Kad muskarci vole....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
black

Post by black »

teletrader wrote:
Max.Cherry wrote:
Kod mene je tako, ali možda sam i plaho ružan pa je i do mene, ko zna... :D
Pa mozhda da promjenis pricu..
Sjedim neki dan u Escobaru,a one su secije pa raja jedna pored drugih i htio ne htio,cujes sta ljudi oko tebe pricaju...
I tako neki frajercic sa onom Irokez frizurom prica curici kako je nedavno na autoputu do Zagreba vozio cak 180 (ja ga htjedoh upitati a jel' bez ruku?) a ona u njega gleda ko da je Tito..
Znaci
-Nemoj vise jesti cevape nego idi u Mcdonalds u Zagreb ;)
-promjeni frizuru,ako si malo stariji pa ne dolikuje ova indijanska,mozhe i neka u stilu "Ramazotti" :D
i meni se slicno desilo..cekajuci jarana sjedim i pijem kaficu..a blizu sjede dvije napucane jarebice i htio ne htio cujem kako pricaju za nekog lika kako je dobar bla bla ali...nema auto... :x
Lace

Post by Lace »

ebi ga...to mu je "falinka" :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

p.s. nisu svi momci isti, isto tako vazi i za cure.

@teletrader + @black
Da nisam vidjela svojim ocima tesko bih mogla nesto ovako povjerovati ali nazalost........imamo i takvih primjera u Bosni.
Ja i jedan od mojih jarana smo jednu noc izlazili u grad u Bosni, on pozajmi auto od svog tate (posto on nema - bijeda :D ), nisam mogla vjerovati ali cure se fakat pocele ljepiti uz auto, zvizde :shock: .
Koliko je komicno toliko je i tuzno :roll: (one su mene totalno ignorisale a nisu znale da mu ja nisam djevojka :D ).
Ne radi se o jednoj curi nego ih je bilo dosta.... poslije toga dolaze, hoce da se upoznaju sa njim.... morala sam mu biti "djevojka" tu noc. :D :D
shin

Post by shin »

McLaren F1

dreams come true
manijak1

Post by manijak1 »

:( :( Đe li sam ja bio sa autom tu noć :( :( .....ma možda ni tada mi ne bi zviždale :( :( ......šteta :( :( :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

manijak1 wrote::( :( Đe li sam ja bio sa autom tu noć :( :( .....ma možda ni tada mi ne bi zviždale :( :( ......šteta :( :( :D
"Te" :D koje sam ja vidjela bi sigurno zvizdale :D , samo ako imas kakvo bolje bibi (pozajmi od nekoga kao sto je i moj jaran uradio :D ).
Steta pa propusti zadnju :oops: saMsu. :( :( :D
teletrader

Post by teletrader »

Pa onda sam ja gabor i po...
Evo vec sam peti dan u stojadinu i to smedjem a nije cak ni moj,da samo znas kako mi trube na semaforima :D
Imao sam negdje Range Rovera al' sam se navikao na ovaj stojadinov mjenjac,pravi je muski... :D Podsjeca me na dobra stara vremena kad se znao red..
FAtka

Post by FAtka »

odgovor je za 10+, samo bez stida...fino je vidjeti koliko ti svoju hanumu VOLISH...ma sta se desilo
to je ono o cemu sam vam pricala :D :D :D
FAtka

Post by FAtka »

Max.Cherry wrote:Vala si joj dobar keder udario... Svaka čast. A ja nisam maznuo Jackie jer sam hajvan bio jebiga... i sam si vidio. Poslije sam skonto neke stvari, ko što to obično bidne.

Što se tiče mojih znakova kada volim ženu... Pa uglavnom joj poklanjam svoju ljubav i pažnju što više mogu, i bojim se da bih mogao ostati bez nje. Ali teško mi je doći do tog stadija, jer me žene sve manje vole na duge staze, mada sam ja spreman davati im svoju ljubav kad god požele...

