Cirkus dana!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
edu

Post by edu »

lovac u mutnom..

"a kalman "ulovim" nekad u taxiju....i obicno ili izadjem ako nece da mjenja stanicu ili napustam vozilo..."

:D :D :D
Prenj

Post by Prenj »

edu wrote:.ali ovdje je problem sto ljudi istinu..(ili samo tudje..drugacije..misljenje..) ne zele primiti..kad je herka napisala da joj je svejedno hoce li joj sin biti homosexualac ili nece..ja sam joj rekao da je to..po mom misljenje..debilna izjava..
edu

Post by edu »

znao sam da trebam dodatno pojasniti.. :D :D ..niti sam joj zbog toga jebav'o majku..niti sam se zbog toga na nju ljutio..niti sam je zbog toga banov'o..njeno misljenje..ja se s tim nisam slozio..mogao sam presutjeti to "debilno"..ali ja sam takav..ja sve kazem.. :D :D ................hvala!.. :D :D :D
Prenj

Post by Prenj »

edu wrote:znao sam da trebam dodatno pojasniti.. :D :D ..niti sam joj zbog toga jebav'o majku..niti sam se zbog toga na nju ljutio..niti sam je zbog toga banov'o..njeno misljenje..ja se s tim nisam slozio..mogao sam presutjeti to "debilno"..ali ja sam takav..ja sve kazem.. :D :D ................hvala!.. :D :D :D
:(
jos gore
edu

Post by edu »

pojasnjenje ti ne mogu dodatno pojasniti.. :( :( :D
Vingo

Post by Vingo »

Ja nisam nikoga spomeno po imenu i necu da ba me vrijedjeju ove psihopate koje se u svakom mom postu, koji je globalan - sebe nadju !
edu

Post by edu »

"I ja sam godinama branio Damira ali vjerujte ljudi to je jedan goli LOPOV. "

:D :D :D
Prenj

Post by Prenj »

pisko wrote:Meni je draži naš domaći ratni profiter nego neki stranac ili onaj što je pobjego pa sad se on vratio biznismen...
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Santos wrote:Zenicani da nema neko slucajno kakvu informaciju o naselju smetovi tako mi se cini.Ima tamo jedan stanovo nekad.Njega se necete postidjet garantujem vam.
edu

Post by edu »

Vasi odgovori se svode na, znam za koga Necu glasati, a za koga bih (mogao) glasati niko ni ne spominje.
Imajuci ovo u vidu mogu zakljuciti da vecina vas uopste nece ni glasati..ili to ili se vi ne usudjujete iznijeti vas izbor ovdje na forumu.
Onda je to ironicno da dajete neko misljenje ako uopste nemate nikakvog poriva da glasate ili 'cojones' da se izjasnite za koga cete vi glasati.
ironicno..zar ne?!.. :D :D :D
senadd

#161 '

Post by senadd »

edu wrote:
Vasi odgovori se svode na, znam za koga Necu glasati, a za koga bih (mogao) glasati niko ni ne spominje.
Imajuci ovo u vidu mogu zakljuciti da vecina vas uopste nece ni glasati..ili to ili se vi ne usudjujete iznijeti vas izbor ovdje na forumu.
Onda je to ironicno da dajete neko misljenje ako uopste nemate nikakvog poriva da glasate ili 'cojones' da se izjasnite za koga cete vi glasati.
ironicno..zar ne?!.. :D :D :D
Ko bar nekad poprati naše državne organe od opčina pa dalje,nemože se nabrojati brzo -sjednice i diskusija,pa poslije toga vidi rezultate može samo konstatovati---katastrofa-
Pa sve to plačamo svi,ali svi ne "muzemo".
Hajde ko bolje zna nekog viječnika ili delegata u tim i takvim organima,a ima ih mnogo,neka pokuša da analizira:odakle i s čime je startao,dokle je došao,kako mu "funkcioniše okolina",ima li "napačenih".......
Kome ste spremni dati glas da "upravlja" Vašom budučnošću?????
Koji su pravi???
Hajde ko ima vremena da bar predloži,argumentovano ko to može i hoće "raditi za raju".
Ko je spreman založiti se za nešto što je "pupa hava",prazno,zero.......???
Sjetite se bar vi koji ste bili na braniku ovog "Frankeštajna od države",svojih zakletvi,zlatnih k...pohvala i priča zašto je vrijedno žrtvovati se.
Šta je ovo danas????

Halalite,ja sam dobro,Hvala Uzvišenom pa mi je dao ovakvu nafaku,ali nije mi svejedno gdje i s kime idemo,jer vozač može i iskočiti,a ovi iza.....
Za koga......
Za koga......
Za koga......
Mashala
edu

Post by edu »

anketa na sa-x:

Hari na Eurosongu 2006...

