Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam s tobom bio cak i tamo onda
kada si se furala samo na James Bonda
za tebe ja sam bio samo jedan ludi klinac
sad bi htjela samnom, nesto ides mi na zivac
Stitch__ wrote:Nisam ni Hari, ni Gljiva ni Banana...
Ja sam s tobom bio cak i tamo onda
kada si se furala samo na James Bonda
za tebe ja sam bio samo jedan ludi klinac
sad bi htjela samnom, nesto ides mi na zivac
Stitch__ wrote:ono sto mislis da treba da "poraste" je dovoljno "poraslo" drugo je sto sam dijete u dusi
eh sad koliko je meni poznato to je generalno muski izgovor da se ponasaju ko debili... nadam se da to nije slucaj kod tebe a koliko si to visok kad si dovoljno porastao ?
Stitch__ wrote:sto pitas, jel se to bojis za srce? ne boj se, ako do toga dodje, zaobicu ga
sta mi srce diras? eh ne "nalece" se na srce tek tako posebno na moje...tako da ne bojim se... nego kontam da provjerim koliko si to narastao visina, visina stitchi, ne mjesaj druge organe u to
idealan = ne postoji....cak i "fenomenalan" tesko za nac
a sto se subjekata mog ponosa tice, nisam vagala....ne znam bi li vaga izdrzala pa recimo da su dosta teske ledja me od njih bole na svu srecu veoma uspjesno se odupiru sili gravitacije
anais_nin wrote:idealan = ne postoji....cak i "fenomenalan" tesko za nac
a sto se subjekata mog ponosa tice, nisam vagala....ne znam bi li vaga izdrzala pa recimo da su dosta teske ledja me od njih bole na svu srecu veoma uspjesno se odupiru sili gravitacije
bas se vidi da se nismo upoznali
nego, kako spavas na stomaku? bojis se da ce puknut?