Provociranje pokrivenih zena u porodilistu u Zenici!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mr2

Post by mr2 »

hamza1 wrote:
mr2 wrote::lol: :lol: :lol: grijesite......da vidite te pokrivene,kada se dokopaju zapada :lol: :P :P :P rastave se :razz: :razz: :razz: ma da ti se zivot zgadi :lol: :lol: :lol: :lol: radim u azilskom centru u hol...4 god.....
Kako mozes porediti zene koje dodju u azilski centar iz islamskih zemalja gdje us MORALE nositi samiju sa zenama iz BiH koje nose samiju iz vjerskih razloga i imaju sve slobode da ih ne nose!!!????
joj ta ti je dobra :lol: :lol: ljetos vrucina da crknes,na markalama....on u sorcu :lol: :lol: ona zapakovana,sa cekerima 8-) 8-) 8-) fakat je cool
List

Post by List »

Ocean wrote:Dajte ljudi, vratite se temi! Ova bi tema barem trebala biti ozbiljna ( mada bih ja promijenila naslov teme). :roll:
Pa zar svaka tema mora zavrsiti prepucavanjem?! :-?
Sve o Ocean

Član od: 17 nov 2002

:shock:

Tolike godine si na forumu a postavljaš takva pitanja. Izgleda da kod tebe nada umire posljednja. :-) :D
gandhi

Post by gandhi »

[quote="CiCiban"][quote="hananah"]de ba bjancici sta tebe briga za mog dragog, nit je cetvrtak nit je cetiri ujutro nit ti treba da diskutiras sa mnom :)
a to da li neko zeli obitelj ili ne ne mislis li da je stvar koja se tebe ne tice :(

uh bjancici i neka te ne bude strah mene, ja ne samaram :D kao neki :D[/quote]

imas pravo..da li neTko zeli obitelj (i koliko djece ;) )mene se ne tice... a ni tebe..
zasto nam onda prodajes suplju da je djecu tesko imati u danasnje vrijeme.. i da neko nekome placa po djetetu? kad te se ne tice :)?
ako ih i sama zelis..kao sto si pominjala, onda ne trazi opravdanje za suprotne stavove svog partnera u materijalnoj situaciji... kada bi neko cekao da se sve poslozi..ni jednog djeteta ne bi bilo na planeti..
gdje ima ljubavi ..ima i nacina :P

p.s. ne mogu svi ni samarati.. neko samara, neko laze i vara, neko spletkari.. sve su to braca po dusi, ako mene pitas :) i baj baj im svima[/quote]

CiCiban, i ti se raspravljaš sa svakim. Ovdje se radi o psihički rastrojenoj osobi kojoj biološki sat uveliko otkucava, koja vjerovatno nije u stanju da pronađe osobu suprotnog spola koja bi sa njom htjela bilo kakav fizički kontakt. Uglavnom ona je svoj cilj ovdje ostvarila, jednom u životu i ona je u centru pažnje, pa makar i na forumu, i uspjela je da ispolji svoju mržnju prema određenim osobama kojima očito zavidi na duhovnom miru, blagostanju i potomstvu.
hananah

Post by hananah »

ciciban=zijancer=bjancino=ghandi :D
i ti mi govoris o psihicki rastrojenoj osobi :lol: :lol: :lol: :lol: klonu li jedan :lol: :lol: :lol: :lol:
gandhi

Post by gandhi »

[quote="hananah"]ciciban=zijancer=bjancino=ghandi :D
i ti mi govoris o psihicki rastrojenoj osobi :lol: :lol: :lol: :lol: klonu li jedan :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

H[b]ana[/b]nah=[b]ana[/b]is nin=d[b]ana[/b]s :wink:
Idi liječi se ba.
danas

Post by danas »

a ti idi nauci kako se postira :-)
Ocean

Post by Ocean »

List
Ocean (citat):
Dajte ljudi, vratite se temi! Ova bi tema barem trebala biti ozbiljna ( mada bih ja promijenila naslov teme).
Pa zar svaka tema mora zavrsiti prepucavanjem?!

Sve o Ocean

Član od: 17 nov 2002

Tolike godine si na forumu a postavljaš takva pitanja. Izgleda da kod tebe nada umire posljednja.
Pa iskreno, sve se nesto nadam :roll:
Jbg, mi o zdravstvu...a neki o cafirima, kurvama i nindjama.
Krivo mi ...ipak je ovo mogla biti ozbiljna tema, i trebala je...
CiCiban

Post by CiCiban »

ciciban=zijancer=gunslinger.
s ostalima nemam ni jedno jedino zajednicko krvno zrnce :P

uostalom neka moderator diskusija cekira IP
List

Post by List »

Ocean wrote:Pa iskreno, sve se nesto nadam :roll:
Jbg, mi o zdravstvu...a neki o cafirima, kurvama i nindjama.
Krivo mi ...ipak je ovo mogla biti ozbiljna tema, i trebala je...
Slijedeći put se porađaj u Kairu. :wink: :D I neka muž bude uz tebe da te on podrži kad već medicinske sestre neće. :cry: :D

Iskreno, ja ne znam hoću li prisustvovati porodu. Gledao sam jednom na TV kako beba izlazi i sav sam se oznojio. :( :( :( :D

A kad smo kod našeg zdravstva, stanje je katastrofalno. Ležao sam nekoliko puta u kliničkom centru Koševo i imao sam priliku vidjeti stravu i užas. Ne zna se ko koga jebe. Da prostiš. :cry: A vjeruj mi, ni novac ne igra neku ulogu. Platiš, i opet te tretiraju isto (manje-više).
Samo ako si uticajna (VIP :-) ) možeš očekivati neke povlastice. A povlastice su u biti normalna njega. :( :D
Ocean

Post by Ocean »

Prije nego sam se odlucila za porod u BiH, raspitala sam se za dvojno drzavljanstvo, prava i tako te stvari. Rado bih se ovdje porodila, mada je 10 puta skuplje, ali onda moje dijete ne bi imalo pravo na BH drzavljanstvo...znam, nije ni nas pasos cemu, ali je sigurno bolji od egipatskog zelenog (podsjeca me na nekadasnju stednu knjizicu IK banke :D )

Isto tako, potreba za nekakvom podrskom mame, tate i ostalih, odigrala je vaznu ulogu. :)
List

Post by List »

Ocean, je li to hoces reci da se sa nasim pasosem lakse putuje nego s njihovim? :shock:
Ocean

Post by Ocean »

ovisi, kako gdje, ali sveukupno sagledano, gdje su arapi danas dobrodosli? I nije samo pasos u pitanju nego i neka prava ( trust me :D )
Nego...mi o zdravstvu ovdje :D :D :-) :-)
List

Post by List »

Ocean wrote:ovisi, kako gdje, ali sveukupno sagledano, gdje su arapi danas dobrodosli? I nije samo pasos u pitanju nego i neka prava ( trust me :D )
Nego...mi o zdravstvu ovdje :D :D :-) :-)
Vracamo se na temu. :D

Image
Post Reply