Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vidim da ste se raspisali i napisali svasta nesta... e ne da mi se citati.
Dobri oglasi, ma fantasticni. Nego raja: kad ubacite koji oglas jos obavezno napisite puno ime i prezime, broj telefona, adresa.... Al` pazite opet da ostanete aMonimni.
dobro jutro mravu ti se raspis'o bez razloga, svako ima momenata al' lijepo si se izvinuo neki kazu izvinio ispricao, i nemoj mi se na pitta ljutit' :)
pa gdje si ti meni u austriji ja sam tamo cesto poslovno pa mislim da mi obezbjedis kartu jer bih zelio da gledam i uzivam u tvojoj divnoj predstavi
sifra: trazim kvalitetnu zenu
Najbolje opisati idealno auto kao i idealnu zenu...
Koja ne zahtjeva preveliko odrzavanje....nije puno presla i moze dati dosta od sebe kad treba
Dakle ljepota nije primarna mada je neka normalna zdrava figura zahtjev.
Sta nudim....
Paznju (ne pretjeranu ili opsesivnu) i sigurnost i naravno neki normalan, generalno zdrav izgled
sifra: hasanaginica u austriji a hasanaga u sarajevu
DALI CU IKADA NA USNAMA SVOJIM DOZIVJETI NJEZNI POLJUBAC TVOJ,i dali cu ikada pored sebe osjetiti divni lik tvoj i dali cemo se ikada u zivotu sresti
ILI CEMO PO ZALOSNOM OBICAJU NA INTERNETU NASU LJUBAV SAMO NA MALOVE SVESTI?
--------------------------------------------------------------------------------
sifra: USAMLJENI BOSNJAK TRAZI ZIVOTNU SAPUTNICU
SELAM ALEJKUM
DRAGE I POSTOVANE BOSNJAKINJE !
OVO JE OZBILJAN BRACNI OGLAS ZA OZBILJNE ZENSKE OSOBE IZ BOSNE KOJE IMAJU HRABROSTO DA SE ODMAH UDAJU ZA MENE I DA ME NAZOVU ILI SMS PORUKU DA POSALJU NA BROJ :xxxxxxxxx
S POSTIVANJEM
I ALAJHMANET
VAS xxxxx
joj ovaj zadnji je najzesci, hoce da se "udaju za njega" u mnozini dakle, po serijatu
mislis, ako se tebi nesto desi -- on zeni bugolinu?
ne nego kad ozenim bugolinu i zaboravim na vas sve on ce biti taj koji ce nastaviti mojim stopama :D
jesam ja nesto propustio ovdje kad je svadba, gdje je, jesam li pozvan ili da dodjem nepozvan covjece nema te dva mjeseca i ostanes bez pozivnice odmah cccccccccc