SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Da li mislite da ste adekvatno rasporedjeni?

Da.
28
34%
Ne.
54
66%

Total votes: 82

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

car-x wrote:
i da.. ako turite skoljcu, sam po sebi destruktivni elemenat, za pocasnog predsjednika, dajem neopozivu ostavku na sve funkcije u parlamentu..
skljoco ce se sam nametnuti na neku od visokih funkcija, jer on JEDINI zna ko smo mi i sta smo, a mi nemamo pojma i jos uvijek su nam oci zatvorene....

ja sam vec napustila parlament, a niko ni suze pustio nije :(
Prenj

Post by Prenj »

mIRCerka wrote:
car-x wrote:
i da.. ako turite skoljcu, sam po sebi destruktivni elemenat, za pocasnog predsjednika, dajem neopozivu ostavku na sve funkcije u parlamentu..
skljoco ce se sam nametnuti na neku od visokih funkcija, jer on JEDINI zna ko smo mi i sta smo, a mi nemamo pojma i jos uvijek su nam oci zatvorene....

:( :( :( :(
Sta trebamo uciniti da se vratis?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Prenj wrote:
mIRCerka wrote:
car-x wrote:

ma nista ba, lakse je bez mene tu...ja ne mogu presutiti raznorazna Image novca i donacija i svega....
nepravda me ubija, a ne mogu sama protiv nje....

ne brini, ostajem ti na ekoloskom projektu, ali cekam da americanforest malo update site :D
Prenj

Post by Prenj »

mIRCerka wrote:
Prenj wrote:
mIRCerka wrote: skljoco ce se sam nametnuti na neku od visokih funkcija, jer on JEDINI zna ko smo mi i sta smo, a mi nemamo pojma i jos uvijek su nam oci zatvorene....

ma nista ba, lakse je bez mene tu...ja ne mogu presutiti raznorazna Image novca i donacija i svega....

ne brini, ostajem ti na ekoloskom projektu, ali cekam da americanforest malo update site :D
Pa i treba nam neko takav!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Prenj wrote:
mIRCerka wrote:
Prenj wrote: :( :( :( :(

Pa i treba nam neko takav!
pa nek treba, naci cete vec....
nisam ja don kihot da se borim s vjetrenjacama....

tesko je pojmiti to, ali mi je fakat gadno vise sve....

odo se pakovat za kenguriju...
Himera

Post by Himera »

J...m ti poso ja se par puta več zabrojah :D a ni ne znam trebam li ja to već brojati :D de nek neko najavi da se ja spremim :D

Nemoj mene u Hrvate već me onako ružno gledaju na grani a akako će tek biti kad krenem na privremeni posao u BIH :bih: :thumbup: :sax:
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Sve mi je jasno ali zašto mene u desničare, Allaha ti??? :D:D:D

Prije sam bila ultra :D sad sam samo desnica :D:D:D:D

Jel to znači da se popravljam?? :? :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

vodolija_33 wrote:Sve mi je jasno ali zašto mene u desničare, Allaha ti??? :D:D:D

Prije sam bila ultra :D sad sam samo desnica :D:D:D:D

Jel to znači da se popravljam?? :? :D
gdje god da si, ja te volim Image
Prenj

Post by Prenj »

Bez Mircerke ovaj parlament ne moze dostojno predstavljati Sarajevo-x :(
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Prenj wrote:Bez Mircerke ovaj parlament ne moze dostojno predstavljati Sarajevo-x :(
bice sve u redu.... Image
car-x

Post by car-x »

A wrote:Zasto imam dojam... ili mi se samo prividja :D , da je opsteprihvaceno da je kompliment biti ljevica, a prosto uvreda biti desnica.

Da bude jos zbunjivije, za mene tako lako zbunjivu :-) ta tendencija nije toliko naglasena u redovima dokazanih titoista, komunjara i ostalih spd-ovaca. Nego bas kod onih.... znate onih .... :roll:
osvrnemo li se malo okolo, desnica vlada u hrvatskoj (hdz ima premijera), austriji (narodna partija), eto sad i njemackoj (cdu/csu), vladali su i u spaniji (pp) prije madridskih napada, u engleskoj, poljskoj, italiji, i tako dalje i tako blize..

elem, u nasim okvirima, stranke se ne redaju po orijentaciji nego po nacionalnom predznaku, pa je tako totalno nevazno gdje je ko.. ali raji nekako negativno zvuci da su "desnicari" jer se to usko veze sa drkadzijama, pa bi svi da su ljevica.. :D
rei

Post by rei »

A wrote:Zasto imam dojam... ili mi se samo prividja :D , da je opsteprihvaceno da je kompliment biti ljevica, a prosto uvreda biti desnica.