Neko reče gore... Mislim da je to upravo Fatka bila, da treba pustiti ljubav da naraste. I insinuacija je bila da se muškarci boje razvijanja veze u bilo kom smjeru, pa i u pozitivnom, da im je lakše pobjeći ako odmah u startu nije sve savršeno. Eh, evo vidiš, vezano za ovo što napisah prije... Kod mene se dešava apsolutno obrnuta situacija - ja sam spreman dati sebe i uvijek dajem sebe kada uđem u vezu. Ali upravo je druga, nježnija, ljepša, nazovi je kako hoćeš - strana - ta koja pravi opstrukcije i koja se povlači iz romanse. Kod mene je tako, ali možda sam i plaho ružan pa je i do mene, ko zna... :D
da te utjeshim ima slucajeva kad se zene zaljube u fakat ruzne muskarce, ne mislim nelijepe vec bas ono uzasno grozno ruzne...
zato sto vide valjda ono u njima sto drugi i ne traze
divnu dushu, karizmu, nesto sto niko drugi nema
za svakog ima nade
:D :D :D
teletrader

Post by teletrader »

FAtka wrote:
Max.Cherry wrote:Vala si joj dobar keder udario... Svaka čast. A ja nisam maznuo Jackie jer sam hajvan bio jebiga... i sam si vidio. Poslije sam skonto neke stvari, ko što to obično bidne.

Što se tiče mojih znakova kada volim ženu... Pa uglavnom joj poklanjam svoju ljubav i pažnju što više mogu, i bojim se da bih mogao ostati bez nje. Ali teško mi je doći do tog stadija, jer me žene sve manje vole na duge staze, mada sam ja spreman davati im svoju ljubav kad god požele...

Neko reče gore... Mislim da je to upravo Fatka bila, da treba pustiti ljubav da naraste. I insinuacija je bila da se muškarci boje razvijanja veze u bilo kom smjeru, pa i u pozitivnom, da im je lakše pobjeći ako odmah u startu nije sve savršeno. Eh, evo vidiš, vezano za ovo što napisah prije... Kod mene se dešava apsolutno obrnuta situacija - ja sam spreman dati sebe i uvijek dajem sebe kada uđem u vezu. Ali upravo je druga, nježnija, ljepša, nazovi je kako hoćeš - strana - ta koja pravi opstrukcije i koja se povlači iz romanse. Kod mene je tako, ali možda sam i plaho ružan pa je i do mene, ko zna... :D
da te utjeshim ima slucajeva kad se zene zaljube u fakat ruzne muskarce, ne mislim nelijepe vec bas ono uzasno grozno ruzne...
zato sto vide valjda ono u njima sto drugi i ne traze
divnu dushu, karizmu, nesto sto niko drugi nema
za svakog ima nade
Jes' vala Fata he u pravu,pogledaj npr. onog glumca Willem Defoe,nikakva faca al' sta ces,on i u stojadinu zraci karizmom...
FAtka

Post by FAtka »

mene on podsjeca na smrt :D :D glasnika smrti..il tako nesto
strashan je, zanimljiva mu je faca...al je vishe ono sto se opisuje kao toliko ugly da je sexy..the beast

al sam sigurna da je nekome i on LPEIJ, LIJEP :D :D ne znam sta tipkam od straha
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

teletrader wrote:Jes' vala Fata he u pravu,pogledaj npr. onog glumca Willem Defoe,nikakva faca al' sta ces,on i u stojadinu zraci karizmom...
Ha ha ha :lol: :lol: :lol: ... Citam ovo i skontam da imam fotku sa Willemom kad je bio na SFF-u, da je postiram pa uporedite... :lol: :lol: :lol: ... Neuporedivo. Dobro... ja napisah ono možda sam ružan ko zajebanjciju a vi odmah se ufatili ko pjan za banderu. Ipak sam ja lijep, nemojte me sjebavat' sad...

@Tele... - KEDER, to ti je tesko za objasniti... jeste, to je mamac u ribolovu, i to ziv, koprca se, i jeste, to je guma oko shajbe na autu. Ali ovdje je to nesto specificno. Obicno sluzi kada hoces da kazes da si nekoga isfolirao kvalitetno (lavore valj'o, jedere udar'o, po chevape bac'o...), ali barem o krugu raje gdje se ja vrtim... mi to koristimo i kada hocemo da reknemo da si se dobro ponio u datoj situaciji, u drushtvu neke osobe suprotnog spola. Pa ti rastumachi josh...

@Lace... ovo moram kazati, jer sam fin momak - VOLIM TE.

