Ispiranje zeluca, proliv nekoliko dana... i opet na istom.sarajevoxxxx wrote:Praljak se otrova, ipak nije moglo bez cirkusa.
Halal mu pamet.
Ispiranje zeluca, proliv nekoliko dana... i opet na istom.sarajevoxxxx wrote:Praljak se otrova, ipak nije moglo bez cirkusa.
Prlić je bio od njih najnormalniji, osuđivao je kasnije te neke stvari, ali eto. Je li izlaze nakon odslužene dvije trećine?megaman4 wrote:Prlic je uz Praljka bio alfa i omega tzv. Hercegbosne.sarajevoxxxx wrote:Tokom izricanja presude mislio sam da će Prliću smanjiti. Čovjek ipak dobio 25 godina.
Ma nemojte. Ispunite mu zeljuseln wrote:Ispiranje zeluca, proliv nekoliko dana... i opet na istom.sarajevoxxxx wrote:Praljak se otrova, ipak nije moglo bez cirkusa.
Halal mu pamet.
I zar nije kaznjivo ako je advokatica znala, a nije rekla?11:36 - Praljku je potvrđena kazna zatvora od 20 godina, ali je on kazao da je popio otrov i da odbacuje presudu Žalbenog vijeća.
11:38 - Praljak je potvrdio da je popio otrov, a njegova advokatica je kazala da je njen klijent i jutros popio otrov.
Sta je ovo, pije se otrov na svaka dva sata. Pa nije kafaseln wrote:Priznajem samo sud moje zupe!
I zar nije kaznjivo ako je advokatica znala, a nije rekla?11:36 - Praljku je potvrđena kazna zatvora od 20 godina, ali je on kazao da je popio otrov i da odbacuje presudu Žalbenog vijeća.
11:38 - Praljak je potvrdio da je popio otrov, a njegova advokatica je kazala da je njen klijent i jutros popio otrov.

U paketu sa trecimseln wrote:
Ipak ne dolaze.
Mislim da je ovo lost in translation,mislila je tada ali rekla jutros.Moguce i da nisam u pravu.seln wrote:Priznajem samo sud moje zupe!

U Indiji piju pokvareno mlijeko kad čiste organizam od raznih otrova.seln wrote:Ispiranje zeluca, proliv nekoliko dana... i opet na istom.sarajevoxxxx wrote:Praljak se otrova, ipak nije moglo bez cirkusa.
Halal mu pamet.
Kad ovog vidjo pomislih Franjo uskrsoQoom wrote:Ratnozločinačka Pička Jr
Babo ratni zločinac, nije lako
12:22 - Neslužbeno u toku je oživljavanje Slobodana Praljka nakon što je popio otrov.
a šta si očekivao od ustašofašista?zippoo87 wrote:na HRT1 propaganda kao pocetkom 90tih...jadno i sramotno
i kako i gdje tuziti Hrvatsku sada...ko ce presuditi tome?
sto se Boze Ljubica tice...on je poznat kao ljigavac...jedan od najljigavijih politicara i on to tolikoi ne krije
evo ga i Boze na HRT1
Zatvara se ICTY ili ti ga sud specificno namjenjen za slucajeve u bivsoj Yugi. Tu je bio mnogo ranije, i nastavice da postoji i ubuduce, ICJ ili ti International Court of Justice. To je sud pred kojim se rjesavaju medjudrzavni sporovi, pa tako i eventualna tuzba BiH protiv Hrvatske (koju ne ocekujem da budem iskren iako drzava ima puno pravo na to).zippoo87 wrote: i kako i gdje tuziti Hrvatsku sada...ko ce presuditi tome?