Da bude jos zbunjivije, za mene tako lako zbunjivu :-) ta tendencija nije toliko naglasena u redovima dokazanih titoista, komunjara i ostalih spd-ovaca. Nego bas kod onih.... znate onih .... :roll:

nisi ti skontala, ili se pravis, u ljevici se nalaze oni premazani sa hiljadu boja,(duduse kao i politika ovog foruma) ultra desnicari itd. e tu je moja kritika ...
car-x

Post by car-x »

stochar wrote:nekako, najvise zena u ovom mom desnom centru... :) predlazhem sebe za jos nekoliko dodatnih funkcija: Sekretar saveza ljubitelja dobre kapljice (hornsa za predsjednika), direktora upravnog odbora Udruzhenja 'Popij i zamezi' i kormilara chamca bez kormilara...
koji sovinista..

pokrenucu postupak u klubu poslanika da te degradiramo u predsjednika kluba poslanika, pa se ti onda crveni za govornicom dok mi mezimo i muhabetimo u zadnjim redovima..
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Kojih, angela? :D:D Nismo svi ovdje pametni kao ti, pa ne znamo o kome ili čemu pričaš.:D Kojih..? :D
Saian

Post by Saian »

SD-6 wrote:
Saian wrote:divi mene lijeva polutka, desetka brale, vezni virtuoz :D :D :D

Image
čisto sa sportske strane..maradona je bio srednji vezni,play(jel de nisi to znao :D )...onda si dakle i ti kad se poistovjecuješ šnjim srednji centar :-)
chisto sa zajebantske strane :D : koji si ti broj kopachki nosio??? car ti je objasnio znanje pa da se ne ponavljam, 10 = LIJEVA POLUTKA ;)
car-x

Post by car-x »

A wrote: Care - to su talasi vec vidjeni u evropskoj politici - svi predju na ljevicu, onda sve svi kolektivno razocaraju, pa onda ide progresivni prelazak na desnicu, pa opet ... bitno je da nije dosadno.
to je jedini logican slijed dogadjaja.. raja vidi da to ovi ne rade dobro, pa se odluce za one druge, pa kad i drugi zaseru, opet se vrate na one prve i tako u krug, dok se vladari ne pocnu truditi da stvarno rade ono sto obecaju, barem koliko to prilike dozvole..

samo kod nas to nije slucaj.. jedni nas uniste, pa ima narod opet da priliku, da nas jos vise uniste, pa kad onda od svih naprave bijedu, opet dobiju sansu da sebi naprave kucice i radnjice, da bi u peMziji imali od cega zivjeti..
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

A wrote:Vodolijo, nije do pameti, nego do pracenja ;). Malo prelistaj, pa ces mozda i ti primjetiti neke interesantne primjedbe.
Bih ja, ali mi se nešto ne da :roll: daj mi ti prepričaj u par rečenica, ukratko samo te interesantne detalje :D da vidim o čemu se radi :D:D:D
rei

Post by rei »

A wrote:
rei wrote:

nisi ti skontala, ili se pravis, u ljevici se nalaze oni premazani sa hiljadu boja,(duduse kao i politika ovog foruma) ultra desnicari itd. e tu je moja kritika ...
Ne pravim se, ja to tako prirodno, bez napora :-)
Da ja tebi pojasnim - za anti-komuniste, komunjare i jesu ruzni, zli, premazani, podmukli, svakakvi. Pa sta sad smeta sto su medju komunjare svrstani bas takvi? :roll:

Care - to su talasi vec vidjeni u evropskoj politici - svi predju na ljevicu, onda sve svi kolektivno razocaraju, pa onda ide progresivni prelazak na desnicu, pa opet ... bitno je da nije dosadno.

