A wrote:rei wrote:A wrote:Zasto imam dojam... ili mi se samo prividja

, da je opsteprihvaceno da je kompliment biti ljevica, a prosto uvreda biti desnica.
Da bude jos zbunjivije, za mene tako lako zbunjivu

ta tendencija nije toliko naglasena u redovima dokazanih titoista, komunjara i ostalih spd-ovaca. Nego bas kod onih.... znate onih ....

nisi ti skontala, ili se pravis, u ljevici se nalaze oni
premazani sa hiljadu boja,(duduse kao i politika ovog foruma) ultra desnicari itd. e tu je moja kritika ...
Ne pravim se, ja to tako prirodno, bez napora
Da ja tebi pojasnim - za anti-komuniste, komunjare i jesu ruzni, zli, premazani, podmukli, svakakvi. Pa sta sad smeta sto su medju komunjare svrstani bas takvi?
Care - to su talasi vec vidjeni u evropskoj politici - svi predju na ljevicu, onda sve svi kolektivno razocaraju, pa onda ide progresivni prelazak na desnicu, pa opet ... bitno je da nije dosadno.
eh da ja tebi pojasnim onako bez napora za takve premazane kao vi
upravo smetaju samo sto je bosnjacko, i bosnjacke bogmolje,
sama zlata je rekla (zato ste je bacili u desnicare) sta god da pise
o Bosnjacima nikad niko nije brisao, a jel o Hrvatima ista napisala izbrisano je ..... cak i taj njen post je izbrisan kao i moj gdje potvrdjujem njene tvrdnje. Upravo ste vi nacionalisti ali to ne zelite ni sebi ni nama priznati, izgleda da su svi u vecoj ili manjoj mjeri nacionalisti
ali upravo vi koji se busate da ste koumunisti , vi koji poljujete po Bosnjacima ( naravno cast
izuzetcima) NAJGORA STE VRSTA NACIONALISTA !!! I UPRAVO
STE VI ZASLUZILI MJESTO PREMAZANIH LICEMJERA !!!