Plebiscit RS???

Post Reply
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

balkanmedia wrote:
Vozdra_123 wrote: koje 3 god hoces :D

GENOCIDAN je onaj koji dodje da istrijebi neku etnicku/religijsku grupu
to su uradili CETNICI

vidis jarane.... ja bih prvi pristao na podjelu bosne da smo sjeli pa se dogovorili na podjelu bosne, ali vi to niste htjeli nego ste htjeli citavu drzavu pa ste poceli sa etnickim ciscenjem
zasto? zato sto je nemoguce bilo podijeliti bosnu onakva kakva je bila
za razliku od jugoslavije....
koji kurac ti imas sa srbinom iz srbije... blizi ti je bio tvoj komsija musliman ili hrvat nego neki srbijanac...
dobar porodicni prijatelj iz banjaluke je odselio za bg davnih godina, ozenio srbijanku - ali je on vazda bio BOSANAC tamo....
Aha, onda gledajuci na Jasenovac-onda su Hrvati i Muslimani vise genocidni, zar ne? Oni nisu pustali ni zene, ni djecu....

I kako ti gore navedoh-pa zar nije prvo etnicko ciscenje ucinjeno nad Srbima 26.03.1992., zar nije prvi logor u SRBiH napravljen za Srbe pocetkom marta 1992. u Brodu?? Kako se to uklapa u tvoj pricu?

Kao sto ce Kutiljero posvjedociti nije ni trebalo dijeliti Bosnu i Hercegovinu-bilo je dovoljno preurediti (i to je otprilike ono za sta se danas zalaze bosnjacka politika) i svi znamo ko je povukao potpis...

A kao sto ti je iskustvo pokazalo-kako nije 'moguce' dijeliti BiH-tako je nije bilo lako ni iscupati iz SFRJ bez posljedica-pogotovo ako napadas ustav!

Koliko se sjecam ti rece da su to sve bili Jugosloveni??
A sta imam zajednicko sa Srbinom iz Srbije ili Hrvatske ili Slovenije-pa recimo da taj SRbin nece pucati u srpsku zastavu na vjencanju kako ce to uraditi moj "komsija" musliman....

Bio tvoj komsija "bosanac" tamo ili ne - tamo niko nece pucati u srpske svatove, zar ne? Slab je to argument....
jebo ta ustav i ti njega...
isto kao i papir na kojemu je zasnovan brak izmedju muza i zene...

aha...
znaci sad se pocinjemo vracati na istoriju....
sad ce biti samo srbi stradali u jasenovcu.... sta je bilo sa muslimana koji su samo mogli biti hrvati ili srbi? vidis i moje porodice je stradalo u jasenovcu a nisu bili srbi...
cija tijela su plovila drinom u WWII i sada? srpska?
kako to da za 500 godina turske vladavine vi prezivili kad vas toliko muslimani istrebljuju? eh da su bogdo....
hebem ja mater turcima za nedovrsen posao :D
balkanmedia

Post by balkanmedia »

Vozdra_123 wrote:@balkan

evo jedno prijateljsko pitanje

kad ste vec htjeli da protjerate ljude
sto ste morali unistavati imovinu i kulturu ove drzave?
ne znam..obrati se onima koji su rusili i na jednoj i na drugoj strani....a i onima koji su rusili onako lijepu drzavu....
balkanmedia

Post by balkanmedia »

Vozdra_123 wrote:
jebo ta ustav i ti njega...
isto kao i papir na kojemu je zasnovan brak izmedju muza i zene...
to i Dodik kaze
Vozdra_123 wrote: aha...
znaci sad se pocinjemo vracati na istoriju....
sad ce biti samo srbi stradali u jasenovcu.... sta je bilo sa muslimana koji su samo mogli biti hrvati ili srbi? vidis i moje porodice je stradalo u jasenovcu a nisu bili srbi...
cija tijela su plovila drinom u WWII i sada? srpska?
pa ti tako zakljucujes o "genocidnim" narodima...samo pratim tvoju logiku....
kako to da za 500 godina turske vladavine vi prezivili kad vas toliko muslimani istrebljuju? eh da su bogdo....
....kazu da "pozitivne ideje-iznjedre pozitivna djela".....
Last edited by balkanmedia on 30/05/2006 23:38, edited 1 time in total.
muha_sa

Post by muha_sa »

balkanmedia wrote:

ne znam..obrati se onima koji su rusili i na jednoj i na drugoj strani....a i onima koji su rusili onako lijepu drzavu....
Ma jašta--svi su isti ---ipak smo mi napali jadni miroljubivi goloruki nebeski--još i genocid počinismo---sram nek nas je
A_I_

Post by A_I_ »

Vozdra_123 wrote: kako to da za 500 godina turske vladavine vi prezivili kad vas toliko muslimani istrebljuju? eh da su bogdo....
stay on course, pls
ne daj im povoda ni sekunde !
balkanmedia

