Idemo pred skupštinu!
- uvjek dobar gost
meni se sviđa...
- Bosanac sa dna kace
Sta rekose na pşocetku naka revolucija ima u BiH?
Javljajte uzivo sa terena sta se desav...ok narode?
pridruzim vam se kad dojem u januaru aBd.....
- stella_k
Hmm....ovo je stvarno dobro.BASTA wrote:
evo malo jednostavnije
iako mi je ideja lanca za raspravu
hajd recite...
Mozda bi ova slova mogao malo smanjiti i staviti tri uzvicnika, sta mislis bi li bilo malcice bolje?
- stella_k
Vazi, racunamo na tebe u januaru....Bosanac sa dna kace wrote:Sta rekose na pşocetku naka revolucija ima u BiH?![]()
- stella_k
Hm, ma znas, nije to podjela nego jedinstvo, bar ja tako gledam na to...danas wrote:odlican je ovaj plavi plakat...
a nemoj se ljutiti stela, ali meni je od broja "tri" i od tih insinuacija na tri naroda i od svih tih "trojnih" sranja (da izvines) vec odavno muka...sto se opet moramo dijeliti na troje...
I ne ljutim se, naravno, no frks
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
medu i mene je sprijeco jaran koji je izasao iz murije za novogodisnje rpaznike pa nas vodio na kafu 
a fakat smo isli, cak sam kupila slatkisa u Keiseru
nejse, ne big da kakim, ali ovaj dlan mi nesto vuce ka Otporu...
iskreno se nadam da nece to udruzenje zavrsiti tako....
e posto je meni mozak kao Plivadon veceras, javim vam se sutra pa ako se nadjem u tome pomoci cu kako mogu i umijem ....
do tada, laku noc....
a fakat smo isli, cak sam kupila slatkisa u Keiseru
e posto je meni mozak kao Plivadon veceras, javim vam se sutra pa ako se nadjem u tome pomoci cu kako mogu i umijem ....
do tada, laku noc....
- JBT
Jel` se ovo snima neki film ili sta....?
.... ili je u pitanju skrivena kamera?
Uglavnom, ne zaboravite, kada ponovo budete na platou, da to ovjekovjecite. Treba imati te slike sa samih pocetaka revolucije. Da se ne svede sve na rekla- kazala i da ne bude ono "ja bio ti nisi...." pa onda da opet dodju pogresni u prvi saff kad rezultati revolucije postanu faktum.
Dakle, sutra kameru u ruke i slikajte. Pa onda ovdje prostrite. Da se zna. Da ne bi poslije bilo manipulacija o kojima pricah.
(p.s. trebalo bi i neku sluzbenu zastavu, barjak smisliti, a ne bi lose bilo ni kad bi se neki detalj prepoznavanja osmislio..... prsten, marama, kapa.... tako da se pripadnici pokreta uvijek megu medju sobom prepoznati )
Uglavnom, ne zaboravite, kada ponovo budete na platou, da to ovjekovjecite. Treba imati te slike sa samih pocetaka revolucije. Da se ne svede sve na rekla- kazala i da ne bude ono "ja bio ti nisi...." pa onda da opet dodju pogresni u prvi saff kad rezultati revolucije postanu faktum.
Dakle, sutra kameru u ruke i slikajte. Pa onda ovdje prostrite. Da se zna. Da ne bi poslije bilo manipulacija o kojima pricah.
(p.s. trebalo bi i neku sluzbenu zastavu, barjak smisliti, a ne bi lose bilo ni kad bi se neki detalj prepoznavanja osmislio..... prsten, marama, kapa.... tako da se pripadnici pokreta uvijek megu medju sobom prepoznati )
- stella_k
Ovo za fotografiju se slazem. Ali ne zbog boldiranih razloga. Jer ako se to bude desilo, ja istog trena odustajem!!!JBT wrote:Jel` se ovo snima neki film ili sta....?
- stella_k
Skontala. Mislim da je ovaj tvoj prijedlog najbolji.BASTA wrote:Napravit cu kako se svi dogovore, da ne mijenjam svako malo...
....neznam jeste li skontali bih u sredini dlana?