Zasluženo treće mjesto.

Trebao je osvojiti prvo ili drugo mjesto.

Treće mjesto je previše i neočekivano.

:-) :D
edu

Post by edu »

Taj isti "trener" trenira reprezentaciju jedne drzave pod zastavama druge. Toliko o pripremama u Hercegovini dok su na kopljima zastave RH. Zar nemamo drugih mjesta za pripreme? I mislim da je on previse zauzet Hajdukom da bi mogao da vodi repku na ispravan nacin.
forumov update.. :D :D ..post napisan tudej.. :-) :-) :-)
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Autor: Salko sto je u vodu skako Poslano: 04. maj. 2006. 01:00
a koje ti auto imas??? ako imas ladu glupo ti je stavljati kasetofon sa cd-om...mislim na tebi je....
edu

Post by edu »

Alahrahmetile, bio je los covjek. Klao je i koga treba i koga ne treba
forumova fleka.. :roll:
Prenj

Post by Prenj »

edu wrote:
Alahrahmetile, bio je los covjek. Klao je i koga treba i koga ne treba
forumova fleka.. :roll:
Draza u ogledalu
edu

Post by edu »

Sarajevo-x je informativni portal i ne bi se trebao miješati u politiku. Ako želite napraviti peticiju onda uredu, ali sad da piše sarajevo-x se zalaže za taj i taj zakon, mislim da nije dobra ideja jer se to onda odmah povezuje sa strankama.
forumov oficir za vezu.. :D :D :D
davis.ba

Post by davis.ba »

Još nisi svršio?
edu

Post by edu »

za onu koja ima najvise novca i koja ima jasan cilj - odrzati "drzavu" i narod/e u statusu quo, pod presijom triju internacionalistickih profitabilnih kompanija, kao sto je to i grozd.....dakle za stranku/ke kompatibilnu/ne grozdu a ne narodu i drzavi.
grozd je nesto kao menadjer stranaka na vlasti, a zasto?zato jer se i grozdova sdp stranka priklonila profitabilnoj kompaniji sda.
forumova paranoja.. :D :D :D
remake

Post by remake »

FORUMOVA TEMA GODINE 2004, 2005, 2006

Sta Sarajlije misle o krajnicima?
Sarajevo-X forum -> Diskusije

Autor: Sarajevska Princeza. Poslano: 25/08/2004 20:58
Ozbiljno pitanje

Treba li ih vaditi ili ne?

znam da je staro, ali tek sam sada vidjela :D :-) :D
edu

Post by edu »

hvala ti na trudu ali mene cirilica apsolutno ne zanima, ne zelim to da citam.....
cirilicu znam da citam, ali ne zelim...ne zelim da znam nista vezano za taj narod!!!
prleitihi

Post by prleitihi »

"bolje bi im bilo biti u opoziciji i razvaljivati ovakvo drzavno uredjenje sa entitetima i tek ako uspiju to razvaliti ici na osvajanje vlasti"

riječ je naravno o sdp-u i lagumdžiji :oops:
prleitihi

Post by prleitihi »

"Moram priznati da sam pogledao snimak BHT sa utakmice u Bihaću.
Penal je stvarno čist.
I moram da se ispričam , jer iako nisam vido penal tvrdio sam da se radilo o nepostojećem penalu. "

:-):-):D
prleitihi

Post by prleitihi »

"Naivan!? Pa ti kao da nikada nisi cuo onu...."ne sam, ne sam safete"...

Tesko je gol zabiti iz solo prodora. A ako se cijela EKIPA potrudi, pa sigurno prenese loptu iz svog sesnesterca na sredinu terena, a vezni igraci nakon par sjajnih dodavanja upute upotrebljivu loptu napadu, gol je vise nego izvjestan.

Mislim da je bolje pitanje sta se moze uraditi da se RS ukine. Odbijanje amandmana sigurno je bio prvi korak ka tome...

Bosnjaci i hrvati moraju biti kao jedan kada je u pitanju stav o ukidanju RS-a u pitanju.

Ponavljam,

DVA LOSA UBISE MILOSA!"

100% BiH! :oops:
prleitihi

Post by prleitihi »

"ma pazi ... to je sve OK ...
samo sam ja rekao da je najgluplji argument kuditi Sarajevo jer ne mozes pojesti picu sa sunkom. Jbg, to je meni kao kuditi Split jer nema dobrih cevapa...ili London jer nema klepe. "

100% halal! :oops:
Post Reply