Post by balkanmedia »

...ostade na kursu ;)

8)

:)
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

muha_sa wrote:
balkanmedia wrote:

Ma jašta--svi su isti ---ipak smo mi napali jadni miroljubivi goloruki nebeski--još i genocid počinismo---sram nek nas je
ma jebaji mu mater...
sa bolesnim se ne da razgovarati

kako unuk? :-D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

balkanmedia wrote:

:lol: :lol: :lol:
BISCANIN2

Post by BISCANIN2 »

Kao i uvijek ČETNICI njabolje razumiju JEZIK SILE .
To je provjereno pravilo , sjetimo se BALVAN REVOLUCIJA , ČAO MAO SAO , ITD KAKO ČETNICI NISTA NECE ,NISTA NE PRIHVATAJU ,RADE STA HOCE I SLICNO , poslije traktorijade u cro TOTALNO DRUGA SITUACIJA , na kosovi ista stvar nista nece nista ne prihvataju , progoni ubistva i slicno i poslije 72dana potpuna kapitulacija i sad oni pregovaraju prihvataju itd.
Jebiga govna KOD NAS nisu dotucena do kraja i sad nas zajebavaju .
Najljepši dan za sve bosance hercegovce za patriote ove zemlje bio dan refenduma u republici svinjskoj ,BOSANCI BI IMALI PRAVO DA VRATE ONO STO IM PRIPADA.

BALKANMEDIA objasni roditeljima 1400 sarajevske djece HILJADUČETIRISTO DJECE , (ZAMISLI SE NAD SVOJIM DJECOM AKO JE IMAS )demokratska prava pečinara u republici svinjskoj .
Objasni roDITELJIMA SA TUZLANSKE KAPIJE , o pravima i volji .
NEK TE JE SRAM .
Moderatoru aki imas duse banuj , banuj .
Lakse mi je kad neko otvoreno vrijeđa ili psuje nego ovako kad se presučuju činjenice i ruši dostojanstvo žrtava .
balkanmedia

Post by balkanmedia »

Biscanine, ko ce objasniti djeci onih staraca pobijenih u Sijekovcu 26.03.1992. ista?? Imas li im ti sta objasniti???

Ko ce Gardovicima objasniti sto im je ubijen otac na BAs Carsiji?

Ko ce onim ljudima na Kupresu objasniti nesto? hoces li ti Biscanine??

Hoces li im ti objasniti, Biscanine, da ste krenuli vi prvi tuci "govna"!!!???

Je li, Biscanine? Kako se datumi ovih dogadjaja uklapaju u tvoju logiku??

Kojim jezikom se to pricalo, Biscanine, u Brodu u martu 1992.?? To se htjelo da Srbi razumiju bolje, posto samo silu razumiju, je li Biscanine???
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

balkanmedia wrote:Biscanine, ko ce objasniti djeci onih staraca pobijenih u Sijekovcu 26.03.1992. ista?? Imas li im ti sta objasniti???

Kojim jezikom se to pricalo, Biscanine, u Brodu u martu 1992.?? To se htjelo da Srbi razumiju bolje, posto samo silu razumiju, je li Biscanine???
ja tebi metak a ti mene koljes, oci vadis, rezes usi
ko je civilizovan? :D

jarane hajde ti jedno pivce za zivce :D
libertyBiH

Post by libertyBiH »

Milom ili silom da vrate jos 16 % teritorije pa da onda pricamo o nekoj buducnosti BiH . :bih:
balkanmedia

Post by balkanmedia »

libertyBiH wrote:Milom ili silom da vrate jos 16 % teritorije pa da onda pricamo o nekoj buducnosti BiH . :bih:
cuj teritorija? pa da vam je bilo do teritorije-ne biste onoliku zemlju odbacili, zar ne?

a ja glasam da probate silom....
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

@balkan

koje si ti godiste?
odakle iz bosne si?
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

balkanmedia wrote:
libertyBiH wrote:Milom ili silom da vrate jos 16 % teritorije pa da onda pricamo o nekoj buducnosti BiH . :bih:
cuj teritorija? pa da vam je bilo do teritorije-ne biste onoliku zemlju odbacili, zar ne?

