Umro Slobodan Milosevic

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
danas

Post by danas »

Vozdra_123 wrote:evo sta vele nase komsije

http://www2.serbiancafe.com/lat/diskusi ... 33.html?24
sve bolesno *ebote... :roll:
Reina

Post by Reina »

na b92 ono sto je i prikazano na CD su ljudi sasvim Ok izjavljivali,

cak i na ulicama Bg... a valjda i oni dodju ili dolaze pameti :oops: :roll:
Reina

Post by Reina »

onaj tip je dobro rekao
i HITLERU nije sudjeno a svi znamo sta je radio i koji zlocinac je bio
tako i MILOSEVIC = HITLER
kub lajkan

Post by kub lajkan »

senada wrote:ja ga niti na jednome snimku nisam vidjela mrtvog :shock: :? :? :? :?
Pa da Avaz ima tv vjerovatno bi ga vidjela...

i kako mu pipkaju testise u svrhu trazenja uzroka smrti...

a vjerovatno bi bio i direktan prenos obdukcije...
pirmin

Post by pirmin »

Eto...ostalo je jos samo nekih 2.455.343 njemu slicnih morona da umre pa onda imamo mira. :-?
Reina

Post by Reina »

CiCiban wrote:ako nema njega, ima SCG ..
agresija
genocid
odsteta
simple as that

neko ce morati da plati... :x :x
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

danas wrote:
Vozdra_123 wrote:evo sta vele nase komsije

http://www2.serbiancafe.com/lat/diskusi ... 33.html?24
sve bolesno *ebote... :roll:
procitah i nisam se sokirala ni sekunde...

e doso je geza Bogu na istinu sad... :evil:
zao mi je sto ne docekasmo presudu, ali davno sam vam rekla da ce on odugovlaciti sudjenje dok ne odapne..
za divno cudo, CD je imao par korisnih informacija...
1. Odmah su javili da je NEKO poslao obavijest ruskoj ambasadi da NEKO pokusava otrovati slobu, dok LJaljic trazi da obdukciji prisustvuje i tim ljekara iz SCiG da se odmah otklone sve sumnje i da se odmah rascisti teren da ne bude spekulacija.

2. Jos uvijek je ostalo savjesnih ljudi u srbiji koji ZNAJU sta se desavalo i nimalo ga ne zale.

e sad, kako ce ovo uticati na tuzbu BiH protiv SCiG, fakat ne znam, ali vidim da neki na gore navedenom linku vec pozivaju na bratoubilacki rat...da se obracunaju sa onima koji su slobu izrucili u Haag..iskrenos e nadam da to toga nece doci, ne zbog moguceg rata, vec zbog toga sto ce se to iskoristiti da se na stranu ostavi lov na radovana i ratka...
a opet, mozda sada Carla stisne pa ih stvarno uhvati...
kub lajkan

Post by kub lajkan »

"Je*o mater, djecko ode a ne plati! Heej djecko... djeckooo..."
senada

Post by senada »

kub lajkan wrote:Pa da Avaz ima tv vjerovatno bi ga vidjela...

i kako mu pipkaju testise u svrhu trazenja uzroka smrti...

a vjerovatno bi bio i direktan prenos obdukcije...
sigurno ne bih vidjela

:) ... dok su drugi sapunjali, prali i ispirali mozgove avazima i sl. testisnim sadrzajima, ja sam svojoj porodici i prijateljima servirala rucak ....kasno sam telefonom obavijestena o dogadjaju ..... ipak ces se sloziti samnom da u cijeloj prici o slobi ja nisam bitna...... :mrgreen: :?
.... po tvojoj teoriji avaz je mrtvozorni list koji posebnom metodom konstantira smrt.... pipkanjem u ovom slucaju slobodanovih jaja..... mozda su njegova jaja mirjani zlatna .... ili nekome drugom ali tudje intime nisu u fokusu mog interesovanja.... :)
....indikativno je da si iz cijele bujice izdvojio bas nesto sto ima veze samo sa nekim tvojim dozivljajem..... upakovanim u slobinim jajima..
:zzzz:
kub lajkan

Post by kub lajkan »

@senada
pogresna interpretacija

smisao je bio ovaj:

zamijeni
"vjerovatno bi ga vidjela"
sa
"vjerovatno bismo ga imali priliku vidjeti svi"
BigBalabuto

Post by BigBalabuto »

Ode u smr jedan optuženi.

