Sad ce i Zabac da mi cestita...

... mod.crna_pantera wrote:Nebi, "sreco" smanji dozivljaj. Dosadan si.
Imam osjecaj da kradljivac govori istinu. Ako je zaista tako, drago mi je zbog tvog prosvjetljenja kradljivce. I bolje je po tebe, da ignorises ovakve kompleksase poput nebija i inih. Ne vodi nicemu.
haj vala ne seri @nebinebi wrote: malo si dosadan sa tom zabljom perspektivom.nisi valjda procitao samo jednu knjigu u zivotu?
"vashka obashka"....1/1 sandzacko...
a za te "konvertite"...smijem pecatit glavom da u cijelom Beogradu neces naci Srbina(rodjenog od majke srpkinje i oca srbina) koji bi presao na islam.sta su (ako su) ti "konvertiti",to ne znam...ali Srbi nisu niti su bili.
znam ja,ti pricas ono sto ova sitna boranija voli da cuje..."elhamdulillah,braco i sestre,kjafiri prelaze na islam"...
ali ako hoces da dalje diskutujemo,prestani vrijedjati moju inteligenciju,
koliko god jadna i seljacka bila.
pinocchioBosanac sa dna kace wrote:haj vala ne seri @nebinebi wrote: malo si dosadan sa tom zabljom perspektivom.nisi valjda procitao samo jednu knjigu u zivotu?
"vashka obashka"....1/1 sandzacko...
a za te "konvertite"...smijem pecatit glavom da u cijelom Beogradu neces naci Srbina(rodjenog od majke srpkinje i oca srbina) koji bi presao na islam.sta su (ako su) ti "konvertiti",to ne znam...ali Srbi nisu niti su bili.
znam ja,ti pricas ono sto ova sitna boranija voli da cuje..."elhamdulillah,braco i sestre,kjafiri prelaze na islam"...
ali ako hoces da dalje diskutujemo,prestani vrijedjati moju inteligenciju,
koliko god jadna i seljacka bila.ja sam licno upoznao dosta Srba iz BG i NS koji su presli na islam i to u Srbiji a ne negdje van! cak i scerke pojedinih generala koji su ratovali po BiH danas prelaze na islam!
sto duzi nos jos veci i ponos!nebi wrote:
pinocchio
Ma dobro, hajde, BUDI, al popusti vise mame ti.......KrademPoItaliji wrote:Evo ga ovaj opet.... Zabac Degenije.... degenerisana zaba.
Sada je iz svog plicaka poceo da vredja i dame. Bonton jedne seljacine sa Pala, koji nikako ne moze da shvati moju ljubav prema islamu, jer iz svoje paljanske perspektive jedino vidi traktor koji mu je tata kupio.
Nazalost, gume su danas na ceni pa se zacas proda i kupi kompjuter.
Al' je divno biti musliman.... inshallah.