pa to ti govorim -- on je makar bio svjestan svoje nesvjesti...nineac wrote:To jest on je srao sa stilom i bio je sega! Ovi su mrtvi ozbiljni u onom sto namjeravaju!
a ovi -- paz' sad kad seada pocne da "sudi" i palamudi...
Ma jok ba...nineac wrote:Ne, Halida Cengica za Ministra Vanjskih poslova!
Pred prve visestranacke izbore 1990. Nazif je bio na listi Saveza socijalisticke omladine (danasnjih liberala). Vec tada je spoznao znacaj izgradnje autoputeva i sva mu se predizborna "spika" odnosila na gradnju puteva. Od "vanjske politike" pricalo se samo o evropskom ujedinjenju 1992. godine, odnosno o vozu koji ceka na nas da se ukrcamo.danas wrote:"kad ja dodjem na vlast, svi ce imati boss odijelo i rolex sat... "OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa... wrote:Ministar - dingospo u BOSS odijelu.danas wrote: pato bi bio napredak
![]()
![]()
![]()
Ko se sjeca njegovih prijeratnih TV interview-a u okviru predizborne kampanje?
"Ja sam za, da svi Bosanci nose Boss odijelo. Ovako k'o i ja."![]()
![]()
zinafi je bio legenda...![]()
![]()
stoput bolji od ovih majmuna...
kakva bolan zajebancija...nineac wrote:Neznam ljudi, ja sam pokusao malo da se zezam, ali meni ovo nije za zajebanciju!
Bas tako...nineac wrote:Neznam ljudi, ja sam pokusao malo da se zezam, ali meni ovo nije za zajebanciju!
drug, a da ih kratko nazovemo BANDAVodenjak wrote:Bas tako...nineac wrote:Neznam ljudi, ja sam pokusao malo da se zezam, ali meni ovo nije za zajebanciju!![]()
Pitam se samo, zasto oni koji brane SDA po ovom forumu prozivaju pojedine (i mene medju njima) da smo previse drski, bezobrazni, da nismo demokraticni, da pretjerujemo u osudama nazivajuci te iste ljude idiotima, kretenima, kriminalcima, izdajnicima, mormonima i djilkosima najnize vrste!
Ima li ijedna negativna osobina koja se moze prikaciti covjeku, a da je prejaka za te hohstaplere i mafioze?
Ne moze! Zaboravi!umro je mostar wrote:drug, a da ih kratko nazovemo BANDAVodenjak wrote:Bas tako...nineac wrote:Neznam ljudi, ja sam pokusao malo da se zezam, ali meni ovo nije za zajebanciju!![]()
Pitam se samo, zasto oni koji brane SDA po ovom forumu prozivaju pojedine (i mene medju njima) da smo previse drski, bezobrazni, da nismo demokraticni, da pretjerujemo u osudama nazivajuci te iste ljude idiotima, kretenima, kriminalcima, izdajnicima, mormonima i djilkosima najnize vrste!
Ima li ijedna negativna osobina koja se moze prikaciti covjeku, a da je prejaka za te hohstaplere i mafioze?
![]()
a s bandom se ne pregovara niti se glasa sa njom na izborima, bandu se hapsi ili se eventualno kaze da su pruszali otpor hapsenju