jeste li se to ovoga puta spremili za rat? :lol:
BISCANIN2

Post by BISCANIN2 »

is
canine, ko ce objasniti djeci onih staraca pobijenih u Sijekovcu 26.03.1992. ista?? Imas li im ti sta objasniti???
Za zlocin u SIJEKOVCU znas dobro koga ces da pitas HRVATE .
ALI CE ONI PRIJE TEBE DA UPITAJU ZA VUKOVAR , DREŽNIK , KORENICU I ITD.
SVAT JE BIO MJESEC I PO DANA POSLIJE BJELJINE , SJECASLI SE BJELJINE .
I SASVIM SLUCAJNO JE ČETNIČKA ARTILJERIJA BILA DVA MJESECA PRIJE SVATA UKOPANA OKO SARAJEVA ?
SASVIM SLUČAJNO JE SPALJENA ISTOČNA STRANA MOSTARA , SASVIM SLUČAJNO SU SRBI NAPUSTILI BIHAC U MARTU 92 I APRILU 92.
HE HE TI BI VOLIO DA JE ISTINA ALI LAŽEŠ , BROD JE TUČEN SA CRO STRANE I IMAŠ OBRAZA TO SPOMINJES , ZABORAVLJAS BIJELJINU .
KOJIM LJUDIMA ??? HRVATSKI GARDISTIMA ILI YU ČETNICIMA to ti je bio njihov sukob u kojoj su tudjini gardisit ispusili ,kakve to veze ima sa nama.
To se htjelo da Srbi razumiju bolje, posto samo silu razumiju, je li Biscanine???
NE PODVALJUJ MI NE SRBI , NEGO ČETNICI ,JA KAO BOSANAC ZNAM RAZLIKU .
ČETNICI SU GOVNA I RAZUMIJU JEDINO JEZIK SILE .
PRAVILO KOJE SMO SKONTALI U PERIODU 92-95 .
TI SI OČIT PRIMJER .
BISCANIN2

Post by BISCANIN2 »

c
uj teritorija? pa da vam je bilo do teritorije-ne biste onoliku zemlju odbacili, zar ne?

No sikiriki ,bosna je prezivjela zadatak usijesno obavljen ,kad tad stacemo i vama ukraj , hvala bogu imamo i vremna i strpljenja .
Prebacila je BOSNA I VEČA GOVNA PREKO LEDJA .
Ovo kao i uvijek zavisi od vas VI STE TI KOJI RIJESAVATE SILOM ,SLO CRO BIH KOSOVO .
Nema potrebe samo ce da otpadne , ISTO VRIJEDI SAD KAO I 92 NI PEDLJA BOSNE , PA KO VOLI NEK IZVOLI 8) .
mostarac

Post by mostarac »

citajuci forume i politicke teme na njima jedini osjecaj koji imam je da se nadam da cu jednog dana imati nesto ovakvo:

Image

ili ovakvo:

Image

ili bar ovakvo

Image

jebo ti divlja balkanska plemena :(

Ako sam ja imao nesrecu da se rodim u supku svijeta, moja djeca tu nesrecu ne moraju imati
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

@mostarac

pazi ba ova dva donja su opasna skoro ko i balkanski :D
lahor

Post by lahor »

balkanmedia wrote:Biscanine, ko ce objasniti djeci onih staraca pobijenih u Sijekovcu 26.03.1992. ista?? Imas li im ti sta objasniti???

Nemoj vise bogati,sad si presro.Zao mi samo zrtava koje pominjes a zaboravljas da ste prvo sravnili selo Ravno u Hercegovini!Bijeljina!Brcko!
Foca!Zvornik!Prijedor!Kozarac.......logori,silovanja,pljacka,klanje,SREBRENICA!!!...Hoces li jos ili si tolika budala da branis nesto sto je osudjeno na propast jer je nastalo na tudjoj nesreci i zlocinu.Hrabri i nebeski narod...hm?Kako ste samo bjezali pred Dudakovicem95.a sta bi tek sad bilo.Gotovo je prokockaste 92.samo zlocini ostase iza vas,zato sad se usutite jer izgubicete i svoj cetnitet uskoro.
mostarac

Post by mostarac »

Vozdra_123 wrote:@mostarac

pazi ba ova dva donja su opasna skoro ko i balkanski :D
onaj gornji mozda, ovaj donji i ne bas, ali kod ovog gornjeg sam mislio vise na englesku nego na onaj "ostrvskiji" dio kraljevstva :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

balkanmedia wrote:
A_I_ wrote:@balkanmedia & The Man

1) Republika Sumska nije Republika u obliku kakve su bile Republike Hrvatska, BiH, Slovenija, Makedonija... prema tome nekog povlačenja paralela je BESMISLENO

2) te Republike u Yugi su barem 50god. bile Republike/Države dok je RS nastala agresijom jednog dijela BiH naroda poslije referenduma - ne želeći se "odvojiti" od Srbije pardon "Yugoslavije"
...
gospodo ne pravite se blećcima :x
1) NIkad cuo za Republiku Sumsku

