SiSaJuMe wrote:Joni wrote:mr__bosnjak wrote:http://www.iwpr.net/?apc_state=henibcr2 ... f&o=257086
Skoro da su mi suze na oci posle.
brisemmmmmmmmmmm , samo zbog dede , valahi ,
SiSaJuMe wrote:Joni wrote:mr__bosnjak wrote:http://www.iwpr.net/?apc_state=henibcr2 ... f&o=257086
Skoro da su mi suze na oci posle.
valjda Camilu Basicu ...FindingNemo wrote:prije svega moram se sloziti da je jako glupa reakcija da "ne zelim citati dalje jer je pisano ekavicom", a obzirom da sam ja radila taj clanak dobices konkretan odgovor:
naime, originalni tekst je pisan na bosanskom jeziku (ako je to bitno) i taj isti tekst se prevodi na engleski i salje u London na editovanje i objavljivanje jer je u Londonu glavni ured. Svi uredi salju svoje clanke i oni ih gore ubacuju na prethodno zakazan dan.
dalje, taj tekst sa engleskog se ponovo prevodi, u ovom slucaju je prevodilac pretpostavljam govorio ekavicom pa je tako i preveden. ne vidim u cemu je problem, zaista, bitno je da li je tekst dobar ili ne, odnosno u ovoj trenutnoj situaciji je bitno pomoci CAMILU BAJRICU!
komentar doticnog je bio bespotreban i uzasan...
nakon ovoga sad mi je jako zao sto sam izbrisao svoje komentare .FindingNemo wrote:prije svega moram se sloziti da je jako glupa reakcija da "ne zelim citati dalje jer je pisano ekavicom", a obzirom da sam ja radila taj clanak dobices konkretan odgovor:
naime, originalni tekst je pisan na bosanskom jeziku (ako je to bitno) i taj isti tekst se prevodi na engleski i salje u London na editovanje i objavljivanje jer je u Londonu glavni ured. Svi uredi salju svoje clanke i oni ih gore ubacuju na prethodno zakazan dan.
dalje, taj tekst sa engleskog se ponovo prevodi, u ovom slucaju je prevodilac pretpostavljam govorio ekavicom pa je tako i preveden. ne vidim u cemu je problem, zaista, bitno je da li je tekst dobar ili ne, odnosno u ovoj trenutnoj situaciji je bitno pomoci CAMILU BAJRICU!
komentar doticnog je bio bespotreban i uzasan...
...bio je konkretan prijedlog, nakon kojeg sam ja na ignoreFindingNemo wrote:hm, iskreno se nadam sto ljepsim vijestima...nego, mene brine ovaj racun...je li to neko preuzeo, ima li nekih novina...ja nisam nista objavila na netu jer ne mogu bez racuna i kontakta.....STA DA RADIM? HELP!
nisam upratio sve od pocetka, ali mislim da se poziv za akcije u Zepi moze uputit i bhmuslimmonitoru, islambosni, i ostalim stranicama, ako vec niste...mr__bosnjak wrote:Eh ovako. Sredio sam da se akcija moze objavit na Bosnjaci.net. Znam da neki imaju razlicitih razmisljanja tipa "nacionalizam" ali da se sada nesvadzamo okolo, kosto sam rekao bolje je da sto vise ljudi sazna ne zbog nase promocije nego zbog toga sto nepoznaju svi forum, a znam da su posjetioci Bosnjaci.net merhametli i bice samo bolje za dedu. Pa nemojte da vasa osjecanja idu ispred dedine kuce. Ali da bih objavio moram imat racun(akcije) kao i datume ako su potrebni. Tako hajmo se dogovrit pa da ja i Nemo objavimo, Ahmmed je svoje odlicno odradio i dalje radi kao i ostali. Pa hajde ljudi idemo.
ZA DEDU