sto bi neki voljeli kazati... vlasiflora.sa wrote:joj anais trenutno ne znam ni kako se ja zovem![]()
prvo je valjda![]()
bio Armin
pa Dejan...
pa Saša...
pvaj prvi je bio u Njemačkj pa se sada vrnuo u Sarajevo...
ova dvojica...
...pa mislim da su u Istočnom Sarajevu![]()
Moja prva simpatija....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Svemirski_Jebach
- flora.sa
ne kvari mi postSvemirski_Jebach wrote:sto bi neki voljeli kazati... vlasiflora.sa wrote:joj anais trenutno ne znam ni kako se ja zovem![]()
prvo je valjda![]()
bio Armin
pa Dejan...
pa Saša...
pvaj prvi je bio u Njemačkj pa se sada vrnuo u Sarajevo...
ova dvojica...
...pa mislim da su u Istočnom Sarajevu![]()
![]()
![]()
a zaboravila sam Sinisu
- Murat Sabanovic
#153 Re: Moja prva simpatija....
evo na um padne ona djecija emisija "sta djeca znaju o zavicaju"gdje negdje pred kraj emisije se kikocu i pricaju o simpatijamaanais_nin wrote:nesto me uhvatio zimski "blues"....pa tako dumam o smijesnim stvarima...sjecate li se vi svoje prve simpatije? Mislim oni periodi djecji vrtic, igre na dvoristu, osnovna...kad sex nije komplikovao musko-zenske odnose, kad se samo gledalo ispod oka, kad ste bili djecije zeneseni nekom osobomsjecate li se imena, anegdota, tog osjecaja? da li znate sta je sada s tobom osobom i da li se ikad pitate?
slicno evo i na ovoj temi
- anais_nin
#154 Re: Moja prva simpatija....
de Murate red bi bio da se i ti malo druzis sa dijetetom u sebiMurat Sabanovic wrote: evo na um padne ona djecija emisija "sta djeca znaju o zavicaju"gdje negdje pred kraj emisije se kikocu i pricaju o simpatijama
- Murat Sabanovic
#155 Re: Moja prva simpatija....
teta duska ,teta duska da li ste vi imali simpatiju kada ste bili u nasim godinama?anais_nin wrote:de Murate red bi bio da se i ti malo druzis sa dijetetom u sebiMurat Sabanovic wrote: evo na um padne ona djecija emisija "sta djeca znaju o zavicaju"gdje negdje pred kraj emisije se kikocu i pricaju o simpatijama
- anais_nin
#156 Re: Moja prva simpatija....
ne skreci s teme nego brzo pisi kakve romantikeMurat Sabanovic wrote: teta duska ,teta duska da li ste vi imali simpatiju kada ste bili u nasim godinama?
- Murat Sabanovic
ma nisu me interesovale samo smo se igrali zmire,pa se sakrijem s jednom te nas nikako da nadje....
eh sto je bilo lijepo igrati se zmire
eh sto je bilo lijepo igrati se zmire
-
G.O.D.
ehhh...bilo je to daaaaavno,daaaavno...
sjetim se ponekad,i zapitam se kadkad gdje li je...sta radi...
skoro(prije nekoliko godina) sam sasvim slucajno saznao da radi kao voditeljka na nekom od sarajevskih radija...kazu mi da je puna sebe...uobrazena...nije to vise ona djevojcica koju ja pamtim....
Doslo mi je jednom da je i potrazim,ali pitanja su se vrzmala po glavi:hoce li se ona mene sjetiti?a sta ako samo napravim budalu od sebe?! tako da sam ostavio to sudbini...ako sudbina odluci da se mi sretnemo nekada....negdje...
ehhh.... morate priznati da je lijep osjecaj kada se covjek sjeti prve simpatije

skoro(prije nekoliko godina) sam sasvim slucajno saznao da radi kao voditeljka na nekom od sarajevskih radija...kazu mi da je puna sebe...uobrazena...nije to vise ona djevojcica koju ja pamtim....