eh da ja tebi pojasnim onako bez napora za takve premazane kao vi
upravo smetaju samo sto je bosnjacko, i bosnjacke bogmolje,
sama zlata je rekla (zato ste je bacili u desnicare) sta god da pise
o Bosnjacima nikad niko nije brisao, a jel o Hrvatima ista napisala izbrisano je ..... cak i taj njen post je izbrisan kao i moj gdje potvrdjujem njene tvrdnje. Upravo ste vi nacionalisti ali to ne zelite ni sebi ni nama priznati, izgleda da su svi u vecoj ili manjoj mjeri nacionalisti
ali upravo vi koji se busate da ste koumunisti , vi koji poljujete po Bosnjacima ( naravno cast
izuzetcima) NAJGORA STE VRSTA NACIONALISTA !!! I UPRAVO
STE VI ZASLUZILI MJESTO PREMAZANIH LICEMJERA !!! :oops:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

vodolija_33 wrote:
A wrote:Vodolijo, nije do pameti, nego do pracenja ;). Malo prelistaj, pa ces mozda i ti primjetiti neke interesantne primjedbe.
Bih ja, ali mi se nešto ne da :roll: daj mi ti prepričaj u par rečenica, ukratko samo te interesantne detalje :D da vidim o čemu se radi :D:D:D

draga, hoces da ti posudim kisobran, evo je pocela pljuvacina :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Mislis.... desnicara ? :D :D :D
car-x

Post by car-x »

rei wrote: eh da ja tebi pojasnim onako bez napora za takve premazane kao vi
upravo smetaju samo sto je bosnjacko, i bosnjacke bogmolje,
sama zlata je rekla (zato ste je bacili u desnicare) sta god da pise
o Bosnjacima nikad niko nije brisao, a jel o Hrvatima ista napisala izbrisano je ..... cak i taj njen post je izbrisan kao i moj gdje potvrdjujem njene tvrdnje. Upravo ste vi nacionalisti ali to ne zelite ni sebi ni nama priznati, izgleda da su svi u vecoj ili manjoj mjeri nacionalisti
ali upravo vi koji se busate da ste koumunisti , vi koji poljujete po Bosnjacima ( naravno cast
izuzetcima) NAJGORA STE VRSTA NACIONALISTA !!! I UPRAVO
rei, nako, do sad nisam pratio sta si piso, ali ovo ovdje je tipican primjer ksenofobicnog, desnicarskog stava..

cim se velikim slovima poziva na ugrozenost jednih i samo jednih stvar je jasna..
Saian

Post by Saian »

rei wrote: NAJGORA STE VRSTA NACIONALISTA !!! I UPRAVO
dobro je nemoj galamit mahmuram od sinoc :D :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

rei wrote:

A tebi trebaju oni koji su premazani samo jednom bojom, po mogucnosti zelenom, i da se zna kako i sta ce da misle - kad im Centrala to dojavi?

Ccc... :D :D :D
rei

Post by rei »

A wrote:
rei wrote:Upravo ste vi nacionalisti ali to ne zelite ni sebi ni nama priznati, izgleda da su svi u vecoj ili manjoj mjeri nacionalisti
ali upravo vi koji se busate da ste koumunisti , vi koji poljujete po Bosnjacima ( naravno cast izuzetcima) NAJGORA STE VRSTA NACIONALISTA !!! I UPRAVO STE VI ZASLUZILI MJESTO PREMAZANIH LICEMJERA !!! :oops:
Pa zar nisu komunjare - premazani licemjeri? Zar nisu oni najveci neprijatelji Bosnjaka, zar nisu oni branili religiju, zar nisu zatvorili AI samo jer je bio musliman? Znaci, sve je i dalje u tradiciji mrske komunisticke ideologije, zar ne? Ne vidim sta vam onda smeta.

Nego, imam molbu za tebe. Ne volim sebe stavljati u centar diskusija, ali ne mogu da odolim da te ne pitam - koji mene nacionalizam krasi, mislim od kojih sam?

pa ja, lahko se praviti lud pa krivnju prebacivati na komuniste , izgleda
da bi trebali procistiti svoje redove od takvih :kravata: :wink:
rei

Post by rei »

Saian wrote:
rei wrote: NAJGORA STE VRSTA NACIONALISTA !!! I UPRAVO
dobro je nemoj galamit mahmuram od sinoc :D :D

:lol: ma ne cini ti se .... ne galamim, nego se oni prave ludi
pa im povecam slova da bolje vide :lol:
Locked