Ne znam sta misle ostali forumasi?
- stella_k
Izem ti jarana!!!mIRCerka wrote:medu i mene je sprijeco jaran koji je izasao iz murije za novogodisnje rpaznike pa nas vodio na kafu
a fakat smo isli, cak sam kupila slatkisa u Keiseru![]()
do tada, laku noc....
Znas kako je kafa slatka bila....pa jos da ste te slatkise donijeli....
- stella_k
Elvisse polako...jos nismo dosli do clanskih karata...al bit ce i to.elviss83 wrote:GDJE MOGU DOBITI CLANSKU KARTU??HOCU I JA RUSIT PA BILO STO
![]()
Za pocetak, mozes doci na plato pred skupstinu svaki dan izmedju 17:00 i 18:00....
-
schnjufko
#175 ovo ja postao malo ranije al izgleda da se ovi forumi previs
elem ovo sam poslao malo ranije al izgleda da onaj drugi forum niko vise ne cita no evo opet
Jesmo ljevicari
jesmo gradjanska partija ( odnosno opcija)
ocemo bit neki peti sdp
ili smo samo gomila gladne kokuzne raje
Prijedlog za logo
Moj prijedlog je sruseni tor ili tor pa prekrizen. Sto se tice varijanti za ruku kao simbol sa stecka mislim da je s Pudaric bio jedan od kreatora vizualnog identiteta za zastavu s ljiljanima i slicno nisam siguran za stecak. A glede opcija dobro svima vam je do.c..alo da gledate kako se hapa. e pa imam jedan prijedlog za opciju. Prvo za nekakav vizualni identitet ja bi uzeo cetvorostruki dukat dakle simbol Bosne i Hercegovine kada je bila najjaca i naj cijenjenija. nit je komunisticki nit je fasisticcki niti pripada i jednomnom narodu. Druga bitna simbolika je gengizam nauka o gengama dakle o parama. Hocemo da imamo para, da smo uvalili tih 8 do 15 milijadi u bilo kako glupu fabriku napavili bi do sada 5 takvih fabrika pa ma koliko glupe bile ali bile bi fabrike i radile bi nekako.
nebi bili gladni i zedni.
Podrzavam skupljanje pred skupstinom tako je krenuo i otpor u srbii buraz mi se nagutao suzava sportski al kaze opet ce ako ovi nastave da prave gluposti.
elem terminche upisan mozda ja and my pas donesemo kafe
Viva zapata la revolutia (or whatever)
PS lupanje u serpe pravi poprilicnu buku
a ovaj grad je i onako vec previse tih
Jesmo ljevicari
jesmo gradjanska partija ( odnosno opcija)
ocemo bit neki peti sdp
ili smo samo gomila gladne kokuzne raje
Prijedlog za logo
Moj prijedlog je sruseni tor ili tor pa prekrizen. Sto se tice varijanti za ruku kao simbol sa stecka mislim da je s Pudaric bio jedan od kreatora vizualnog identiteta za zastavu s ljiljanima i slicno nisam siguran za stecak. A glede opcija dobro svima vam je do.c..alo da gledate kako se hapa. e pa imam jedan prijedlog za opciju. Prvo za nekakav vizualni identitet ja bi uzeo cetvorostruki dukat dakle simbol Bosne i Hercegovine kada je bila najjaca i naj cijenjenija. nit je komunisticki nit je fasisticcki niti pripada i jednomnom narodu. Druga bitna simbolika je gengizam nauka o gengama dakle o parama. Hocemo da imamo para, da smo uvalili tih 8 do 15 milijadi u bilo kako glupu fabriku napavili bi do sada 5 takvih fabrika pa ma koliko glupe bile ali bile bi fabrike i radile bi nekako.
nebi bili gladni i zedni.
Podrzavam skupljanje pred skupstinom tako je krenuo i otpor u srbii buraz mi se nagutao suzava sportski al kaze opet ce ako ovi nastave da prave gluposti.
elem terminche upisan mozda ja and my pas donesemo kafe
Viva zapata la revolutia (or whatever)
PS lupanje u serpe pravi poprilicnu buku
a ovaj grad je i onako vec previse tih