Greatest Shits
-
Vingo
FORUMOV: IMAS JATU - VRATI SAT
Sve koji nešto znače Bošnjacima, oni na FTV, koju mi plaćamo, pljuju. Pa kad ništa nisu našli, zasmetao im je sat koji je Haris Silajdžić dobio na poklon u Zenici. Čovjek, ja mislim, uopće ne nosi sat. Zbog njih, Harise, vrati sat, neka dušmani nemaju više šta pričati! Nisu bitni milioni i investitori koje si doveo, sad im je bitan sat koji si dobio - kazao je reisu-l-ulema.
Sve koji nešto znače Bošnjacima, oni na FTV, koju mi plaćamo, pljuju. Pa kad ništa nisu našli, zasmetao im je sat koji je Haris Silajdžić dobio na poklon u Zenici. Čovjek, ja mislim, uopće ne nosi sat. Zbog njih, Harise, vrati sat, neka dušmani nemaju više šta pričati! Nisu bitni milioni i investitori koje si doveo, sad im je bitan sat koji si dobio - kazao je reisu-l-ulema.
- Jara
FORUMOVO MULTI-KULTI
semso poplava (citat)
Prije 2-3 godine na balu Roma na Bazenima "ukraden" mu je Audi A3 u vlasnistvu opcine (na papiru a Daca ga odavno prisvojio-ko sebi) a otkud nacelnik na balu Roma?
Ovo sam nasao na onom blogu-neko je ocito informisan o nacelniku
Forum, Sarajevo, tema Otvoreno pismo Damiru Hadžiću
semso poplava (citat)
Prije 2-3 godine na balu Roma na Bazenima "ukraden" mu je Audi A3 u vlasnistvu opcine (na papiru a Daca ga odavno prisvojio-ko sebi) a otkud nacelnik na balu Roma?
Ovo sam nasao na onom blogu-neko je ocito informisan o nacelniku
Forum, Sarajevo, tema Otvoreno pismo Damiru Hadžiću
-
Prenj
FORUMOVA PIRAMIDALNA PRIJAVA BORAVKA
Zašto niste došli u Zavičajni muzej Visoko, kada ste u oficijelnoj posjeti? Zavičajni muzej Visoko je nadležan za brdo Visočicu.
Senad Hodovic, direktor Zavicajnog muzeja Visoko, na pres konfereciji Arheoloskog drustva Evrope
Zašto niste došli u Zavičajni muzej Visoko, kada ste u oficijelnoj posjeti? Zavičajni muzej Visoko je nadležan za brdo Visočicu.
Senad Hodovic, direktor Zavicajnog muzeja Visoko, na pres konfereciji Arheoloskog drustva Evrope
-
Stitch__
forumov mrs u p****u materinu

http://www.elob.baCIJENJENI KORISNICI
OVOM PRILIKOM VAS ŽELIMO OBAVJESTITI DA SMO NA OSNOVU DOGOVORA I ODLUKE PREDSTAVNIKA HRVATSKE RADIO TELEVIZIJE, REGULATORNE AGENCIJE ZA KOMUNIKACIJE BIH I ODAŠILJAČI I VEZE D.O.O. (OIV) PRIMORANI IZ NAŠE PROGRAMSKE SHEME IZUZETI PROGRAM HRT 2.
ISTOVREMENO, OBAVJEŠTAVAMO VAS DA HRT 1 OSTAJE U PROGRAMSKOJ SHEMI, A DA ĆEMO HRT 2 ŠTO BRŽE BUDEMO MOGLI ZAMIJENITI ADEKVATNIM TV KANALOM, KOJI ĆE, NADAMO SE, BITI JEDNAKO ZANIMLJIV KAO I OSTALI TV KANALI KOJE ELOB NUDI U SVOJOJ PROGRAMSKOJ SHEMI.
UJEDNO, SA ZADOVOLJSTVOM VAM SAOPŠTAVAMO DA STE NAPRAVILI PRAVI IZBOR KAD STE IZABRALI ELOB DIGITALNU I KABLOVSKU TELEVIZIJU, JER ĆEMO, U SKLADU SA NAŠOM OBAVEZOM, ALI I POSLOVNOM POLITIKOM, EMITIRATI PROGRAM BOSANSKOHERCEGOVAČKIH JAVNIH EMITERA. DAKLE, KAKO SMO I NAJAVLJIVALI, PREKO ELOBA ĆE TE MOĆI PRATITI SVJETSKO NOGOMETNO PRVENSTVO!
HVALA NA RAZUMJEVANJU I POVJERENJU!