Šta će biti sa tužbom BiH za genocid protiv SCG, kad ova država doživi kliničku smr u Maju.
Goran_35

Post by Goran_35 »

Najvaznije je da obdukciji lesa prisustvuju i srbijanski strucnjaci,tako da se razbiju glasine o navodnom ubistvu!

Sa druge strane,sramno je,da je medjunarodna zajednica dozvolila da ovaj proces toliko traje.Tako,nismo dozivili konacnu presudu koja je bila na pomolu a koja bi mnogo znacila i zrtvama a i samoj Srbiji i Srbima koji su skloni mitovima o srpskom junastvu.Ovako ostade on junak za vecinu Srba,a pravda opet nije zadovoljena...

Nadam se samo,a s' obzirom na duzinu procesa sudjenja ovom zlocincu, da necu morati slusati licemjerne izjave od strane tribunala i medjunarodne zajednice, "kako su opet pogrijesili ". kao u vrijeme najzesce agresije na BiH.Stvarno,vec mi se povraca od pomisli da cu ponovo cuti ono "pogrijesili smo"!
Pa dokle gospodo?Dokle cete grijesiti?
Last edited by Goran_35 on 11/03/2006 22:24, edited 1 time in total.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

dosadni ste sa semantikom da prostite...da, avaz bi definitivno objavio sliku otvorenog lesha i obdukcije u toku...al to je nebitno...
bitno je da ga nema, i koliko god nama svima bilo krivo sto je umro prije osude, sada ce se valjda haski sud opametiti i sve procese odradjivati po kratkom postupku..
jbg, na greskama se uci,a oni su napravili gtreshku sto su pustili da od sudjenja on napravi vashar...
bitno je da se sada ne raspilavi prica o njegovoj smrti, i da se ne zaboravi da r&r duo jos uvijek slobodno sece...a nekako osjecam da bi nama svima bilo bolje da su njih dvojica u seveningenskom hotelu...
Goran_35

Post by Goran_35 »

Nesto oni meni puno grijese?Valjda su se dosada trebali nauciti na greskama ??
mIRCerka

Post by mIRCerka »

ostro i na prvu wrote:
mIRCerka wrote:dosadni ste sa semantikom da prostite...da, avaz bi definitivno objavio sliku otvorenog lesha i obdukcije u toku...al to je nebitno...
bitno je da ga nema, i koliko god nama svima bilo krivo sto je umro prije osude, sada ce se valjda haski sud opametiti i sve procese odradjivati po kratkom postupku..
jbg, na greskama se uci,a oni su napravili gtreshku sto su pustili da od sudjenja on napravi vashar...
bitno je da se sada ne raspilavi prica o njegovoj smrti, i da se ne zaboravi da r&r duo jos uvijek slobodno sece...a nekako osjecam da bi nama svima bilo bolje da su njih dvojica u seveningenskom hotelu...
Kao u Ninbergu za 6 mjeseci .
nisam advokat, ne znam kako to ide...
ali smatram da tuzilac i tuzeni trebaju razmijenit informacije, da se pripreme i onda oshini i ne prekidaj dok se ne zavrshi...
presuda odmah stupa na snagu, a ne ko kod nas po dvije godine cekanja da postane pravosnazna.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

i meni je zao sto nije STAJAO...
ali ce mi draze biti kad vidim rashu i ratka na TV...sa onim slusalicama za prevodioce... :evil:
i iskreno se nadam da nece dozvoliti da r i r prave parade ko seselj sa TOCKA- JEL TO zenski tocak?
:roll:
Goran_35

Post by Goran_35 »

Ni Hitleru se nije sudilo za njegove zlocine,a balkanski kasapin je ipak ponizen samom cinjenicom sto je uhapsen,cime je pokazao kolika je pizda za razliku od Hitlera koji izvrsio samoubistvo ...