Eh, dai ovo reknem... Izashao ja jednom sa djevojkom, prvi put. Ja nemam auto, ona ima. "Ja ti stanujem daleko od javnog prijevoza", kazhe ona, pa je auto ovdje neophodno. I izadjemo mi i budemo vani 6 sati meschini, sve super, odlicno. Pozdravimo se na kraju k'o da nema sutra. Al u panjevima. Nisam je uspio natjerati na drugi izlazak od tada pa 6 mjeseci naovamo. Auto. Taj vrhunac statusnog simbola u Boshnjaka. Huh.
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Pardon, iapk moram biti fin do kraja:

@BlackCat: Grazie. (i pitanje - da li tvoj monitor kvalitetno prikazuje cifre, brojeve...? :-? )
black-cat

Post by black-cat »

pa to bi ti trebao reci :? :?
sasomange

Post by sasomange »

MOje misljenje na ono pitanje, zasto musakarci ostave djevojke kad ih vole.
Ima slucajeva gdje momci to rade i to poprilicna cifra. Razlog moze bit strah pogotovo ako je mladji, strah da ce nesto propustit ako ostane u vezi. To se pogotovo desava u slucajevima gdje jarani od momka nemaju cure i vode zivot bez cenzure, rostiljaju zajebavaju se i tako. Covjek tek zna koliko nekoga voli kad se od te osobe odvoji. Isto tako momci koji imaju klasicne bosanske djevojke, koje su opterecene sa brakom, znaju se povuci iz veze. Evo primjer iz mog iskustva. Zabavljam se skoro 3 godine sa curom koja je starija od mene godinu i po, ja studiram ona vec radi zadnje dvije godine na dobrom radnom mjestu, dok ja povremeno raznosim pizze. Njoj to ne smeta, jer vozam kantu od auta, nit se opterecavam sa tim. E sad, ja sam se par puta naso u toj situaciji gdje sam si reko necu vise ostat u vezi, jer nit mi se zeni jos, a opet nebi volio da je zavlacim u nesto sto je nesigurno, a drugo ja osjetim da je njoj vec polako vrijeme jer sve drugarice su joj poudate, i htjeo to covjek priznat ili ne najebeniji je taj vanjski pritisak. Znaci covjek moze volit osobu i ostavit je, nije sto je kukavica, ja licno nemogu to da prevalim preko usta tek tako lako, nego moze bit bas zato sto se momak brine i za njenu buducnost. Nekome drugome dat savjet je prilicno lagano, jer covjek u tom trenutku koristi glavu, al kad volis nekog tesko je glavu slusat kad je srce jace. Ja sam momentalno sam u takvoj situaciji, gdje neznam nac rjesenje, kako god se odlucim ne mogu tek tako bit pametan. Meni se je pod kozu uvukla, i sad neznam za sta da se opredjelim. Cudan je ovaj zivot
Mona Lisa

Post by Mona Lisa »

Max Cherry

Eh, dai ovo reknem... Izashao ja jednom sa djevojkom, prvi put. Ja nemam auto, ona ima. "Ja ti stanujem daleko od javnog prijevoza", kazhe ona, pa je auto ovdje neophodno. I izadjemo mi i budemo vani 6 sati meschini, sve super, odlicno. Pozdravimo se na kraju k'o da nema sutra. Al u panjevima. Nisam je uspio natjerati na drugi izlazak od tada pa 6 mjeseci naovamo. Auto. Taj vrhunac statusnog simbola u Boshnjaka. Huh.[/quote]

Nego, sta ako ja nemam auto, jel onda ja nemam prolaza :? :?

Ako nemas ti,a nemam Bogami ni ja sta cemo onda?
FAtka

Post by FAtka »

Max.Cherry wrote:
teletrader wrote:Jes' vala Fata he u pravu,pogledaj npr. onog glumca Willem Defoe,nikakva faca al' sta ces,on i u stojadinu zraci karizmom...
Ha ha ha :lol: :lol: :lol: ... Citam ovo i skontam da imam fotku sa Willemom kad je bio na SFF-u, da je postiram pa uporedite... :lol: :lol: :lol: ... Neuporedivo. Dobro... ja napisah ono možda sam ružan ko zajebanjciju a vi odmah se ufatili ko pjan za banderu. Ipak sam ja lijep, nemojte me sjebavat' sad...

@Tele... - KEDER, to ti je tesko za objasniti... jeste, to je mamac u ribolovu, i to ziv, koprca se, i jeste, to je guma oko shajbe na autu. Ali ovdje je to nesto specificno. Obicno sluzi kada hoces da kazes da si nekoga isfolirao kvalitetno (lavore valj'o, jedere udar'o, po chevape bac'o...), ali barem o krugu raje gdje se ja vrtim... mi to koristimo i kada hocemo da reknemo da si se dobro ponio u datoj situaciji, u drushtvu neke osobe suprotnog spola. Pa ti rastumachi josh...

