tad jos uvijek nisam bila "in bussiness"
Najbizarnije, najludje, najneobicnije mjesto....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
car-x
kad sam ja bio u vojsci, tipa su ufatili kako guzi na strazarskom mjestu.. kroz onu kocku na ogradi.. dobio je sedam dana zatvora.. i sedam dana nagradnog, zato sto nije pustio pusku s ramena..Revolucionar wrote:strazarsko mjesto broj 2,takodje je znalo posluziti,nije kao u ekskluzivnom hotelu,ali nista manje nezaboravno.
-
Sarajevo27
Koji park koji kafic?Irm@ wrote:klupica u parkicu (znala sam da se desava i drugima ali vidim i vrrrlo cesto)![]()
i u wc-u jednog onak elitnog kafica u Sarajevu...(napravio se red ispred wc-a) ali et...
to su nekako i najcesca bizarna mjestasca...a ima nesto u tom osjecaju da vas neko moze "uhvatiti na djelu"...![]()
hajmo sada na vidjelo
- Irm@
sto si ti meni super...znas ja svaku vecer sam u tom Kaficu i kad idem kuci prodjem kroz taj Parkic...a ti me sacekaj pa cu ti sapnutiSarajevo27 wrote:Koji park koji kafic?Irm@ wrote:klupica u parkicu (znala sam da se desava i drugima ali vidim i vrrrlo cesto)![]()
i u wc-u jednog onak elitnog kafica u Sarajevu...(napravio se red ispred wc-a) ali et...
to su nekako i najcesca bizarna mjestasca...a ima nesto u tom osjecaju da vas neko moze "uhvatiti na djelu"...![]()
hajmo sada na vidjelo
- Abu FEED el-Castro
Ja sam jednom u krevetu, i to u po noći!

-
zzzzz
Ma od te spoznaje covjek moze imati traume, pogotovo ako si autsajder.clark_gable wrote:u haustoru na stepenicama i stvarno je bilo ludo, spoznaja da ce neko naici svakog ..
Prvi put, djevojka starija od mene sest godina, ljubakanje, fatanje iza zgrade i onda me ona povede u haustor.
Po baksuzu one stare zgrade iz 50-60 nema podruma a ni tavana. Kad smo se popeli na vrh, leze ona ispred vrata stana i svuce lijevu nogavicu farmerki, ma dok si trepno.
Unutra se cuju glasovi, radi televizija a meni srce lupa hoce da iskoci, adrenalin udario u glavu, ne znam cega me vise strah, toga sto je iznenada doslo ono cemu sam toliko nadao ili onih ljudi unutra u stanu.
Izvadim ga ali ne znam kako da joj pridjem, nekako se dokobeljam na koljenima i samo sto ga stavih ono......gotovo. Ne znam je li mi vise bilo krivo zbog neuspjeha ili drago sto mogu bjezati ispred tih vrata. Nikad joj nisam oprostio za odabir mjesta i sto mi je prvo iskustvo pretvorila u horor.
-
zvijerka
onaj prolaz u titovoj.....gdje bio mocart, topa i jos neke kafane....pa kod one govornice s desne strane imaju neke stepnice mislim da je tu nekad bila videoteka.....e na tim stepenicama...vec pocelo da svice.....a jedno 50 prozora gleda na to mjesto.....

-
Vozdra_123
ti si momcinazvijerka wrote:onaj prolaz u titovoj.....gdje bio mocart, topa i jos neke kafane....pa kod one govornice s desne strane imaju neke stepnice mislim da je tu nekad bila videoteka.....e na tim stepenicama...vec pocelo da svice.....a jedno 50 prozora gleda na to mjesto.....![]()