2) Republika Srpska je nastala 09.01.1992. kao odgovor na krsenje ustava SRBiH i SFRJ od strane poslanika SDA i HDZ u parlamentu SRBiH u oktobru 1991.-jedina "agresija" koja je bila - bila je na ustavni poredak SFRJ od strane SDA i HDZ....
Hm samo jos fali pod tackom dva a nakon ove tri tacke... na jadan i nespreman srpski narod koji je uzgred vec zauzeo polozaje oko cijelog Sarajeva a braca preko Drine vec poravnali Vukovar sa zemljom.
Ja tebe mogu shvatiti da ti branis svoju stranu i to je sasvim ok i normalno medjutim vec i plemena Bantu crnaca znaju prave uzroke rata na Balkanu. O kojoj ti pricas SFRJ kad su Slovenija i Hrvatska vec bile izasle iz nje, proglasile samostalnost i medjunarodno priznate. U tom slucaju ni Ustav SFRJ vise nije bi vazeci jer se on odnosio na komletnu SFRJ. Ako mislis na referendum onda je to bilo izjasnjavanje gradjana o statusu bivse REPUBLIKE (ne autonomne pokrajine, ne entiteta nego republike). E sada ce tvoj odgovor vjerovatno biti nema problema to zele i Srbi iz RS-a. A ja cu ti odgovoriti isto tako, nema problema ali po popisu iz 91 godine jer entitet RS je stvoren na genocidu i protjerivanju stanovnistva sa svojih "vjekovnih" ognjista. Ja samo ne mogu da shvatim to da ljudi iz RS-a ne mogu da isto tako shvate da nisu vise sila iz 91 godine potpomognuta sa Srbijom i da je BiH suverena drzava sa svojim granicama i sa svoja dva "privremena" entiteta i sto je najvaznije sa sada budnim ljudima koji se zovu Bosanci i Hercegovci. U Srbiji se za RS interesuje samo Tomislav Nikolic jer on svoju politiku i zasniva iskljucivo na pravljenju sranja medjutim mali je isuvise kao i njegova partija da bi mogao svoje ciljeve ostvarivati.
Dakle dragi pobornici Dodikove zamisli spustite se na zemlju i pokusajte izvuci pouke iz sranja koje ste pravili prije 15 godina u kojima niste ni vi ni malo dobro prosli i ne barkajte vise u BiH jer to nije vise zemlja kamenih spavaca.
The Man

Post by The Man »

BISCANIN2 wrote:
jebo ti divlja balkanska plemena Sad

Ako sam ja imao nesrecu da se rodim u supku svijeta, moja djeca tu nesrecu ne moraju imati

Na vrh
AKO TI JE MOSTAR SHUPAK SVIJETA onda ti nisi ni M o mostarca .
Neka te tamo i tebe i tvoje dijece, mostaru ocito ne trebas .
Ova država je postala ne šupak...gnojavi čmar svijeta zahvaljujući "patriotama" koji izbacuju zaslužne gradjane-invalide na cestu, vozaju se u novim A8 audijima dok penzioneri mole preko radija da im se omoguči da imaju samo za lijekove, zahvaljujuči "patriotama" koji prodaju Maršalku za crvavih 6 miliona eura + morali su da sruše i počiste!! (da su normalna vremena ne bi se uopšte ni prodavalo, ako bi se prodavalo cijena bi bila astronomska u najmanju ruku)... u ratu je četnicizam uništavao ovu zemlju, a u miru ga balinluk uništava još više!!!! :x :x :x
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

The Man wrote:
BISCANIN2 wrote:
jebo ti divlja balkanska plemena Sad

Na vrh
AKO TI JE MOSTAR SHUPAK SVIJETA onda ti nisi ni M o mostarca .
Neka te tamo i tebe i tvoje dijece, mostaru ocito ne trebas .
Ova država je postala ne šupak...gnojavi čmar svijeta zahvaljujući "patriotama" koji izbacuju zaslužne gradjane-invalide na cestu, vozaju se u novim A8 audijima dok penzioneri mole preko radija da im se omoguči da imaju samo za lijekove, zahvaljujuči "patriotama" koji prodaju Maršalku za crvavih 6 miliona eura + morali su da sruše i počiste!! (da su normalna vremena ne bi se uopšte ni prodavalo, ako bi se prodavalo cijena bi bila astronomska u najmanju ruku)... u ratu je četnicizam uništavao ovu zemlju, a u miru ga balinluk uništava još više!!!! :x :x :x
na zalost skroz si u pravu :(
BISCANIN2

Post by BISCANIN2 »

u ratu je četnicizam uništavao ovu zemlju, a u miru ga balinluk uništava još više!!!! Mad Mad
100% ISTOG SMO MISLJENJA .
Samo MI SMO GLAVNI KRIVCI , JER NE KORISITMO NI 10% NASIH MOGUCNOSTI .
Sve nam se svodi na price , šupljicu , kukanje I NE ZASLUZUJEMO BOLJE .
USPUT otvorio sam u subotu paintball klub u Bihacu :D .Prezentacija uspijesno zavrsena :-D :-D
Post Reply