Doslo mi je jednom da je i potrazim,ali pitanja su se vrzmala po glavi:hoce li se ona mene sjetiti?a sta ako samo napravim budalu od sebe?! tako da sam ostavio to sudbini...ako sudbina odluci da se mi sretnemo nekada....negdje...
ehhh.... morate priznati da je lijep osjecaj kada se covjek sjeti prve simpatije
-
vryzas
crnac izadjiG.O.D. wrote:ehhh...bilo je to daaaaavno,daaaavno...
ehhh.... morate priznati da je lijep osjecaj kada se covjek sjeti prve simpatije![]()
-
G.O.D.
hahahahahavryzas wrote:crnac izadjiG.O.D. wrote:ehhh...bilo je to daaaaavno,daaaavno...
ehhh.... morate priznati da je lijep osjecaj kada se covjek sjeti prve simpatije![]()
cek' sa'cu
-
Zadig
imala je buljave oci, zube kao dusko dugousko, crnu kosu, prckave usne, vitko tijelo, tanak struk i dugacke prste, bila je balerina...
Razdred prvi osnovne skole, sjela je pored mene, samostalno, sama...
ja sam bio prljav normalno, sa milion stvari u skolskoj torbi osim teka i bukvara, upaljaci, sarafciger, sibice, kifle, uzina od prije bog zna koliko dana, celofan od cokolada i cigara sto sam nasao na ulici, po koja ping pong loptica....
jedan dan sam na stolu nasa parce papira, moje ime i njeno, dijeli nas znak +....boja crvena, onim bojicama, onim od plastelina, onim masnim, ne onim drvenim...zaboravio sam kako se to zove....
poruku sam drzao u ruci, pa putu kuci sam je bacio u kantu....nisam imao snage da se nosim sa tim, lakse mi je bilo to unistiti...
onda sam krenuo da se ponasam ko budala, i vise nisam sjedio sa njom.
od kako je otisla iz moje klupe, tek onda mi se jako svidila.
Prekopao sam citavu kantu za ceduljom, normalno nisam je nasao. STara me ubila, smrdio sam na km. kontala zena da sam se u milji okupao.
Pride me vidila neka njena koleginica kako rovim po kanti....
dugo sam je simpatisao, pratio krisom kuci, a da ona ne zna...gledao je na casovima baleta i tako...
sada se smijem, jer mi je jos i onda trebalo prostora
ko zna...
ja sam bio prljav normalno, sa milion stvari u skolskoj torbi osim teka i bukvara, upaljaci, sarafciger, sibice, kifle, uzina od prije bog zna koliko dana, celofan od cokolada i cigara sto sam nasao na ulici, po koja ping pong loptica....
jedan dan sam na stolu nasa parce papira, moje ime i njeno, dijeli nas znak +....boja crvena, onim bojicama, onim od plastelina, onim masnim, ne onim drvenim...zaboravio sam kako se to zove....
poruku sam drzao u ruci, pa putu kuci sam je bacio u kantu....nisam imao snage da se nosim sa tim, lakse mi je bilo to unistiti...
Prekopao sam citavu kantu za ceduljom, normalno nisam je nasao. STara me ubila, smrdio sam na km. kontala zena da sam se u milji okupao.
dugo sam je simpatisao, pratio krisom kuci, a da ona ne zna...gledao je na casovima baleta i tako...
ko zna...
- flora.sa
e, ovo mi je bas tipicno za tebe.Zadig wrote:imala je buljave oci, zube kao dusko dugousko, crnu kosu, prckave usne, vitko tijelo, tanak struk i dugacke prste, bila je balerina...
![]()
ko zna...
ovo vam je pravi Zadig
jos od prvog razreda nije nista naucio.
-
Sarafcina
anais_nin wrote:eh znala sam ja da se kod Zadiga krije dosta materijala za citanje![]()
![]()
ima li jos ko ovakvih pricica
da malo na posao zaboravim
Imam ja dovoljno
da se ne nadje "odgovorno" lice
za par razbijenih noseva, sudara i slicnih belaja
gledao princezu
sto i nije bio neki problem dok je doticna bila ispred mene
belaj
- anais_nin
ne sekiraj se....imamo dovoljno pravnika na forumuSarafcina wrote: Imam ja dovoljnoali me strah
da se ne nadje "odgovorno" lice
za par razbijenih noseva, sudara i slicnih belaja... jer je jedan idiot
gledao princezu, vozeci biciklo
... ustvari primarna aktivnost je bila gledanje
sto i nije bio neki problem dok je doticna bila ispred mene![]()
belajbi obicno slijedio nakon sto prodjem pored nje
- anais_nin
sta odmah zanovijetas evo i jedne S/M price za tebesilentbob wrote:jao cto cte sjatki![]()
![]()
........
aaaaahahahahahahaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahahaaa
uzas
u mom vrticu je bio i jedan Vedran kojem sam ja navodno bila simpatija....samo sto je Vedran imao malo cudne nacine da tu simpatiju iskaze...a onda su drugi deckici poceli njega da kopiraju pa smo imali belaj u vrticu....svaki dan za ruckom neko od njih bi se zavukao za sto i zavirivao curicama pod suknje...ili jos gore u prolazu stipanje za guzu (Murate i ti si nekad garant bio jedan od ovih
-
Crazy_Bitch
Ludilo tema
Moja prva simpatija se zvao Almir, stanovao u mojoj mahali i išao sa mnom u razred
Pa smo si slali pisamca na satu, a sjedili na dva različita kraja razreda, a učiteljica nas vazda puštala da hodamo po razredu, da razmijenimo papiriće, hahaahh...
Kad se toga sjetim, LOL
I sad se vidimo tu i tamo, i dalje je fin momak, uvijek se pozdravimo i tako, al' nije više moj tip
A inače, bio je i jedan Boban, stariji od mene, tj. išao u 3. razred kad sam ja bila 1. A sjećam se, moj razred bio na drugom spratu, a njegov na prvom, i pošto sam morala proći pored njegovog razreda kad bih silazila na odmor, jedno vrijeme nisam htjela ići na odmor
Ofirno mi bilo, hahah... a on je stajao pred vratima učionice i čekao me, hahahah...
Sad nemam pojma gdje je, zadnje znam da je otišao u Novi Sad...
Moja prva simpatija se zvao Almir, stanovao u mojoj mahali i išao sa mnom u razred
A inače, bio je i jedan Boban, stariji od mene, tj. išao u 3. razred kad sam ja bila 1. A sjećam se, moj razred bio na drugom spratu, a njegov na prvom, i pošto sam morala proći pored njegovog razreda kad bih silazila na odmor, jedno vrijeme nisam htjela ići na odmor
Sad nemam pojma gdje je, zadnje znam da je otišao u Novi Sad...
- uvjek dobar gost
Spremah neke slike, odnosno pospremah dio stana u kojem iste stoje, pa vidjeh jednu sliku koju nisam odavno vidio.
Bio sam peti razred osnovne skole Slobodan Vukovic, tek se preselih i upoznah nju. Da Vanja je bila moja prva prava simpatija, sve dok ona nije pred rat otisla u Svedsku bila je centar mog svjeta.
Jesam ja bio djecak, al bila je i ona djevojcica, nekako kad sam vidio njenu sliku pozelio sam da je sve bilo normalno. Mozda ona sad ne bi imala dvoje djece u Svedskoj sa nekim tipom koji je prije zivio na Ilidzi, mozda bi i ja normalan bio, mozda sve drugacije bi bilo. Bilo je i drugih simpatija u tom djecackom vremenu, ali nijedna kao ona.
Sta jedna slika uradi covjeku, tek tada shvatis da vrijeme neumitno prolazi ,gazi nas i rushi ,a mi se trudimo naci neki svoj put, naci neku utjehu u ovim sadasnjim, buducim i proslim vremenima.
Bio sam peti razred osnovne skole Slobodan Vukovic, tek se preselih i upoznah nju. Da Vanja je bila moja prva prava simpatija, sve dok ona nije pred rat otisla u Svedsku bila je centar mog svjeta.
Jesam ja bio djecak, al bila je i ona djevojcica, nekako kad sam vidio njenu sliku pozelio sam da je sve bilo normalno. Mozda ona sad ne bi imala dvoje djece u Svedskoj sa nekim tipom koji je prije zivio na Ilidzi, mozda bi i ja normalan bio, mozda sve drugacije bi bilo. Bilo je i drugih simpatija u tom djecackom vremenu, ali nijedna kao ona.
Sta jedna slika uradi covjeku, tek tada shvatis da vrijeme neumitno prolazi ,gazi nas i rushi ,a mi se trudimo naci neki svoj put, naci neku utjehu u ovim sadasnjim, buducim i proslim vremenima.