[email protected]shiljak wrote:evo ako treba nekom poslati google wave pozivnicu... postavite mail
Reko kad niko neće da ja budem džon obraz
Moderator: Benq
[email protected]shiljak wrote:evo ako treba nekom poslati google wave pozivnicu... postavite mail
ko vam je kriv, sto ne pitate shiljka - iskusnijeghakazvaka wrote:ni meni istoQler wrote:a sta sa onim waveom. ja ga imam, ali se nista ne desava, nit imam koga od raje niti ko sta pise
endeshaqqa wrote:[email protected]shiljak wrote:evo ako treba nekom poslati google wave pozivnicu... postavite mail
Hvala ti ali mi piše da mi google wave još nije aktiviranshiljak wrote:endeshaqqa wrote:[email protected]shiljak wrote:evo ako treba nekom poslati google wave pozivnicu... postavite mail
samo da se zahvalim za invite, sve radi ali na mom komp. kući gdje imam chrome.shiljak wrote:@shaqqa nema se sta aktivirati, samo kliknes na onaj link sto si dobio u mailu, i logas se sa google-ovim accountom
E pa buraz u tome je caka, nisam ni dobio ništa na mailshiljak wrote:@shaqqa nema se sta aktivirati, samo kliknes na onaj link sto si dobio u mailu, i logas se sa google-ovim accountom
Moraju ti poslati invitaciju, to oni manuelno salju, mozda ti posalju za 7 mozda za 30 dana...shaqqa wrote:E pa buraz u tome je caka, nisam ni dobio ništa na mailshiljak wrote:@shaqqa nema se sta aktivirati, samo kliknes na onaj link sto si dobio u mailu, i logas se sa google-ovim accountom
Dohakali ali kada se malo drugacije poredaju figure...suad-sarajevo wrote:Sve je to OK al ovim našim bosanskim terminima još dugo neće "dohakati".
http://translate.google.com/#hr|en|ba%C ... to%20merak
logo bez sjeneostro i na prvu wrote:Google testing new search interface
http://www.neowin.net/news/main/09/11/2 ... -interface
mediji špekulišu da je to neka vrsta upozorenja pred smak svijeta.
------
Jednostavnim računom dođe se do podatka da će nam "otkucati" za 16 dana, odnosno za Novu 2010. godinu.
-----
Izracunajte malo bolje matematicari, to je valjda do 25 to jest do Bozica.
c c c nidje veze
-----
kao prvo sarajlija sta ti imas iz matematike... prvo djelis ove brojeve sa 60 da dobijes minute, pa dijelis opet sa 60 da dobijes sate, i onda sve dijelis sa 24 da vidis koliko je to dana i dobijes 16,5xxxx...
-----
Za LOL-a, zadnja dva su sekunde i njih odma brisem 1433709, znaci 14337 minuta je ostalo. Kada to podijelis sa 60 ostane 238,95 sati, pa kada to podijelis sa 24 sata u danu ostane 9,9 dana. Dalje racunaj sam.
----
Najjednostavnije je, ako vec hocete da racunate, da prepisete taj broj u polje za pretrazivanje i dodate "seconds in days" (npr. 1420970 seconds in days) i dobice te rezultat koliko je to dana. Google je cudo sta sve zna.
---
Hahahaha, pa koji si ti levat....
Cuj frajer brise zadnje dvije cifre da pretvori sekunde u minute![]()
---
Eh što mi plaho dođe ovaj novi chrome zbog ovih "extensions"ostro i na prvu wrote:Today we're excited to introduce a new stable release of Google Chrome for Windows, which includes two of the browser's most frequently requested features: extensions and bookmark sync.
http://googleblog.blogspot.com/2010/01/ ... e-for.html