao mi je Pape, ali Rizzo e možda drag kao čovjek, ali je pravi mahalac.....![]()
jesi je nasla, zmijugo
-
rewritable
Mislim da nema smisla spominjati Rizzu Ruzu u ovako negativnom kontekstu.
Ipak, cinjenica da je prosao vise sela nego partizani u 2. svjetskom ratu, te da mu se brojke fanova na koncertima racunaju u odsutnima, a ne u prisutnima, ponukala je njegove menadzere da ozbiljno razmisle o ukljucivanju ringispila u redovnu godisnju turneju. Zivi bili pa vidjeli. Tresnjeva glava je na nogama!!!
Ipak, cinjenica da je prosao vise sela nego partizani u 2. svjetskom ratu, te da mu se brojke fanova na koncertima racunaju u odsutnima, a ne u prisutnima, ponukala je njegove menadzere da ozbiljno razmisle o ukljucivanju ringispila u redovnu godisnju turneju. Zivi bili pa vidjeli. Tresnjeva glava je na nogama!!!
- strong69
rewritable wrote:Mislim da nema smisla spominjati Rizzu Ruzu u ovako negativnom kontekstu.
-
semso poplava
ja Nove Godine i govanaVaneXXX wrote: Rizzo hvala ti za nezaboravan docek nove godine 2004/2005.
Puno pozdrava od raje iz Mostara
Last edited by semso poplava on 26/06/2006 16:34, edited 1 time in total.
-
semso poplava
ko kaze da se vise ne snima skrivena kamera "najgori dan pardon noc vaseg zivota"VaneXXX wrote: Rizzo hvala ti za nezaboravan docek nove godine 2004/2005.
vjerujem da je dernek bio "nezaboravan"
Viva Rizzo
Forza Kalimero
- Prince
Još da nemaš istu IP adresu kao UBL, sve bi bilo superVaneXXX wrote:Rizzo nedaj da te ovakvi zlobnici skrenu s puta kojeg si sebi zacrtao. Nastavi da radis ono u cemu si najbolji, a ove laike i muzicke analfabete ostavi nek gore u zavisti. Ako im je draze da im djeca odrastaju i stasavaju uz neke stuke, dubioze, siktere, neka ih....sreca, jos uvijek ima ljudi koji mogu da prepoznaju kvalitet, evo mala poslastica i za takve...http://www.zshare.net/video/kadaprodjesmahalom-wmv.html
Rizzo hvala ti za nezaboravan docek nove godine 2004/2005.