Eh, dai ovo reknem... Izashao ja jednom sa djevojkom, prvi put. Ja nemam auto, ona ima. "Ja ti stanujem daleko od javnog prijevoza", kazhe ona, pa je auto ovdje neophodno. I izadjemo mi i budemo vani 6 sati meschini, sve super, odlicno. Pozdravimo se na kraju k'o da nema sutra. Al u panjevima. Nisam je uspio natjerati na drugi izlazak od tada pa 6 mjeseci naovamo. Auto. Taj vrhunac statusnog simbola u Boshnjaka. Huh.
hih baksuz samo sto nismo iz istog grada...
ja bih ti posudila svoj bibi...nije sta al nije ni los...nije stojadin...
jes da je zenski...al SVE ZA LJUBAV...
s tim da mi napunish rezervoar...
al evo MaxCherry tvoj se ljubavni problem rijesio sam od sebe...fino u autobus..i do Mona Lise....
teletrader

Post by teletrader »

FAtka wrote:
Max.Cherry wrote:

hih baksuz samo sto nismo iz istog grada...
ja bih ti posudila svoj bibi...nije sta al nije ni los...nije stojadin...
Fato ti si neki opasni burzhoazijsko-reakcionarni element..
8)
Vozis auto bolje od stojadina (ma vozim i ja samo sada kada me neko pita kazhem da sam dosh'o "tobe" od toga),imas cetverocifrenu platu,nosis posao kuci da radis..
Tuzhicu te jal Sindikatu jal pokretu "Dosta" a da znas kako oni biju.. :-)

@Maximilian
Naucih ja od tebe finih izraza,mada ne bih rekao da poticu iz Centra-S.grada (moje zone odgovornosti)... :)
Kako god "bosnische Sprache,schwere Sprache" ja ni poslije 30 godina nisam skont'o sto se stanovnik Bihaca zove "Bishchanin" :-)
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Heh sto se vi napricaste ja tek sad dosla da vidim :)
Hm..ima tu pametnih stvari,ali bit cu konkretna kao i Lace :Jel ima neko da me voli? :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

kriticarka_nikova wrote: ..... ali bit cu konkretna kao i Lace: Jel ima neko da me voli? :D
:) Ima, ... :-)
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

kriticarka_nikova wrote:Heh sto se vi napricaste ja tek sad dosla da vidim :)
Hm..ima tu pametnih stvari,ali bit cu konkretna kao i Lace :Jel ima neko da me voli? :D
ima jasta radi..evo pape npr. voli te..zeli te..saka te..
FAtka

Post by FAtka »

teletrader -plata mi je nekad trocifrena..a kad imam honorara boga mi cetverocifrena....(meni DOSTA, mogla bi biti koja stotka vishe...al Boze moj..sta bi me zuljalo da nije toga, morala bih kamen u cipelu stavit )
kriticarko...ne znam u zadnje vrijeme mi se pravo cesto desava da mi nepoznati ljudi govore da me Vole
ne znam kako ,
ne znam zasto
al cula sam to Volim TE 10 puta u zadnjih 7 dana

rajo da podijelim malo ljubavi
SVE VAS LOLIM
PS cak i za 1. maj radim.....
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

FAtka wrote:teletrader -plata mi je nekad trocifrena..a kad imam honorara boga mi cetverocifrena....(meni DOSTA, mogla bi biti koja stotka vishe...al Boze moj..sta bi me zuljalo da nije toga, morala bih kamen u cipelu stavit )
kriticarko...ne znam u zadnje vrijeme mi se pravo cesto desava da mi nepoznati ljudi govore da me Vole
ne znam kako ,
ne znam zasto

SVE VAS LOLIM
hahahaha..pa to sam ti ja reko svih 10 puta, evo da ponovim..VOLIM TE!!!
micika

Post by micika »

pape wrote:
kriticarka_nikova wrote: ..... ali bit cu konkretna kao i Lace: Jel ima neko da me voli? :D
:) Ima, ... :-)
A mene :? :D
teletrader

Post by teletrader »

FAtka wrote:teletrader -plata mi je nekad trocifrena..a kad imam honorara boga mi cetverocifrena....(meni DOSTA, mogla bi biti koja stotka vishe...al Boze moj..sta bi me zuljalo da nije toga, morala bih kamen u cipelu stavit )
ne znam kako ,
ne znam zasto

SVE VAS LOLIM
Fato da nisi ti slucajno Michael Jackson koji je naucio bosanski?on tako od reda sve voli... ;)
Ma izgleda nama je proljece svima malo u glavu udarilo,valjda i ovaj polen
svakome dokrajci.. :D
Post Reply