...koje su oni i slicni njima porusili. Bravo stochar.mIRCerka wrote:STOCHAR je imao odlichan prijedlog juce, sto se nekako veze za jednu drugu temu na sa-x...
naime, SVI su navikli da demonstranti RAZVALJUJU sve...on predlaze da ih zajebemo u korjenu i da sa ciglama i kantama maltera krenemo da popravljamo stvari
Protesti zbog poskupljenja struje!!!
-
klif
- kriticarka_nikova
E ajd da mi neko kaze posto je jeftina,a posto je skupa struja?
Hvala
Hvala
-
Stolac92
Pokret DOSTA! ima planove da pokrene za nekih mjesec dana radne akcije u kojima bi popravljali straćare u kojima živi jad i bijeda... samo 100 metara od Skupštine ljudi žibe u najgorim uslovima...
Mi trebamo da budemo pozitivan Pokret, ne anarho-rušilački.
Idemo na plato ispred Skupštine!
P.S. Za subotu nam treba megafon.... HITNO!
Mi trebamo da budemo pozitivan Pokret, ne anarho-rušilački.
Idemo na plato ispred Skupštine!
P.S. Za subotu nam treba megafon.... HITNO!
- kriticarka_nikova
Bez zafrkancije.Moje pitanje je krajnje ozbiljno i molim odgovor,koliko je kostala jeftina i skupa struja,a koliko ce kostati od 1.aprila?kriticarka_nikova wrote:E ajd da mi neko kaze posto je jeftina,a posto je skupa struja?
Hvala
Hvala.
-
Prenj
Google, google i samo googlekriticarka_nikova wrote:Bez zafrkancije.Moje pitanje je krajnje ozbiljno i molim odgovor,koliko je kostala jeftina i skupa struja,a koliko ce kostati od 1.aprila?kriticarka_nikova wrote:E ajd da mi neko kaze posto je jeftina,a posto je skupa struja?
Hvala
Hvala.
http://www.ferk.ba/01-bs/download/prvi_ ... bih_bs.pdf
- kriticarka_nikova
Ma vidjeh ovo ali i dalje ne kontam...Prenj wrote:Google, google i samo googlekriticarka_nikova wrote:Bez zafrkancije.Moje pitanje je krajnje ozbiljno i molim odgovor,koliko je kostala jeftina i skupa struja,a koliko ce kostati od 1.aprila?kriticarka_nikova wrote:E ajd da mi neko kaze posto je jeftina,a posto je skupa struja?
Hvala
Hvala.
http://www.ferk.ba/01-bs/download/prvi_ ... bih_bs.pdf
Ovako....
Posto ja zivim sama imam u donjem dijelu kuce ODVOJENI SAT ZA STRUJU i samo pisem brojeve jer ne znam posto je struja.Recimo ja bih sad trebala taj broj skupe i broj jeftine da pomnozim sa nekim brojem i da dobijem iznos u KM koliko trebam da platim za taj mjesec!Ovo sto si mi nti Prenj postirao ja ne mogu nista da skontam....
-
Edit
Sto se tice majica. - zna li neko koje firme se bave stampanjem te vrste?
Pozivam sve koji ovo citaju - ako znate za takve, raspitate se za cijenu po majici u slucaju narudzbe od 20, 50 i 100 komada... da li oni imaju majice koje nude ili ih treba nabaviti... da li su voljni donirati svoj rad za ovu svrhu... koliko su majice kod Kineza na ovu kolicinu...
Sam stolac nema sansi da se za sve to raspita i da to obezbjedi, cak kad bi imao i novac odmah na raspolaganju - do prekosutra u podne...
( mirci, jeste li pravili majice za humanitarnu akciju... ko vam je to radio?? )
Pozivam sve koji ovo citaju - ako znate za takve, raspitate se za cijenu po majici u slucaju narudzbe od 20, 50 i 100 komada... da li oni imaju majice koje nude ili ih treba nabaviti... da li su voljni donirati svoj rad za ovu svrhu... koliko su majice kod Kineza na ovu kolicinu...
Sam stolac nema sansi da se za sve to raspita i da to obezbjedi, cak kad bi imao i novac odmah na raspolaganju - do prekosutra u podne...
( mirci, jeste li pravili majice za humanitarnu akciju... ko vam je to radio?? )
Last edited by Edit on 30/03/2006 10:35, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
BibiČi zlatoedu wrote:znao sam..pa da onda i u subotu samo prodjem..i koji put zabibičem?!..mIRCerka wrote:ma ko da si sjedio s nama...od koga je DOSTA jeedu wrote:ja sam vam juce svir'o..![]()
..mislim bibik'o..
![]()
..mircy..je li to dosta od mene?
![]()
![]()
![]()
![]()
nego, kod Bubera na Skenderiji print s jedne strane kosta 6KM (tako neko juce rec na platou) i to sve bude gotovo za sat. Tako da razloga za paniku nema.
EDIT, majice nam je stampao tata od IVY, nas akcijas bez ijednog posta na forumu...
Kriticarko, moj ti je savjet da nazoves sluzbu za korisnike u elektroprivredi i pitas njih. Ni oni ne znaju koliko nam uzimaju.
Stolac, ja rekoh vidjecu da dodjem, ali nisam sigurna hocu li stici, evo nemam kad Zwiza zvati
idem raditi malo, valja zaradit para za racun za struju
bubim vas
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
kriticarka_nikova wrote:mircerka...pa di si ti jana
dodji i ti na plato, pravi se dernek...bice SuperTalenti
odoK
-
Edit
Kako mi se cini, ako bi svaki aktivist DOSTA donio svoju majicu... treba skupiti samo po tih 6 KM po majici za stampanje ili - ako bi Ivy-n tata htio da se opet ukljuci u jednu korisnu akciju i mozda da popust...?mIRCerka wrote: EDIT, majice nam je stampao tata od IVY, nas akcijas bez ijednog posta na forumu...
-
edu
sto se tice stampe..postoji opcija sito stampe..koja je skuplja..sporija..ali kvalitetnija..i postoji tzv floko..(mislim da se tako zove..)..to je to sto ima u skenderiji..jeftinije..ali se brise postepeno nakon svakog pranja..(no ne mora da znaci..zavisi od kvaliteta!)..
helem..provjerio sam..stampa za 100 majica je 60 KM..ovo je cijena stampe samo na bijelim majicama..ukoliko hocete drugu boju..(a meni je ok bijela sa crnim DOSTA i logom!)..onda na ovu cijenu dodajte 40%..
sad ce mi javiti ako oni budu imali majice i koliko je onda para all in!
rekao sam da pogleda 50 komada L i XL!
helem..provjerio sam..stampa za 100 majica je 60 KM..ovo je cijena stampe samo na bijelim majicama..ukoliko hocete drugu boju..(a meni je ok bijela sa crnim DOSTA i logom!)..onda na ovu cijenu dodajte 40%..
sad ce mi javiti ako oni budu imali majice i koliko je onda para all in!
rekao sam da pogleda 50 komada L i XL!