Mene najvise nervira,"velika briga" za reakcijama u Srbiji? Takodjer su mi smjesne price o uticaju njegove smrti na tuzbu BiH protiv SiCg!To nema nikakve veze,mada je zelja mnogih u Srbiji da ovim dokazu kako tribunal u Hagu ne vodi racuna o optuzenima,te na ovaj,veoma smjesan nacin,pokusaju da dovedu u pitanje opravdanost postojanja tribunala,navodnim pricama o toboznjoj zavjeri protiv Srbije.Pozadina svega je tuzba BiH protiv SiCg!
I dok medjunarodna zajednica bude isla niz dlaku,srpskom rezimu u strahu od radikalizacije,dotle ce vrijeme proci i ni Mladic a ni Karadjic nece dozivjeti da stoje dok slusaju optuznicu!
Sta vise,nisu jos ni uhapseni,rokovi se neprestano produzavaju a medjunarodna zajednica opet grijesi!
SiSaJuMe

Post by SiSaJuMe »

Samo da ga Reinkarnacija zaobidje.
tempora

Post by tempora »

Sto reci, kada je zlocinac vec mrtav, bez da je i sam cuo presudu suda kojem se od pocetka smijao u lice.
A sudu u Hagu itekako bi se moglo zamjeriti na razvlacenju procesa sobzirom da su itekako bili upuceni da je Milosevic vec duze vremena bolestan a kao nisu uzeli u razmatranje mogucnost da bi zlocinac mogao i da umre? Nepaznja? Neprofesionalnost? Ili nesto drugo?
Doduse, ne znam da li nas ima jos koji sud u Hagu uzimaju sa odredjenom ozbiljnoscu. Ja zasigurno vec odavno ne.
Rasimm

Post by Rasimm »

ehhh...kakav HAG!njemu se otvara DZEHENNEMSKA KAPIJA!
nikom ovo ne zelim...samo njemu i njegovim slicnim...NEKA GORI U VJECNOJ VATRI!
Allahú ekber!
danas

Post by danas »

Rasimm wrote:ehhh...kakav HAG!njemu se otvara DZEHENNEMSKA KAPIJA!
Allahú ekber!
a sta cemo ako je bog u ovom mandatu srbin? :roll:
Smrt fasizmu

#172 Umro Slobodan Milosevic!!!

Post by Smrt fasizmu »

:x ZLOCINAC SE PRIDRUZIO SVOJIM DRUGOVIMA FRANJI TUDJMANU, ALIJI IZETBEGOVICU I OSTALIM FASISTIMA KOJI SU SMISLJENO IZAZVALI RAT U KOME JE STRADALO STOTINE HILJADA NEVINH! NEKA IM JE LAKA ZEMLJA KO VODENICNI KAMEN! :x
Smrt fasizmu-Sloboda narodu!
Rasimm

Post by Rasimm »

danas wrote:
Rasimm wrote:ehhh...kakav HAG!njemu se otvara DZEHENNEMSKA KAPIJA!
Allahú ekber!
a sta cemo ako je bog u ovom mandatu srbin? :roll:
Bog je Bog..a ako je srbin( :shock: )..onda ce i svoje osuditi!
bar se slobo ne treba vise sikirat oko zimnice!
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Sve u svemu reakcija u BiH za smrt Slobodana Milosevica je ista kao sto je nedavno Emir Kusturica izjavio za film Grbavica od Jasmile....
mondeo

#175 MRTVI SLOBA-OCA MU JEBEM

Post by mondeo »

:x U DZEHENEMU BILA REDALJKA NA NJEMU :oops: , A PRVI GA ZEGNO DOBRICA COSIC 8) . AKO BOGDA.
Post Reply