samo da znas.. i.. edu se (opet) preradio.. tvoje pitanje uopce ne smeta.. naprotiv
Joj jesam krizir'o dok ste mijenjali server :D
-
Stari
Eh
edu
...nadam se da sam uvudjas koje su prednosti klasicnog pohadjanja osnovne skole skole u ono socijalisticko vrijeme....kad su se stvari ucile napamet...bez puno analiziranja sintetiziranja rsclanjivanja kao vi mladi danas....kad jednom nesto naucis (jest da takvih stvari nema puno)...napamet eh onda se to ne zaboravlja tek tako olako...
PS Novo da ti objasnim ....edu je mislio da je ona slika tebe i razbijaca....stara najmanje jedno 20-25 godina... pa edu
po tome bi Novalicka sad trebala biti ...skoro pa mojih godina 
PS Novo da ti objasnim ....edu je mislio da je ona slika tebe i razbijaca....stara najmanje jedno 20-25 godina... pa edu
-
Stari
novalic wrote:stari...onaj razbijac
sa slike.. navija.. za koga i ja navijam..
samo da znas.. i.. edu se (opet) preradio.. tvoje pitanje uopce ne smeta.. naprotiv
Hoces reci Hrvatsku....hm bas me zanima kako si u tome uspijela...ja sam svojevremeno pokusavao izvjesnu poznanicu...animirati da pocne simpatisati BiH reprezentaciju....ma kakvi ne bi se odrekla zuto-plavih vikinga pa taman da je rascherechis....valjda nisam imao dovoljno harizmaticnosti u pristupu....Bilo kako bilo ...sretna okolnost je bila da se BiH i Svedska do dana danasnjeg nisu sastali u sluzbenom susretu.....inace bi je bacio u septicku jamu zajedno sa njenim "heja zlatan, heja zlatan"....
-
novalic
starino, mi ti prvo navijamo za svicu, mada sam ja bosanka, a on sardo, prvo za svicu.. onda za italiju.. to je duga prica da ti objasnjavam, ali i to je jedna od mojih.. domovina.. pa onda za portugal.. iz samo jednog razloga.. zato sto tamo igra figo.. pa onda hrvatska..
kod njega ti je po redu svica pa italija.. i tu se on zaustavlja.. a slika.. je od pretprosle godine.. vec.. u februaru joj je bilo 2 godine..
a edu.. ko edu..
-
Stari
@Edu ...nemoj se zezati sa tim stvarima...kao sto su nogometno prvenstvo svijeta .... ostalo se jos i moze nekako tolerisati ... dakle da cujem tebe: ...jel imas nesto protiv Svedjana & Nizozemaca i evetualno Svajcaraca & Italijana...?
-
edu
stari..ja vec kod papeta tipov'o da ce zabari biti prvi..(jest' da me pape ganja za jos neke korekcije..no znas njega..uvijek mu nesto fali..
)..tako da poslije bosne..italija..ovo ostalo mi je nebitno..u kosarci je vec druga stvar..ali da ne uvlacim i kosarku u ovo..novalicka te ionako jedva trpi sa fudbalom..

-
novalic
novalicka... jedva ceka sp.. uzima odmor da to sve pregleda.. nju nikako nogometon nemres zeznut... nikako..
stari.. komplikovano ili ne, tako ti je...
ah da..
sto bi stvarno volila.. je.. da francuzi... opet.. ne prodju ni prvo kolo.. samo radi ove mrake oko mene...
stari.. komplikovano ili ne, tako ti je...
ah da..
sto bi stvarno volila.. je.. da francuzi... opet.. ne prodju ni prvo kolo.. samo radi ove mrake oko mene...
-
Stari
Ahaa Francuzi znaci...pa sto se njih tice poprilicno sam neutralan...vise mi se svidjala ona njihova generacija iz 80-tih sa Platinijem na celu....oni sto su dva puta za redom u polufinalu zijanili od Svaba (82 i 86) tad ih mi je bilo zao...pa su mi nakako bili simpaticni...ova sadasnja generacija ne bas previse...mogli bi komforno, sto se mene licno tice, proci isto kao i prosli put u Koreji ne bih se naime bas previse nasekirao zbog toga.